zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 το σημα με το τριφυλλι παντως πρεπει να το βαλει υποχρεωτικα :devil: συμφωνω για την τζουλιεττα, αν ειχα την επιλογη θα την επερνα, αλλα το αουντι πουλαει σαν πιο ικανοποιητικο "πακετο"... σου κανει ολα τα χατηρια.. οι πωλησεις το επιβεβαιωνουν κιολας.. ακ και δεν θα επερνα μαλλον, γιατι περνεις ουσιαστικα ενα ακριβο vw Δεν το πιστεύω ότι το διάβασα αυτό! 1
Haris San Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 το σημα με το τριφυλλι παντως πρεπει να το βαλει υποχρεωτικα :devil: συμφωνω για την τζουλιεττα, αν ειχα την επιλογη θα την επερνα, αλλα το αουντι πουλαει σαν πιο ικανοποιητικο "πακετο"... σου κανει ολα τα χατηρια.. οι πωλησεις το επιβεβαιωνουν κιολας.. ακ και δεν θα επερνα μαλλον, γιατι περνεις ουσιαστικα ενα ακριβο vw Εσυ ποιο cupra εχεις?Αυτο?
opcorsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν το πιστεύω ότι το διάβασα αυτό! κι ομως μαρεσει αρκετα, το παραδεχομαι... ειναι πολυ κοντα στα γουστα μου.... Εσυ ποιο cupra εχεις?Αυτο? ναι αλλα σε ασπρο και με αλλες ζαντες 1
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 κι ομως μαρεσει αρκετα, το παραδεχομαι... ειναι πολυ κοντα στα γουστα μου.... ναι αλλα σε ασπρο και με αλλες ζαντες Καθαρά εμφανισιακά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που δεν του αρέσει η giuletta!
opcorsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καθαρά εμφανισιακά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που δεν του αρέσει η giuletta! το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ακριβη, πχ αν θες αμαξι καθαρα για γουστα, περνεις με λιγοτερα λεφτα μια καλυτερη εκδοση του σιροκκο, που ειναι και ...μαγνητης... 3 πορτο το ενα 3πορτο (φαινεται) και το αλλο :P
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ακριβη, πχ αν θες αμαξι καθαρα για γουστα, περνεις με λιγοτερα λεφτα μια καλυτερη εκδοση του σιροκκο, που ειναι και ...μαγνητης... 3 πορτο το ενα 3πορτο (φαινεται) και το αλλο :P Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά μεταξύ των δύο την άλφα θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη! 2
opcorsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά μεταξύ των δύο την άλφα θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη! το θεμα ειναι οτι το κουβαγκεν παροτι πιο "τυποποιημενο" με τα ιδια λεφτα περνεις "καλυτερο αμαξι".... ειδικα μεταχειρισμενο... αναφορικα δηλαδη με χλμ, κινητηρα , σερβις κλπ.... 1
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι το κουβαγκεν παροτι πιο "τυποποιημενο" με τα ιδια λεφτα περνεις "καλυτερο αμαξι".... ειδικα μεταχειρισμενο... αναφορικα δηλαδη με χλμ, κινητηρα , σερβις κλπ.... Πιθανό να έχεις δίκιο, τα μηχανικά δεν τα ξέρω καλά. Αλλά νομίζω ότι θα το «ρίσκαρα» με την άλφα 1
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πιθανό να έχεις δίκιο, τα μηχανικά δεν τα ξέρω καλά. Αλλά νομίζω ότι θα το «ρίσκαρα» με την άλφα υποψιν, παω το πρωι γρηγορη να παρω καφε , παρκαρω εκει κοντα, και βλεπω γερανο, μου λεει ο τυπος απο την ιντεραμερικαν να παω λιγο πιο περα γιατι θελει να παρει αμαξι... οκ λεω, παω, περνω καφε, γυρναω, και βλεπω πανω στον γερανο μια κοκκινη BRERA τησ sixt... λεω ωπα αμαξαρα!!! ρωταω τον τυπο τι επαθες το αμαξι? και τι ωραιο που ειναι κ τετοια να πιασω κουβεντα, γιατι οντως ειναι ερωτας.. και μου λεει επαθε προβλημα στο κιβωτιο δεν μπαινει καμια ταχυτητα... το αμαξι νοικιαρικο,και ζητημα να ηταν 4-5 χρονων...καινουργιο... ενα θα πω.. κλασσικοι ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ ΙΤΑΛΟΙ.... πηρα το λεον μου περιχαρης και εφυγα 1
FireKiller Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 υποψιν, παω το πρωι γρηγορη να παρω καφε , παρκαρω εκει κοντα, και βλεπω γερανο, μου λεει ο τυπος απο την ιντεραμερικαν να παω λιγο πιο περα γιατι θελει να παρει αμαξι... οκ λεω, παω, περνω καφε, γυρναω, και βλεπω πανω στον γερανο μια κοκκινη BRERA τησ sixt... λεω ωπα αμαξαρα!!! ρωταω τον τυπο τι επαθες το αμαξι? και τι ωραιο που ειναι κ τετοια να πιασω κουβεντα, γιατι οντως ειναι ερωτας.. και μου λεει επαθε προβλημα στο κιβωτιο δεν μπαινει καμια ταχυτητα... το αμαξι νοικιαρικο,και ζητημα να ηταν 4-5 χρονων...καινουργιο... ενα θα πω.. κλασσικοι ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ ΙΤΑΛΟΙ.... πηρα το λεον μου περιχαρης και εφυγα δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο ο παράγοντας πως είναι νοικιάρικο και το τι χρήση έχει φάει (+ πόσο σωστή ήταν αυτή).
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο ο παράγοντας πως είναι νοικιάρικο και το τι χρήση έχει φάει (+ πόσο σωστή ήταν αυτή). οτι δηλαδη ειναι πιθανοτερο να το παθενε ενα toyota yaris αυτο παρα η τσαπατσουλικι μαν αλλα φινετσατη δε κατεσκευη των ιταλων
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 υποψιν, παω το πρωι γρηγορη να παρω καφε , παρκαρω εκει κοντα, και βλεπω γερανο, μου λεει ο τυπος απο την ιντεραμερικαν να παω λιγο πιο περα γιατι θελει να παρει αμαξι... οκ λεω, παω, περνω καφε, γυρναω, και βλεπω πανω στον γερανο μια κοκκινη BRERA τησ sixt... λεω ωπα αμαξαρα!!! ρωταω τον τυπο τι επαθες το αμαξι? και τι ωραιο που ειναι κ τετοια να πιασω κουβεντα, γιατι οντως ειναι ερωτας.. και μου λεει επαθε προβλημα στο κιβωτιο δεν μπαινει καμια ταχυτητα... το αμαξι νοικιαρικο,και ζητημα να ηταν 4-5 χρονων...καινουργιο... ενα θα πω.. κλασσικοι ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ ΙΤΑΛΟΙ.... πηρα το λεον μου περιχαρης και εφυγα Ένα μήνυμα έγραψες σωστό και τώρα άρχισες να τα χαλάς πάλι!
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ένα μήνυμα έγραψες σωστό και τώρα άρχισες να τα χαλάς πάλι! αφου η αναξιοπιστια των αυτοκινητων ΣΑΣ με κυνηγαει τι φταιω εγω ?? αχαχα αληθινη ιστορια παντως.... για να μην πω τωρα με τα πρωτοβροχια τα δισεκατομμυρια φιατ-πεζο-σιτροεν που με την πρωτη βροχη παροπλιζονται στην ακτη του δρομου... παραδοξως τα ford( Fails On Rainy Days) εχουν καλες κριτικες, και απο δικη μου εμπειρια επισης
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 αφου η αναξιοπιστια των αυτοκινητων ΣΑΣ με κυνηγαει τι φταιω εγω ?? αχαχα αληθινη ιστορια παντως.... για να μην πω τωρα με τα πρωτοβροχια τα δισεκατομμυρια φιατ-πεζο-σιτροεν που με την πρωτη βροχη παροπλιζονται στην ακτη του δρομου... παραδοξως τα ford( Fails On Rainy Days) εχουν καλες κριτικες, και απο δικη μου εμπειρια επισης Τι παθαίνουν με τη βροχή;
Chape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Έχω έναν έρωτα με τα Alfa Romeo γενικά... Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από τα αγαπημένα μου... +1 από εμένα... Δεν μιλάμε απλά για ένα αυτοκίνητο μιλάμε για κόσμημα με ρόδες (και με καταπληκτική αίσθηση οδήγησης) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα