Προς το περιεχόμενο

Phanteks P400S // Enthoo Pro M Acrylic Window // Fractal Design Define S Window

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα τα 3...

Το καθενα το προτιμω για διαφορετικους λογους

Η τιμη ειναι για το 400S 78e για το Enthoo 86e και για το Fractal 80e οποτε  μια η αλλη

Δημοσ.

Η τιμη ειναι για το 400S 78e για το Enthoo 86e και για το Fractal 80e οποτε  μια η αλλη

καλα ειναι ολα ...αλλα νομιζω το acrylic ειναι το καλυτερο και σε χωρους και σε συνολικο σχεδιασμο cable management κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμη ειναι για το 400S 78e για το Enthoo 86e και για το Fractal 80e οποτε μια η αλλη

Που βρήκες το fractal 80€ αν επιτρέπετε;

Δημοσ.

Ανεξαρτητου επιλογης για αγορα κουτιου απο εξω υπαρχει καποιος κινδυνος οσον αφορα την κατασταση του κουτιου κατα την μεταφορα? Ρωταω γιατι δεν εχω ξαναγορασει

• Like 1
Δημοσ.

Λαχεία είναι αυτά. Εμένα έχει έρθει από eshop κουτί χτυπημένο και από εξωτερικό άθικτο. Πόσο βγαίνει το enthoo pro m από computeruniverse ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μεταφορικα δεν με νοιαζουν γιατι θα γινει αγορα και αλλων πραγματων..Απο εδω με μεταφορικα visionstudio θα βγει 103e

Ισχυει αυτη η διαφορα οσον αφορα τις θερμοκρασιες http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2016/09/29/nzxt-s340-elite-review/3

Πως γινεται το NZXT S340 Elite με εναν 120αρη μπροστα και το 400S με εναν 120αρη μπροστα να εχουν τοσο αισθητη διαφορα σε θερμοκρασιες;

Επισης μου αρεσει και το NZXT S340 Elite αλλα δεν κυκλοφορει ακομα

Επεξ/σία από Inler
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...