petza4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μετα απο 10 μερες απο την αιτηση συνδεθηκα με το VDSL της Wind στην Πυλαια Θεσσαλονικης. Τα νουμερα στο ρουτερ ειναι καλα (50mbps). Στην πράξη ομως εχω download 2,5 mb/s και speedtest 20 mbps περιπου. Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν λες πράξη τι εννοείς? Επίσης, είσαι ενσύρματα με το router ή ασύρματα?
petza4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ασυρματα αλλα διπλα στο ρουτερ. Στην πράξη εννοω οτι όταν κανω το speedtest μου δινει με το ζορι 20 mbps. Επισης κατεβαζω μολις με 2,5 mb/s. Ειναι αρκετα μικρες οι τιμες σε σχεση με τα στοιχεια που μου δινει το ρουτερ στη φωτο που εχω επισυναψει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε ενσύρματα.
taslikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 κανε μια επαννεκινηση στο ρουτερ. αν δεν λειτουργήσει καλυτερα καλεσε τον παροχο σου..
soteras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης κατεβάζεις από τορρεντ φαντάζομαι το καλύτερο τεστ είναι μπες τίποτα πχ στην nvidia αμα εχει τετοια καρτα γραφικων να δεις ποσο θα πιασει τα τορρεντ δεν ειναι ακριβη μετρηση για ταχυτητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είσαι σε private tracker και υπάρχουν seeders με seedboxes του 1gbps το καθένα, μια χαρά αξιόπιστο είναι... Hyperhosting είναι επίσης καλό test. Το θέμα μάλλον είναι ότι χρησιμοποιεί wifi κι όχι ethernet...
panos- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί το ρουτερ να μην υποστηρίζει ασύρματη εκπομπή με ταχύτητες πάνω από 20. Αφού λες ότι είναι δίπλα συνδεσε τον με καλώδιο.
bebis4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 φιλε σε ποια περιοχη στην Πυλαια? ρωταω γιατι και εγω σκεφτομαι wind vdsl? ποιο ακριβως πακετο εχεις και αν επιτρεπεται ποσο πληρωνεις το μηνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα