Προς το περιεχόμενο

Sxetika me karta analogikou video capture

ripperakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Koita ego exo mia aver ezcapture i opoia itan pci kai tin eixa parei apo plaisio 40 euro. Den ksero an einai i idia. Pantos i diki mou oti kai na kana den katafera na kanei capture se avi. Capture mono se mpeg2 ekane i video cd. Koita , ego ithela na kano apla metatropi kati palies tainies pou eixa se kaseta se cd. Gi afto kalo einai. Alla min perimeneis to teleio apotelesma. Xoria to oti to programma pou einai mazi me ti karta sou spaei to peos:D a kai ennoeitai oti me to pou tin evala eprepe na kano format giati xoris format eixe katantisei ena sistima me win2k pou itan poli stathero gia pano apo 2 xronia na ginei o istatos karagiozis kai na vlepo ta restart to ena meta to allo. Hmmm oti plironeis pairneis. An apla theleis na peraseis tis tainioules se cd kala einai. Den ksero omos an xanei frames giati ego panta imouna me simpiesi Divx meta pou fainotan sxetika fisiologiko. Pantos ego mono kai mono epeidi to programma pou einai mazi me ti karta einai poli tou kolou kai se periorizei tromera gia to pws tha kanei to capture, tha katefeyga se kapoia alli lisi.

Δημοσ.

Ego poy ithela na kano kati tetoio, gia arxh dokimasa mia Pinnacle PCTV/Pro kai exa poblhmata (poiothta kai apoleia synxronismou video-audio). Milhsa me kati gnostous sxetikous me ton xoro tou video edit kai kateliksa na paro Canopus Lets Edit RT. Nai den leo exei kapoia lefta parapano alla ...oti plhroneis perneis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...