buuren Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 πήγαινέ δες το πρώτα γιατί είναι τεράστιο για 5.5" ειδικά το πάνω κάτω bezel έχει διαστάσεις του moto x style, note 5 και 950XL που ναι συσκευές με οθόνη 5.7" δες το http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-zte-blade-s6-flex-16gb-asimi/prod8072002pp/ Aυτο ειναι το moto g4 ? Αυτο λεει zte...τα ιδια ειναι? 1
ziaba Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Aυτο ειναι το moto g4 ? Αυτο λεει zte...τα ιδια ειναι? άσχετο απ το λενοβο σου προτείνω να δεις και το το ΖΤΕ στο λινκ 1
2.1Ohm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τι κρατάει πολλά χρόνια και ZTE εγώ θα έλεγα ένα μεγάλο ΟΧΙ! Ή θα παρεις moto g4 που λένε ή θα βρεις μεταχειρισμένο Nexus 5x , η άψογη επιλογή είναι και το moto x 2nd gen! Γενικά ΜΟΝΟ stock android θα παρεις που είναι το πιο ελαφρύ και θα κρατήσει παραπάνω καιρό την σβελταδα του 2
buuren Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τι κρατάει πολλά χρόνια και ZTE εγώ θα έλεγα ένα μεγάλο ΟΧΙ! Ή θα παρεις moto g4 που λένε ή θα βρεις μεταχειρισμένο Nexus 5x , η άψογη επιλογή είναι και το moto x 2nd gen! Γενικά ΜΟΝΟ stock android θα παρεις που είναι το πιο ελαφρύ και θα κρατήσει παραπάνω καιρό την σβελταδα του Μονο το moto g4 εχει ομως card slot ! Νομιζω θα το παρω και θα δω τι θα κανω με το μεγεθος. Οσον αφορα επεξεργαστες θα δω διαφορα μεταξυ τους στο browsing? Παιχνιδια δεν παιζω. Το nexus 5x βλεπω να ειναι πιο δυνατο στην cpu αλλα δεν εχει την αναθεματισμενη εξ καρτα.
2.1Ohm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Υποστηριχθούν όλα USB OTG ένα στικακι να έχεις και τελείωσε ή υπόθεση σε θέμα μνήμης! Φωτο βίντεο έχεις άπειρο χώρο στο Google photo's οπότε ανεβαίνουν στο cloud και δν πιάνουν χώρο στο κινητό! Το νεξους έχει απίστευτη κάμερα απλά εκτός από φετινες ναυαρχίδες δν θα βρείς κλτρη 1
buuren Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Υποστηριχθούν όλα USB OTG ένα στικακι να έχεις και τελείωσε ή υπόθεση σε θέμα μνήμης! Φωτο βίντεο έχεις άπειρο χώρο στο Google photo's οπότε ανεβαίνουν στο cloud και δν πιάνουν χώρο στο κινητό! Το νεξους έχει απίστευτη κάμερα απλά εκτός από φετινες ναυαρχίδες δν θα βρείς κλτρη Oποτε δεν υπαρχει θεμα μνημης, μια χαρα τοτε. Αν μου δωσεις και ενα λινκ η φυσικο καταστημα να το αγορασω πιο φθηνα απο οτι το εχουν στο skroutz θα εισαι ΑΠΕΙΡΟΣ το 32αρι το εχουν στα 240 περιπου.
@topos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εαν την ειχε(+ραδιοφωνο) δεν θα επαιζε σε αυτη την τιμη. Επεξεργαστες -περα απο το nexus που εχει 2xταχυτητα)ειναι μια χαρα, το zte s6 flex και το moto g4 εχουν τον ιδιο. Απο εκει και περα μιας κ ειναι το πρωτο σου κινητο και ψιλοσκεφτεσαι κ τα χρηματα θα λεγα να παρεις το zte στα 129 ειναι μια χαρα. Τα +70 που δινεις για το moto g4 ειναι για την εξτρα καρτα sim(δικαρτο), την fullhd αναλυση(αδιαφορο για την οθονη του κινητου) και τελος κ σημαντικοτερα για τις αναβαθμισεις. Τα ζυγιζεις και βλεπεις. 2
2.1Ohm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε για αυτό είπα στα 180 μόνο μεταχειρισμένο το βρίσκεις το νεξους δυστυχώς για αυτό είπα μόνο άμα ψάχνεις κάτι σε μεταχειρισμένο φίλε μου 1
buuren Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια καπου διαβασα οτι το moto g4 εχει μονο 1 ηχειο μεγαφωνο ισχυει? Επισης ξερουμε κανενα αξιοπιστο μαγαζι να παω να παρω αυριο το moto να τελειωνει το θεμα?
buuren Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Eχω εδω ενα κινητο που λεει nexus 5x....και το ψαχουλευω...!!!
panos- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Eχω εδω ενα κινητο που λεει nexus 5x....και το ψαχουλευω...!!! Αν σου φαίνεται ο ήχος του χάλια, υπάρχει MOD που ενεργοποιεί και το δεύτερο ηχειο. 1
buuren Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ακομα δεν εχω καταλαβει και πολλα, μολις μιση ωρα το ανοιξα, ναι ισως εχεις δικιο!! Οταν πρωτοανοιξα τη συσκευη μου ζηταγε καποιες ρυθμισεις αλλα ηταν πολλες και παταγα οτι ναναι, βιαζομουν να το δω! Τωρα αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα παει εκει που ηταν πριν το ανοιξω η θα σβησει και τυχον εφαρμογες που ειχε? Το ξερω ειμαι μακακας!!! edit; Με το που το ανοιξα και συνδεθηκε στο νετ μου εδωσε αμεσως την 7 εκδοση!
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ακομα δεν εχω καταλαβει και πολλα, μολις μιση ωρα το ανοιξα, ναι ισως εχεις δικιο!! Οταν πρωτοανοιξα τη συσκευη μου ζηταγε καποιες ρυθμισεις αλλα ηταν πολλες και παταγα οτι ναναι, βιαζομουν να το δω! Τωρα αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα παει εκει που ηταν πριν το ανοιξω η θα σβησει και τυχον εφαρμογες που ειχε? Το ξερω ειμαι μακακας!!! edit; Με το που το ανοιξα και συνδεθηκε στο νετ μου εδωσε αμεσως την 7 εκδοση! Για ποιο κινητο ειπαμε οτι μιλαμε για το nexus ή το Moto G4 δεν εχω καταλαβει.
buuren Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Για ποιο κινητο ειπαμε οτι μιλαμε για το nexus ή το Moto G4 δεν εχω καταλαβει. To nexus 5x πηρα τελικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα