Προς το περιεχόμενο

Chromecast 2 10.40€ πωλητης ebay

Murdocng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελειώνει το μήνυμα με αυτήν τη φράση και πραγματικά περιμένεις ότι θα παραλάβεις οτιδήποτε;

χαχαχαχαχαχα μαλλον εχεις δικιο. Να ανοιξω θεμα στο ebay να το αναφερω καλυτερα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μου κάνει refund to EBay άμεσα τα χρήματα,καταλαβαίνετε ότι η αναμονή σας θα είναι μάταιη..Εμένα,δε μου είχε στείλει tracking number..Αλλά δε σημαίνει τίποτα..Αν παραλάβει κάποιος,δεν θα ξαναμπώ στο φόρουμ...Χαχαχα

Εστειλα μηνυμα στο ebay (μιλαμε για να στειλεις email βοηθειας πρεπει να ψαχνεις μιση ωρα στις διαθεσιμες επιλογες που εχεις)

Τους ενημερωσα σχετικα με το email που μου εστειλαν αυτοι (ebay) και εβαλα και το mail του βρωμοκινεζου λιγο τροποποιημενο.. 

( Dear friends

Hello there. ebay verify my information, temporarily froze my shop. Remove my project. Thank you for your purchase, I wish a happy life.)

Τωρα looking forward..

Περιμενετε. Το dispute δεν φευγει. Αφησε να βαλει tracking number και δωσε και 5-6 μερες ακομα και κανε μετα dispute. Θα παρεις και τα λεφτα και το σωβρακο

Σε σχέση με το eBay εννοώ. Να ενημερωσω eBay? να βάλω αρνητική ψήφο; Τι;

Πρωτα προσπαθησε να ακυρωσεις την αγορα και να εξασφαλισεις τα χρηματα σου πισω και μετα ναι,βαλε του αρνητικη!

Να κάνω δλδ cancel order τωρα στο eBay?

Εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα.Μετα απο αυτο το μηνυμα θα το ρισκαρεις;Υπαρχει ενα 99% να ειναι απατεωνας κι 1% μονο (που δεν το πιστευω ουτε κι αυτο) να σου ερθει το δεμα...Το σκεφτεσαι ακομα;

Να κάνω δλδ cancel order τωρα στο eBay?

31925695.jpg

Δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία γιατί δεν υπάρχει η λίστα του συγκεκριμένου αγοραστή.

Έστειλα μνμ στο eBay απο το pc και ένα Mail απο την εφαρμογή του iPhone και τους ενημέρωσα σχετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...