overpower Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Για δώσε ένα link, please. Η φυσική λέει ότι, στην καλύτερη περίπτωση, ένα powerbank θα δώσει το 67-70% της ονομαστικής χωρητικότητας. Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο λινκ, απο εδω και απο εκει το διαβασα οτι γενικα ειναι ελαχιστα καλυτερα. Τα νουμερα, οπως ειπα και πριν, τα ειπα σαν παραδειγμα.
iakoboss7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 δεν υπαρχουν στοιχεια για το romoss το αναφερω πισω.
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 σαν το 10000 xiaomi τιποτα αλλο καλο δεν εχω βρει μεχρι στιγμης (και σε αυτη την τιμη που το πουλανε εννοειται,μην μ πει κανεις με 20-30 ευρω) δεν εχω βρει τοσο καιρο μια καλη αντιπροταση!
kek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Έχω ένα Romoss power bank. Κορυφή! Για όσους δεν τα γνωρίζουν, αξίζει να τα ψάξουν. Βρήκα & θέματα γι αυτά στο insomnia. Ψάξτε λίγο, αξίζουν.
iakoboss7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ποσο κορυφη ειναι κατι το οποιο δεν μας λεει ουτε η ιδια η εταιρεια τα χαρακτηριστικα του?
kek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω τι (αν) το κρύβουν, δεν το εχω ψάξει. Ως κάτοχος όμως καμποσων powerbank διαφόρων εταιρειών, καταλαβαίνω από τη χρήση ποιο είναι ποιοτικό. Δοκιμάστε κι εσείς ενα & μετά τα ξαναλέμε. 10-15$ δεν είναι πολλά για όποιον θέλει να του φύγει η περιέργεια.
iakoboss7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 10-15$ δεν είναι πολλά για όποιον θέλει να του φύγει η περιέργεια. συμφωνω με αυτο.
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ δεν είναι πολλά τα € να κάνουμε μία δοκιμή να δούμε τι παιζει. Αν και απο εξωτερικη εμφάνιση φαίνεται ποιοτικο.
kek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Guys, δεν εχω μετοχές στη Romoss ούτε συνεργάτης της είμαι. Αν όμως το ψάξετε θα δείτε ότι είναι μια εταιρεία που ασχολείται εξειδικευμένα μόνο με ποιοτικά powerbank & chargers, έχοντας μια τεράστια ποικιλία για όλα τα γούστα. Εχω πάρει κι ένα USB car charger της (τον απλό Ranger 17 με πόντους από τη shellcard), που δεν έχει καμιά σχέση με τις διάφορες κινεζιές που πήρα κατά καιρούς. Καλές λοιπόν οι Xiaomi/Blitzwolf/Tronsmart etc (έχω πάρει μπόλικα είδη τους κι είμαι ευχαριστημένος), αλλά δείτε & κάτι άλλο πέρα από αυτά που μας είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα τα κινεζομάγαζα σ' αυτή την κατηγορία. Και μόνο ότι η Romoss έχει επίσημη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα (άρα στην Ε.Ε.), κάτι σημαίνει όσον αφορά πατέντες-ποιότητα-ασφάλεια. Αν η αντιπροσωπεία είχε τιμές σχετικά κοντά στα κινεζομάγαζα κι οχι τριπλάσιες, θα έκανε θραύση.
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αν μπορούσε να χτυπήσει την αγορά με πιο χαμηλές τιμές καλά θα ήταν,να έχουμε και άλλες επιλογές (καλά δεν είναι και τεράστια ή διάφορα με το xiaomi σε θέμα τιμής αλλά οκ)
kek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γνωστοί οι λόγοι που μια επίσημη εισαγωγή οδηγεί σε ακριβή πώληση. Γι αυτό αγοράζουμε από κινεζομάγαζα, όπου έχουν παραπλήσιες & λογικές τιμές τα Xiaomi/Romoss/κλπ. 1
vdeseris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το xiaomi με lithium polymer μπαταρια δεν το λες και φτηνο... http://m.gearbest.com/power-banks/pp_343014.html
xDante Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παίδες το έχω στα χέρια μου το πήρα 14 ευρώ ... Αν βοηθάει ή φωτό...πολύ καλές εντυπώσεις προς το παρόν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα