txcellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά έψαξα στο φορουμ αλλα δεν κατάφερα να βρω κατι. Γνωρίζεται ποια έντολη πρέπει να πληκτρικογησουμε για να βάλουμε φραγή σε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού η που παίρνουμε τηλ; Υ.Γ. Πηρα στο 13838 αλλα δεν έχω κάρτα. Αν υπάρχει αντίστοιχο σταθερό πείτε το μου!
taslikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 δεν γινεται να κανεις φραγη δυστυχως.. το μονο που μπορεις ειναι να ακουει ενα μηνυμα οταν παει να σε καλεσει οτι θα δεις τον αριθμο του.. και ετσι ειτε θα μαθεις ποιος ειναι ειτε δεν θα σε ξανακαλεσει.. οπως και να εχει πρεπει να παρεις στην cosmote με χρεωση λογικα αλλιως μιλα με το live chat τους η πηγαινε σε ενα καταστημα ote/cosmote/γερμανος edit: αν εχεις android υπαρχουν εφαρμογες που μπλοκαρουν τις αποκρυψεις.. δες call blocker η αλλα συναφη!
taslikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ !! επισης μολις ειδα και αυτο αν θες δοκιμασε το: enable Anonymous Call Rejection. Anonymous Call Rejection will block calls that do not show a number when they call. This service is typically free when you have Caller ID enabled on your line. Anonymous callers will be instructed to call back with an unmasked number when calling. If you have Anonymous Call Rejection for your line, you can enable it by dialing *77. It can be disabled by dialing *87.[3] If you cannot enable Anonymous Call Rejection, contact your service provider. You may need to pay a fee to add Caller ID to your service. πηγη: http://www.wikihow.com/Block-Unknown-Callers και ενημερωσε το φορουμ αν δουλεψε!
txcellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω παλιό κινητο (οχι smartphone) και δεν λειτουργεί εδω!
panos- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεις να πάρεις από το σταθερό σου στο 13888 και να ζητήσεις αυτό. Είναι υπόθεση 5 λεπτών και στην ενεργοποιούν άμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα