opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τι παθαίνουν με τη βροχή; ελα ντε... δεν εχω ιδεα... κλασσικο παντως να ειναι με αλαρμ τα περισσοτερα φιατ οταν βρεχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 κι ομως μαρεσει αρκετα, το παραδεχομαι... ειναι πολυ κοντα στα γουστα μου.... ναι αλλα σε ασπρο και με αλλες ζαντες Καλα σιγουρα εδωσες ενα 20αρι...πως και δεν πηρες audi s3 μεταχειρισμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ελα ντε... δεν εχω ιδεα... κλασσικο παντως να ειναι με αλαρμ τα περισσοτερα φιατ οταν βρεχει Θα του πάρω μια ομπρέλα του δικού μου να είμαι σίγουρος! Ή θα του φορέσω κανένα αδιάβροχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Προβληματα βγαζουν ολα τα αμαξια! Φιλε TS οποιο αμαξι σου αρεσει εσενα περισσοτερο παρε, αλλα την επιλογη σου καντην καπως ως εξης: Πρωτα απ'ολα καθορισε το budget σου, ως τωρα δεν μας το εχεις πει... Διαλεξε 3-4 αυτοκινητα που σου αρεσουν αλλα να ανηκουν στην ιδια κατηγορια, μην μου βαλεις ford focus με vw polo... Γραψε σε ενα χαρτι τα θετικα απο το καθενα πχ giuletta 17αρες ζαντες, clima, bucket κτλ αυτο θα το κανεις για ολα τα αυτοκινητα και θα δεις ποιο εχει τον καλυτερο εξοπλισμο. Απο εκει παιρνεις εναν ποντο. H τιμη που εχει το καθενα, βαζεις και ποντο.. (βλεπεις πιο εχει καλυτερο vfm) Μετα θα γραψεις στο google για το καθενα μοντελο που βρηκες αν εχει προβληματα και στα ελληνικα και αγγλικα πχ alfa romeo giuletta problems. Αυτο που ψαχνεις να βρεις δεν ειναι σε καποιον χαλασε το ρουλεμαν ή σταματησε το esp.. Αυτα ειναι φθορες που βγαινουν σε καθε αυτοκινητο. Αυτο που ψαχνεις ειναι οι ανακλησεις/recalls, αυτου σημαινει οτι υπαρχει το ελαττωμα σε ολοκληρες παρτιδες! πχ στο δικο μου αμαξι ειχε προβλημα η κολωνα του τιμονιου... και ετσι ηξερα οτι πρεπει να παρω απο καποιο plate και μετα που τα ειχαν διορθωσει.Eφοσον το κανεις και αυτο και δεις αν υπαρχουν πιθανες ανακλησεις τοτε βαζεις κ εκει ποντους. Επισης ποντο μπορεις να δωσεις αν μπορεις να οδηγησεις καποια απο αυτα test drive. Τωρα τον τελικο ποντο θα τον δωσεις σε αυτο που σου αρεσει αισθητικα εσενα περισσοτερο και ετσι θα καταληξεις καπου και εχεις εναν μπουσουλα για το vfm. Επισης το αμαξι που θα παρεις θα το πας σε δικο σου γνωστο μηχανικο να το κοιταξει. Πρωτα απ'ολα αν το αμαξι εχει λιγα χιλιομετρα φαινεται απο τις φθορες...πχ ενα αμαξι 3 ετων με 30.000 χιλιομετρα δεν γινεται να φοραει καινουρια 4αδα λαστιχα... η το σασι απο κατω αν το σηκωσεις το αμαξι φαινεται σε τι κατασταση ειναι... Μπορεις να βρεις πολυ καλες ευκαιριες εγω επεσα σε τρελη περιπτωση με ιδιωτη που το ειχε σαν καινουριο το αμαξι... Απο μαντρα να εισαι πιο επιφυλακτικος παντα.. ps: Καπου αναφερθηκε το scirocco, αλλα να χει στο μυαλο του ο TS οτι το scirocco εκτος του οτι ειναι 3πορτο, ειναι και 4θεσιο, δλδ πισω χωρανε μονο 2 ατομα (εχει μονο 2 θεσεις, δες το σε φωτος/βιντεο για να καταλαβεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Οποιος παιρνει Alfa δεν ξανα αλλαζει μαρκα και δεν το ξεχναει ποτε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το είχα σκεφτεί και το scirocco αλλά νομίζω ότι έχει σαφώς μικρότερους χώρους, επίσης να το πω, δεν τα πολυσυμπαθώ τα VW. Δεν έχω διαβάσει και πολύ καλά λόγια για τα μοτερ, ειδικά τα πιεσμένα. Έχω κοιτάξει γενικά αυτοκίνητα τέτοιου τύπου, 116, megane, ακόμα και το Auris, είδα και το Α3 που προτάθηκε ( ίσως το ποιο συμπαθητικό από όλα ). Για την Giulietta ξέρω ότι παίζει ένα ρίσκο με το Multiair unit και κάποια θέματα με τα φανάρια στην πίσω πόρτα ( όχι κάτι φοβερό το τελευταίο ). Το Multiair σαφώς είναι σοβαρό αλλά τουλάχιστον στο alfaowner.com οι περιπτώσεις είναι λίγες. Budget, επειδή ένας φίλος ρώτησε, βάζω το max κάπου στα 12K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα vag, οπως ειπε ενας... Αντιθετα το επομενο μου αμαξι σιγουρα θα ειναι vag... Aλλα ομως καποιοι απο αυτους τους TSI εχουν βγει προβληματικοι... Οποτε αν ανησυχεις για τον multiair, αλλα τοσα λενε και για τους tsi... Για εμενα μετραει πολυ η εκδοση που θα παρεις το αυτοκινητο. πχ audi a3 1.6 εγω δεν θα επαιρνα, σιγουρα θα ηθελα turbo (το turbaτο αμαξι ειναι φαση once you black you never go back). Αντιθετα θα ηθελα σιγουρα να εχω την S-line γιατι καθε φορα που θα επιανα το τιμονι και δεν ηταν 3κτινο θα ξενερωνα... Το ιδιο και για τα golf, αν επαιρνα golf σιγουρα θα κοιτουσα highline. Για εμενα μην συμβιβαστεις με μια κατωρη εκδοση, αν θελεις να παρεις giuletta και εισαι 1.5 χιλιαρικο κατω, περιμενε λιγο καιρο παραπανω να τα μαζεψεις (αν ειναι εφικτο) και παρε το sportpack ή το καθε sportpack αν προκειται για αλλο αμαξι...Γιατι αργοτερα θα αναρωτιεσαι γιατι δεν περιμενα 6 μηνες παραπανω να παρω αυτο που εχει και αυτο, και το αλλο, και το παρ'αλλο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα vag, οπως ειπε ενας... Αντιθετα το επομενο μου αμαξι σιγουρα θα ειναι vag... Aλλα ομως καποιοι απο αυτους τους TSI εχουν βγει προβληματικοι... Οποτε αν ανησυχεις για τον multiair, αλλα τοσα λενε και για τους tsi... Για εμενα μετραει πολυ η εκδοση που θα παρεις το αυτοκινητο. πχ audi a3 1.6 εγω δεν θα επαιρνα, σιγουρα θα ηθελα turbo (το turbaτο αμαξι ειναι φαση once you black you never go back). Αντιθετα θα ηθελα σιγουρα να εχω την S-line γιατι καθε φορα που θα επιανα το τιμονι και δεν ηταν 3κτινο θα ξενερωνα... Το ιδιο και για τα golf, αν επαιρνα golf σιγουρα θα κοιτουσα highline. Για εμενα μην συμβιβαστεις με μια κατωρη εκδοση, αν θελεις να παρεις giuletta και εισαι 1.5 χιλιαρικο κατω, περιμενε λιγο καιρο παραπανω να τα μαζεψεις (αν ειναι εφικτο) και παρε το sportpack ή το καθε sportpack αν προκειται για αλλο αμαξι...Γιατι αργοτερα θα αναρωτιεσαι γιατι δεν περιμενα 6 μηνες παραπανω να παρω αυτο που εχει και αυτο, και το αλλο, και το παρ'αλλο... Συμφωνώ! Κι εγώ το δικό μου στην απλή έκδοση δεν θα το έπαιρνα, σαν άλλο αμάξι είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αυτή να πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι το veloce(το παλιο quadrifoflio), και ειναι πανακριβο...(γιατι αυτο στις φωτος ειναι το μοντελο του 16) επισης οι χρυσες ζαντες ειναι πολυ gypsy, ασημενιες ή ανθρακι θελει. Mε 16k παιρνεις αυτο http://www.car.gr/7334876-alfa-romeo-giulietta-quadrifoglio-verde-235-ps που ειναι αυτο που εβαλε ενας φιλος σε προηγουμενη σελιδα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2016 από Haris San Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το είχα σκεφτεί και το scirocco αλλά νομίζω ότι έχει σαφώς μικρότερους χώρους, επίσης να το πω, δεν τα πολυσυμπαθώ τα VW. Δεν έχω διαβάσει και πολύ καλά λόγια για τα μοτερ, ειδικά τα πιεσμένα. Έχω κοιτάξει γενικά αυτοκίνητα τέτοιου τύπου, 116, megane, ακόμα και το Auris, είδα και το Α3 που προτάθηκε ( ίσως το ποιο συμπαθητικό από όλα ). Για την Giulietta ξέρω ότι παίζει ένα ρίσκο με το Multiair unit και κάποια θέματα με τα φανάρια στην πίσω πόρτα ( όχι κάτι φοβερό το τελευταίο ). Το Multiair σαφώς είναι σοβαρό αλλά τουλάχιστον στο alfaowner.com οι περιπτώσεις είναι λίγες. Budget, επειδή ένας φίλος ρώτησε, βάζω το max κάπου στα 12K. δεν ξερω αν εχεις αποφασισει αλλα κοιτα και αυτο αν ειναι στο budjet σου http://www.car.gr/8527610-audi-a3-s-line-sportback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 δεν ξερω αν εχεις αποφασισει αλλα κοιτα και αυτο αν ειναι στο budjet σου http://www.car.gr/8527610-audi-a3-s-line-sportback Να πω την αλήθεια ξεφεύγει πολύ το συγκεκριμένο δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Να πω την αλήθεια ξεφεύγει πολύ το συγκεκριμένο δυστυχώς ναι ισχυει!κατεληξες καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ξεφευγει και ειναι και πολυ αργο σε σχεση με την αλφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ξεφευγει και ειναι και πολυ αργο σε σχεση με την αλφα Συν ότι δεν είναι τόσο όμορφο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα