Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω χασει το μπουσουλα με ολα αυτα τα τσιπσετ που υπαρχουν στην αγορα,ρε παιδια ποιο τσιπσετ συνεργαζεται καλυτερα με i5 4460 + MSI R9 380;;;;; μια βοηθεια παιδια γιατι εγω θα κανω σιγουρα βλακεια στο θεμα αυτο

Δημοσ.

Αυτο παει να πει καλος συνφορουμιτης,οτι ξςχνα ο ενας συμπληρωνει ο αλλος,να σαι καλα αδελφε που ειπες οτι ξεχασα,λογο ταχυτητας!!!!!!

Δημοσ.

Εχω χασει το μπουσουλα με ολα αυτα τα τσιπσετ που υπαρχουν στην αγορα,ρε παιδια ποιο τσιπσετ συνεργαζεται καλυτερα με i5 4460 + MSI R9 380;;;;; μια βοηθεια παιδια γιατι εγω θα κανω σιγουρα βλακεια στο θεμα αυτο

το τρία βάλε.Mακράν το καλύτερο cheapset

• Like 2
Δημοσ.

Τι να σου πω φίλε μου. Όλα τα chipset συνεργάζονται. Αν δεν συνεργάζονταν δεν θα υπήρχαν. Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτει κάποιος παίρνει και την ανάλογη μητρική.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να σου πω φίλε μου. Όλα τα chipset συνεργάζονται. Αν δεν συνεργάζονταν δεν θα υπήρχαν. Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτει κάποιος παίρνει και την ανάλογη μητρική.

Συνεχίζεται η κοροιδία λοιπόν.

Το Η97 έχει αναδειχθεί το καλύτερο τσίπσετ για το 2015,από 29 κατασκευαστές τσίπσετ.

Τι να πω blue,γι αυτο και ρωταω εσας ,που ξερετε πολλα οαραπανω απο εμενα,εσυ τι προτινεις;

Το πρόβλημα έγκειται στην ερώτηση.Αφού δε ξέρεις τι είναι το τσιπσετ,αρχίζεις από αυτό.

Δεν υπάρχει τσιπσετ που να μην συνεργάζεται με τους επεξεργαστές για τους οποίους έχει βγει,και πόσω μάλλον για οποιαδήποτε pci e κάρτα.

Το θέμα είναι πόσα χρήματα διαθέτεις ,και τι θες να κάνεις.

Δημοσ.

Αφού λοιπόν θες ένα μηχάνημα για παιχνίδια ανοίγεις ένα νέο θέμα στην ενότητα Νέα Συστήματα & Αναβαθμίσεις στο οποίο θέμα αντιγράφει την παρακάτω φόρμα και φυσικά την συμπληρώνεις.

http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/page-12?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...