pavlos77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας.Ενα ανιψάκι μου όπως έπαιζε με το laptop του χύθηκε icetea στο πληκτρολόγιο και πέρασε μέσα γιατί τώρα που μου το έφερε δεν ανοίγει καθόλου.Υπάρχει περίπτωση να σωθεί κάτι?Από οτι ξέρω η ζάχαρη κάνει την ζημιά.Αν το καθαρίσω με καθαρό οινόπνευμα μπορεί να φύγει ή θα έχει περάσει μέσα στις κολλήσεις?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά μου χε πέσει όλος ο φραπές (φτιαγμένος με 4 κουταλιές ζάχαρη και αρκετό γάλα)στο πληκτρολόγιο (του σταθερού υπολογιστή) και δε δούλευε κανένα πλήκτρο μετά. Αλλά μόλις έγινε αυτό έβγαλα τα όλα τα πλήκτρα και το καθάρισα με ισοπροπυλικη αλκοολη https://www.skroutz.gr/c/961/spare-parts.html?from=most-popular&keyphrase=%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CE%BF%CE%BB%CE%B7 και μετά απο λίγες ώρες ,μόλις στέγνωσε, αφού έβαλα πάλι τα πλήκτρα στην θέση τους, δουλεύανε κανονικά πάλι όλα τα πλήκτρα απλά δεν ξέρω ,επειδή εγινε σε λάπτοπ σε εσένα, αν έχει ίδιο αποτέλεσμα
17 lines of code Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ανοίγεις καθαρίζεις προσεύχεσαι 1
dpolal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ΟΧΙ με οινόπνευμα αλλά με ισοπροπυλική αλκοόλη που λέει ο φίλος παραπάνω. Και μετά προσευχή. 1
pavlos77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. dpolal γιατί όχι με καθαρό οινόπνευμα έχω ακούσει ότι και αυτό κάνει δουλειά...Επίσης, με τι το εφαρμόζουμε πανάκι ή βαμβάκι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα