zagga Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω επεξεργαστή amd phenom ii x4 955 τροφοδοτικό 650 w κ πέρυσι αγόρασα καινούργια κάρτα γραφικών! Μ κάηκε ή μητρική κ θ ήθελα ν μ πείτε τι μητρική ν αγοράσω και ραμ έτσι ώστε ν ταιριάζει μ αυτόν τν επεξεργαστή... το μπάτζετ είναι 150 ευρώ και λόγο παραπάνω τ έχω γ γκειμινγκ χαλαρο χωρίς πολλές απαιτήσεις απλά ν παίζουν τ καινούργια παιχνίδια!!
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι να δώσεις 150 πουλάς τον 955 και τις μνήμες, βάζεις και επιπλέον 100 ευρώ και πας σε νέο σύστημα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να πάρεις μια am3+ μητρική τσέκαρε και στα μεταχειρισμένα μήπως βρείς ωστε αργότερα να κοτσάρεις και κανέναν fx αφού έχεις κάρτα γραφικών.
jimmyfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ θα είμαι λίγο καχύποπτος. Το τροφοδοτικό ποιό είναι? Είσαι σίγουρος ότι κάηκε η μητρική? Αν ναι, είσαι σίγουρος ότι δεν έφταιξε το τροφοδοτικό, και ότι δεν θα κάψει και τα καινούρια που θα πάρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα