bkran Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν φαίνεται κακό το A3, θα του ρίξω μια ματιά. Η μόνη "σοβαρή" διαφορά είναι η ισχύς όπου 50 άλογα δεν τα λες και λίγα. Θα το ψάξω κι αυτό, αν και με μια πρώτη ματιά τα περισσότερα έχουν αρκετά χιλιόμετρα με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν φαίνεται κακό το A3, θα του ρίξω μια ματιά. Η μόνη "σοβαρή" διαφορά είναι η ισχύς όπου 50 άλογα δεν τα λες και λίγα. Θα το ψάξω κι αυτό, αν και με μια πρώτη ματιά τα περισσότερα έχουν αρκετά χιλιόμετρα με ότι κι αν σημαίνει αυτό. γερμανικα ειναι δεν καταλαβαινουν.... και 50 αλογα διαφορα μην σε πειραζουν, ειναι "γερμανικα" αλογα... ρε μηπως ειμαι προκατελλειμενος ? :P παντως αντικειμενικα αλλη φαση το αουντι, αλλο πατημα , κυριλα, σοβαροτητα, αξιοπιστια σχετικα.... αλλα με καποιο κοστος ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 παντως αντικειμενικα αλλη φαση το αουντι, αλλο πατημα OXI , κυριλα ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΙΔΙΟΥΣ "ΚΥΡΙΛΕΣ" ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ, σοβαροτητα ΒΑΡΕΜΑΡΑ, αξιοπιστια σχετικα ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ GIU.... αλλα με καποιο κοστος ε Εντελως αντικειμενικα, ναι. Μπεεε, παρτε Audi, μπεε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 γερμανικα ειναι δεν καταλαβαινουν.... και 50 αλογα διαφορα μην σε πειραζουν, ειναι "γερμανικα" αλογα... ρε μηπως ειμαι προκατελλειμενος ? :P παντως αντικειμενικα αλλη φαση το αουντι, αλλο πατημα , κυριλα, σοβαροτητα, αξιοπιστια σχετικα.... αλλα με καποιο κοστος ε Τωρα ισως να καταλαβαινουν καποιοι γιατι ειπα αυτο που ειπα με το χαλασμενο κουμπι! Ναι ενα γερμανικο αλογο μετραει για 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πέρα απο τις χειροβομβίδες εκατέρωθεν,το μεγαλύτερο μείον της Giulietta είναι οι χώροι πίσω. Εχω βάλει πλάνο για νέο όχημα αρχές 2017 και είμαι ανάμεσα στην Alfa,το Ford Focus και το Seat Leon.Και ενώ μου αρέσει η ρουφιάνα η Giulietta,μάλλον θα την απορρίψω για τον λόγο που ανέφερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εντελως αντικειμενικα, ναι. Μπεεε, παρτε Audi, μπεε. οι πωλησεις πανευρωπαικα λενε αλλα παντως.... ποσα αουντι 15ετιας βλεπεις και ποσα αλφα? μιλωντας για αξιοπιστια δηλαδη... εγω ακομα βλεπω τα 80 και 100 φαντασου.... Πέρα απο τις χειροβομβίδες εκατέρωθεν,το μεγαλύτερο μείον της Giulietta είναι οι χώροι πίσω. Εχω βάλει πλάνο για νέο όχημα αρχές 2017 και είμαι ανάμεσα στην Alfa,το Ford Focus και το Seat Leon.Και ενώ μου αρέσει η ρουφιάνα η Giulietta,μάλλον θα την απορρίψω για τον λόγο που ανέφερα... το φορντ θα επερνα, αν και εχω το λεον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα ειναι οι χωροι πισω 5 ατομα με φουλ αποσκευες ταξιδευουν για πλακα με ταχυτητες πολυ υψηλες Κουμπακι DNA που απογειωνει στη θεση D Με ενα racechip φτανεις ανετα 210 αλογα (για 1400αρι δεν ειναι και λιγα) Και φυσικα καμια συγκριση σε ομορφια με καθε αουντι γκολφ και ιαπωνες Αυτοκινητο 6 ετων και οπου πας το κοιταζουν με θαυμασμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πέρα απο τις χειροβομβίδες εκατέρωθεν,το μεγαλύτερο μείον της Giulietta είναι οι χώροι πίσω. Εχω βάλει πλάνο για νέο όχημα αρχές 2017 και είμαι ανάμεσα στην Alfa,το Ford Focus και το Seat Leon.Και ενώ μου αρέσει η ρουφιάνα η Giulietta,μάλλον θα την απορρίψω για τον λόγο που ανέφερα... Οι χώροι πίσω πρέπει να είναι σαν του bravo, δηλαδή μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οι χώροι πίσω πρέπει να είναι σαν του bravo, δηλαδή μια χαρά! Άρα μικρότεροι απο τις 2 εναλλακτικές μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Άρα μικρότεροι απο τις 2 εναλλακτικές μου Μπορεί να είναι δεν ξέρω, αλλά είναι οκ Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα ειναι οι χωροι πισω 5 ατομα με φουλ αποσκευες ταξιδευουν για πλακα με ταχυτητες πολυ υψηλες Κουμπακι DNA που απογειωνει στη θεση D Με ενα racechip φτανεις ανετα 210 αλογα (για 1400αρι δεν ειναι και λιγα) Και φυσικα καμια συγκριση σε ομορφια με καθε αουντι γκολφ και ιαπωνες Αυτοκινητο 6 ετων και οπου πας το κοιταζουν με θαυμασμο Αυτο που εβαλες παιζει να ναι το quadrifoglio στην photo...(240hp) Καλα ενταξει αν παρεις το 170αρι sport pack ειναι μια χαρα. Γενικα ειμαι εναντια στα προγραμματα κτλ Αν θελεις παραπανω αλογα απλα παρε αλλο αυτοκινητο (η αλλη εκδοση).... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι αυτο ειναι Το 1400 αρι με τα 170 ειναι αρκετο και φυσικα sport pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 παντως αντικειμενικα αλλη φαση το αουντι, αλλο πατημα , κυριλα, σοβαροτητα, αξιοπιστια σχετικα.... αλλα με καποιο κοστος ε όντως τώρα? κυριλα και σοβαροτητα? ενδιαφερον.... πιο γεροντιστικα οχήματα από τα vag δεν εχω ξαναδει...τα βλεπω εξω και με πιανει υπνος...εχει και ενας φιλος ενα ibiza cupra (απο αυτα που το παιζουν γρήγορα)...δεν ξερω ρε παιδια.σαν ενας κουβας με ροδες ειναι που ok παει λιγο καλυτερα.αλλα πολυ αποστειρωμενα αυτοκινητα... δεν εχω οδηγησει giullieta αλλα το εχω ερωτευτει αυτο το αυτοκινητο.το βλεπω στον δρομο και χαιρομαι που κυκλοφορουν τετοιες ομορφιες.και να φανταστειτε δεν ειμαι καν ιταλοφιλος..τελοσπαντων.ειναι απο τα αυτοκινητα που πιστευω ξεχωριζουν.αν ειναι να δωσεις καπου τα λεφτα σου τουλαχιστον αυτο που θα παρεις να ειναι ωραιο ρε φιλε και να χαιρεσαι να το οδηγεις.οχι να κοιμασαι στο τιμονι. καλη επιλογη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Σωστος ! Ας υπαρχει και κατι που ξεχωριζει Εγω πλεον δυσκολευομαι να ξεχωρισω το Vw Up απο το Skoda Citigo και τα passat octavia a4 μεταξυ τους...... Ολα τετραγωνα κουτια με ροδες Οσο για τα γιαπωνεζικα Ρεσιταλ ασχημιας και καοκογουστιας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ναι αυτο ειναι Το 1400 αρι με τα 170 ειναι αρκετο και φυσικα sport pack το σημα με το τριφυλλι παντως πρεπει να το βαλει υποχρεωτικα :devil: όντως τώρα? κυριλα και σοβαροτητα? ενδιαφερον.... πιο γεροντιστικα οχήματα από τα vag δεν εχω ξαναδει...τα βλεπω εξω και με πιανει υπνος...εχει και ενας φιλος ενα ibiza cupra (απο αυτα που το παιζουν γρήγορα)...δεν ξερω ρε παιδια.σαν ενας κουβας με ροδες ειναι που ok παει λιγο καλυτερα.αλλα πολυ αποστειρωμενα αυτοκινητα... δεν εχω οδηγησει giullieta αλλα το εχω ερωτευτει αυτο το αυτοκινητο.το βλεπω στον δρομο και χαιρομαι που κυκλοφορουν τετοιες ομορφιες.και να φανταστειτε δεν ειμαι καν ιταλοφιλος..τελοσπαντων.ειναι απο τα αυτοκινητα που πιστευω ξεχωριζουν.αν ειναι να δωσεις καπου τα λεφτα σου τουλαχιστον αυτο που θα παρεις να ειναι ωραιο ρε φιλε και να χαιρεσαι να το οδηγεις.οχι να κοιμασαι στο τιμονι. καλη επιλογη συμφωνω για την τζουλιεττα, αν ειχα την επιλογη θα την επερνα, αλλα το αουντι πουλαει σαν πιο ικανοποιητικο "πακετο"... σου κανει ολα τα χατηρια.. οι πωλησεις το επιβεβαιωνουν κιολας.. ακ και δεν θα επερνα μαλλον, γιατι περνεις ουσιαστικα ενα ακριβο vw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα