bkran Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω τον τελευταίο καιρό να άλλαξω αυτοκίνητο, το clio δεν μας χωράει ποια. Αυτό θα το πάρει ο πατέρας οπότε δεν κοιτάζω για ανταλλαγή ή κάτι τέτοιο. Έχω κολλήσει με την Alfa πολύ, μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο και πιστεύω ότι από χώρους θα με βολέψει μια χαρά. Ειδικά η ΜΑ με τα 170 που κυκλοφορεί και κάθε μέρα ( πολύ βολικό αυτό γιατί θα μου μειώσει και χρόνο στην καθημερινή μετακίνηση, ποιο σύντομη αν μπω δακτύλιο ). Προφανώς κοιτάζω για μεταχειρισμένο, δεν φτάνει το budget για καινούργιο και κάπου εδώ αρχίζει η δυσκολία. Από ιδιώτες είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις και αυτά που διαβάζω για του μαντράδες είναι αποτρεπτικά, τι leasing, τι εισαγωγής με κατεβασμένα χιλιόμετρα κτλ κτλ. Οπότε σκέφτομαι να δω και τίποτα άλλο στην κατηγορία, είδα για 116 η οποία είναι πολύ ποιο αργή συγκριτικά με το MA. Έχει κανένας κάποια γνώμη ή κάποια άποψη σχετικά με την multiair, κάποιος που να έχει εμπειρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει βγει εξαιρετικα αξιοπιστο μοτερ (σαφως λιγοτερο βελτιωσιμο σε σχεση με τα tjet, αλλα δε νομιζω οτι σε απασχολει αυτο). Ενω και σαν αυτοκινητο δεν κουβαλαει τις γνωστες αμαρτιες του παρελθοντος της Alfa. Γνωμη μου ειναι οτι εφ' οσον το γουσταρεις και δεν καιγεσαι να παρεις την επομενη... βδομαδα που λεει ο λογος, να το ψαξεις με ηρεμια και ψυχραιμια, και θα το βρεις το κομματι που θελεις. Εχει πουλησει αρκετα καλα στην Ελλαδα. PS: Spotmechanic πριν αγορασεις οτιδηποτε. Δεν παιζουμε με αυτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ Georgman, κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι αλλά λέω μην υπάρχει και κάτι άλλο που μου ξεφεύγει. Όντως κι εγώ τη spotmechanic σκέφτομαι μιας και κάποιοι μηχανικοί που έχω δεν είναι και τόσο σχετικοί με alfa. Από εμπειρία κανείς, δεν ξέρω αν είναι καλύτερα με 17'' ή 18'' ζάντα. Φαντάζομαι ότι με τις μεγαλύτερες θα κοπανάει περισσότερο, κάτι που δεν θα το επέλεγα + ότι νομίζω ότι καιει και κάτι παραπάνω. Από ομορφιά σίγουρα η 18'' είναι πιο ωραίες αλλά προσωπικά δεν μου κάνει και τόσο σημαντικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες όσο φαντάζεσαι. Κι εγώ εργοστασιακές 18ρες έχω, δεν θα έλεγα ότι "κοπανάει". Τουλάχιστον όχι τόσο σημαντικά περισσότερο από τις 17ρες. Επίσης τα λάστιχα δεν είναι ιδιαίτερα πιο ακριβά (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι ή η Giulietta φοράει "περίεργη" διάσταση, είτε στα 17ρια, είτε στα 18ρια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 γνωμη μου μακρυα απο FCA group... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για πες. Τι ζημιές βγάζει η Giulietta? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 γνωμη μου μακρυα απο FCA group... Δεν το περίμενα από σένα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν παρεις την giuletta κοιτα αυτο με το sport pack... γνωμη μου μακρυα απο FCA group... Ενταξει τωρα αυτο δεν ειναι αντικειμενικη αποψη! vag μην μου πεις οτι δεν εχουν προβληματα...Ενας φιλος μου πηρε diesel polo highline και του κολλησε το volume button στο τιμονι μεσα κολλημενο.... Ολοκαινουριο αμαξι, παιζει να ηταν και στον 2ο μηνα... Δεν υπαρχει αυτοκινητο που να μην βγαζει προβληματα! Παλιοτερα υπηρχε η αποψη με τα ιταλικα και τα ηλεκτρικα, πλεον αυτο ειναι παρελθον και διαιωνιζεται απο τους πατεραδες... Οτι αρεσει στον καθενα αυτο επιλεγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν παρεις την giuletta κοιτα αυτο με το sport pack... Ενταξει τωρα αυτο δεν ειναι αντικειμενικη αποψη! vag μην μου πεις οτι δεν εχουν προβληματα...Ενας φιλος μου πηρε diesel polo highline και του κολλησε το volume button στο τιμονι μεσα κολλημενο.... Ολοκαινουριο αμαξι, παιζει να ηταν και στον 2ο μηνα... Δεν υπαρχει αυτοκινητο που να μην βγαζει προβληματα! Παλιοτερα υπηρχε η αποψη με τα ιταλικα και τα ηλεκτρικα, πλεον αυτο ειναι παρελθον και διαιωνιζεται απο τους πατεραδες... Οτι αρεσει στον καθενα αυτο επιλεγει... Ο opcorsa ειναι ιαπωνοφιλος βασικά Επίσης το ότι χάλασε το...volume button σοβαρά το θεωρείς τοοοσο σοβαρό πρόβλημα,το οποίο μάλιστα κάνει τα vag αναξιόπιστα; Σε λίγο για να βγάλετε τα vag για πέταμα θα μας λέτε πχ "ενός φίλου καινούριο golf έκαψε μια λάμπα,απαράδεκτοι οι Γερμανοί,τζαπαν ονλυ!!!1!1!1" χαχαχα Πανέμορφη η guillieta πάντως,δεν έχουν ακουστεί και προβλήματα γενικά,αν και ποτέ δεν ξέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 απορώ τι ανοίγουν μερικοί θέματα για να ρωτήσουν κάτι σχετικά με κάποιο αυτοκίνητο. οι περισσότερες απαντήσεις είναι για τον γάιδαρο καβάλα. ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς να έχει κάποια βάση, κολλημένα μυαλά που απλά διαιωνίζουν απόψεις. μακριά από γερμανικά ο ένας, μακριά από ιταλικά ο άλλος. μόνο ιαπωνία ο άλλος...... γιατί; γιατί απλά έτσι... δεν υπάρχει λόγος. η και να υπάρχει λόγος θα είναι της μορφής... κάπου στα 90' τα τάδε αυτοκίνητα είχαν θέμα με ηλεκτρικά. επίσης και η Porsche είχε θεματάκια με μερικά μοντέλα και η ferrari επίσης. θυμάστε κάτι φωτιές στον κινητήρα; άρα μακριά από αυτές τις 2 μάρκες. στην οικογένεια είχαμε audi και αργότερα toyota. τα οποία τα κρατήσαμε πάνω από 10 χρόνια το καθένα. το audi δεν εβγαλε κιχ, το toyota μας έβγαλε προβλήματα. άρα κι εγώ με τη σειρά μου πρέπει να πω, μακριά από γιαπωνέζο. όσο για το volume button, εντάξει το τερματίσατε μερικοί μιλάμε για επιχειρήματα και κριτήρια όχι αστεία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πωπω καποιοι πρεπει να μαθετε να διαβαζετε... Ειπα εγω οτι vag ειναι αναξιοπιστα???????!?!! Ενα παραδειγμα εφερα οτι και τα vag εχουν προβληματα,στοχευμενα γιατι ο opcorsa εχει leon cupra και περισσοτερο για πλακα. Αυτο που ειπα ειναι οτι ολα τα αυτοκινητα εχουν προβληματα και οτι πρεπει να επιλεξεις οτι σαρεσει εσενα. Μιλαμε καποιοι εχουν πολλα χαλια...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 για την ιστορια, σχεδιαστικα μου αρεσει ΑΡΚΕΤΑ η τζουλιετα, απο τα ελαχιστα ιταλικα... δεν μπορω να καταλαβω την ιταλικη φινετσα σε φιρμες που εβγαζαν το μουλτιπλα, και το παντα πχ του 2006 που ουσιαστικα ειναι ενα μικρο φιατ μουλτιπλα... (συγκρινετε τα ) παρε κανενα audi ρε φιλε να εχεις και class Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αναλογα το budget του... Παντως με 13k παιρνει audi a3 s-line 1.4 125hp του 10-11 με κανα 80k χιλιομετρα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αναλογα το budget του... Παντως με 13k παιρνει audi a3 s-line 1.4 125hp του 10-11 με κανα 80k χιλιομετρα.. ή κανενα α3 με καλυτερη κατασταση και λιγοτερα χλμ και πιο καινουργιο... και περνει απο ebay αυθεντικο s3 badge και ολα κομπλε :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εγω δεν θα επαιρνα a3 αλλη εκδοση, επιτηδες ειπα την s-line... οπως και golf δεν θα επαιρνα κατω απο highline.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα