torq Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 έχω ένα παλιό laptop το οποίο δε κρατάει την ώρα. θέμα μπαταρίας cmos λογικά. ο τύπος της μπαταρίας είναι cr2016. Ορίστε και φωτογραφίες του εσωτερικού: σε άλλους υπολογιστές που έχω δει και έχω αλλάξει μπαταρία ήταν έτσι: απλά την βγάζεις και βάζεις την άλλη. στη δική μου περίπτωση τι γίνεται; βλέπω ότι αυτή είναι κολλημένη από κάτω. βασικά πρέπει να έχει ένα αυτοκόλλητο που την κρατάει. απλά την τραβάω και μετά την ξανα κολλάω; με τα καλωδιάκια το γίνεται; περίεργο μου φαίνεται. γιατί την κάναν έτσι. ολόκληρη φασαρία για μια απλή αντικατάσταση; δώστε οδηγίες μη τα διαλύσω όλα
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μη παιδεύεσαι μπορείς να βρεις έτοιμη σίγουρα σε ebay και ίσως και Ελλάδα.
george_gpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 καλημέρα βρισκεις μια τετοια με λαμακια http://www.skroutz.gr/s/9289710/Kinetic-CR2032-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html και κολλας τα καλωδιάκια ( + & - οπως στην παλιά ) με κολλητήρι
torq Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 το laptop είναι μια αρχαιολογία compaq mini. τι μπελάδες ρε γαμώτο. χάθηκε ο κόσμος να έχουν την απλή υποδοχή, απ ότι κατάλαβα δε πουλιέται όλο το "πακετάκι" μαζί. δηλαδή η μπαταρία με την κίτρινη θήκη της και τα καλώδια-βυσματάκι. γιατί στο ebay βλέπω μόνο σκέτη τη μπαταρία- κουμπί. οπότε βγάζω την μπαταρία, βάζω μια άλλη και χρησιμοποιώ τα ίδια καλώδια-βύσμα αφού τα κολλήσω στη μπαταρία. άρα την ξεκολλάω την μπαταρία από τη μητρική και μετά την κολλάω με κάποιο αυτοκόλλητο κολλητήρι δε γίνεται να χρησιμοποιήσω γιατί όπως δείχνω στη φωτό υπάρχει βύσμα για τη μπαταρία. δε πάνε τα συρματάκια κατευθείαν πάνω στη μητρική οκ παιδιά κατάλαβα τι κάνω. Ευχαριστώ μ άρεσε το βιντεάκι με το μπαμ.
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 το laptop είναι μια αρχαιολογία compaq mini. τι μπελάδες ρε γαμώτο. χάθηκε ο κόσμος να έχουν την απλή υποδοχή, απ ότι κατάλαβα δε πουλιέται όλο το "πακετάκι" μαζί. δηλαδή η μπαταρία με την κίτρινη θήκη της και τα καλώδια-βυσματάκι. γιατί στο ebay βλέπω μόνο σκέτη τη μπαταρία- κουμπί. οπότε βγάζω την μπαταρία, βάζω μια άλλη και χρησιμοποιώ τα ίδια καλώδια-βύσμα αφού τα κολλήσω στη μπαταρία. άρα την ξεκολλάω την μπαταρία από τη μητρική και μετά την κολλάω με κάποιο αυτοκόλλητο κολλητήρι δε γίνεται να χρησιμοποιήσω γιατί όπως δείχνω στη φωτό υπάρχει βύσμα για τη μπαταρία. δε πάνε τα συρματάκια κατευθείαν πάνω στη μητρική οκ παιδιά κατάλαβα τι κάνω. Ευχαριστώ μ άρεσε το βιντεάκι με το μπαμ. Στο ebay πάντως πουλάνε και πακέτο μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα