Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 10 μερες απο την αιτηση συνδεθηκα με το VDSL της Wind στην Πυλαια Θεσσαλονικης. Τα νουμερα στο ρουτερ ειναι καλα (50mbps). Στην πράξη ομως εχω download 2,5 mb/s και speedtest 20 mbps περιπου. Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα.. 

post-226648-0-09130400-1475148986_thumb.png

Δημοσ.

Ασυρματα αλλα διπλα στο ρουτερ. Στην πράξη εννοω οτι όταν κανω το speedtest μου δινει με το ζορι 20 mbps. Επισης κατεβαζω μολις με 2,5 mb/s. Ειναι αρκετα μικρες οι τιμες σε σχεση με τα στοιχεια που μου δινει το ρουτερ στη φωτο που εχω επισυναψει. 

Δημοσ.

Επίσης κατεβάζεις από τορρεντ φαντάζομαι το καλύτερο τεστ είναι μπες τίποτα πχ στην nvidia αμα εχει τετοια καρτα γραφικων να δεις ποσο θα πιασει τα τορρεντ δεν ειναι ακριβη μετρηση για ταχυτητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είσαι σε private tracker και υπάρχουν seeders με seedboxes του 1gbps το καθένα, μια χαρά αξιόπιστο είναι... :P

Hyperhosting είναι επίσης καλό test.

Το θέμα μάλλον είναι ότι χρησιμοποιεί wifi κι όχι ethernet...

Δημοσ.

Μπορεί το ρουτερ να μην υποστηρίζει ασύρματη εκπομπή με ταχύτητες πάνω από 20. Αφού λες ότι είναι δίπλα συνδεσε τον με καλώδιο.

Δημοσ.

φιλε σε ποια περιοχη στην Πυλαια? ρωταω γιατι και εγω σκεφτομαι wind vdsl? ποιο ακριβως πακετο εχεις και αν επιτρεπεται ποσο πληρωνεις το μηνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...