Προς το περιεχόμενο

Chromecast 2 10.40€ πωλητης ebay

Murdocng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευτυχώς με το βίντεο δε μεταδίδεται και η μπόχα από την άπλυτη κάλτσα... 

πρέπει να κάνω προπόνηση την γεμάτη έκπληξη φάτσα μου... Το σοκ θα είναι μεγάλο όταν περιέργως δεν θα βρω αυτό που παρήγγειλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια φωτο δεν αρκεί για να δουν οτι ο βρωμιαρης έστειλε άδειο κουτι η οτιδήποτε;

Shamrock σου ήρθε και εσένα το συγκεκριμένο email που είπαμε πριν και τωρα πήρες refund?

Άνοιξε θέμα από EBay,ότι διέγραψαν τον πωλητή κτλ κι ότι θέλω refund και μου είπαν ότι αν δεν απαντήσει σε 5 ημέρες θα μου τα κάνουν refund...όπερ και εγένετο

Item not received το έκανα,γιατί δεν είχε άλλη επιλογή..

Μου έστειλε αυτο το email πριν απο 5 λεπτά ο κινέζος

Dear friends

Hello there. ebay verify my information, temporarily froze my shop. Remove my project. But do not worry, this does not affect our trading. We have already sent a project, tracking numbers within 24 hours Add to PAYPAL. Any questions, please contact us and we will immediately get back to you. Thank you for your purchase, I wish a happy life.

Τι να κάνω;; Να περιμένω όπως λεει;;

Μου έστειλε αυτο το email πριν απο 5 λεπτά ο κινέζος

Dear friends

Hello there. ebay verify my information, temporarily froze my shop. Remove my project. But do not worry, this does not affect our trading. We have already sent a project, tracking numbers within 24 hours Add to PAYPAL. Any questions, please contact us and we will immediately get back to you. Thank you for your purchase, I wish a happy life.

Τι να κάνω;; Να περιμένω όπως λεει;;

Στο έστειλε εφόσον είχες ανοίξει claim? Γιατί το πήρα εγώ εφόσον είχα ανοίξει, φυσικά το εμαιλ δεν ήρθε μέσω ebay. Εγώ δεν αλλάζω κάτι στο claim

βασικά νομίζω δεν χάνουμε και τίποτα να περιμένουμε λίγες μέρες, αλλά !! πήρα την πάσα από τον shamrock και ζήτησα και εγώ refund, ας απαντήσει και εκεί και βλέπουμε...

βασικά νομίζω δεν χάνουμε και τίποτα να περιμένουμε λίγες μέρες, αλλά !! πήρα την πάσα από τον shamrock και ζήτησα και εγώ refund, ας απαντήσει και εκεί και βλέπουμε...

Δηλαδή σου αρέσουν τα χρήματα πίσω πριν προλάβεις να παραλάβεις το πακέτο;

Δηλαδή σου αρέσουν τα χρήματα πίσω πριν προλάβεις να παραλάβεις το πακέτο;

Δηλαδή θέλω να δω αν θα απαντήσει μέσω ebay, αν δεν απαντήσει πιθανον να έχει λερωμένη την φωλιά του οπότε γιατί να περιμένουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...