Inler Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα τα 3... Το καθενα το προτιμω για διαφορετικους λογους Η τιμη ειναι για το 400S 78e για το Enthoo 86e και για το Fractal 80e οποτε μια η αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα τα 3... Το καθενα το προτιμω για διαφορετικους λογους Η τιμη ειναι για το 400S 78e για το Enthoo 86e και για το Fractal 80e οποτε μια η αλλη καλα ειναι ολα ...αλλα νομιζω το acrylic ειναι το καλυτερο και σε χωρους και σε συνολικο σχεδιασμο cable management κλπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 To σασί του P400 (και το S) είναι ακριβώς το ίδιο με του Acrylic, από τα βίντεο που έχω δει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα τα 3... Το καθενα το προτιμω για διαφορετικους λογους Η τιμη ειναι για το 400S 78e για το Enthoo 86e και για το Fractal 80e οποτε μια η αλλη Που βρήκες το fractal 80€ αν επιτρέπετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τιμες computeruniverse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 enthoo στα 86€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Το enthoo pro m θα σου πρότεινα , γιατί τα άλλα δύο έχουν περιορισμένο airflow από μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ανεξαρτητου επιλογης για αγορα κουτιου απο εξω υπαρχει καποιος κινδυνος οσον αφορα την κατασταση του κουτιου κατα την μεταφορα? Ρωταω γιατι δεν εχω ξαναγορασει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Λαχεία είναι αυτά. Εμένα έχει έρθει από eshop κουτί χτυπημένο και από εξωτερικό άθικτο. Πόσο βγαίνει το enthoo pro m από computeruniverse ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Το γραφω ρε συ πανω 86€ με το Acrylic window Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Με τα μεταφορικά μέσα θα σου βγει 99€. Εδώ νομίζω βγαίνει πιο φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα μεταφορικα δεν με νοιαζουν γιατι θα γινει αγορα και αλλων πραγματων..Απο εδω με μεταφορικα visionstudio θα βγει 103e Ισχυει αυτη η διαφορα οσον αφορα τις θερμοκρασιες http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2016/09/29/nzxt-s340-elite-review/3 Πως γινεται το NZXT S340 Elite με εναν 120αρη μπροστα και το 400S με εναν 120αρη μπροστα να εχουν τοσο αισθητη διαφορα σε θερμοκρασιες; Επισης μου αρεσει και το NZXT S340 Elite αλλα δεν κυκλοφορει ακομα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2016 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 πάλι κουτι θα αλλάξεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχω αλλαξει τωρα αλλαζω....Αναμενω να ερθει σε καμια 10αρια μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα