Leon Scott Kennedy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 τα 3 τελευταια ποστ μου βιασαν την ψυχη.. Πραγματικα φιλαρακι ευχομαι να μη σου συμβει κατι τετοιο.
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι να μην σ τύχει... Πάντως αν μ τύχαινε εμένα θα εκνευριζομουν 100%
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πάντως αν μ τύχαινε εμένα θα εκνευριζομουν 100% Γιατι ρε συ Στελιο; (εννοειται...)
Murdocng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Οχι στο eBay αδερφε. Μπες PayPal. Δεσ την συναλλαγη εκει βαλανε το tracking number Δεν βλεπω λογο συγχησης. Οταν αγοραζεις Chromecast με 8μιση ευρω εχεις 80% να μην παρεις τιποτα η σωβρακα και 20 να σπρωχνει κλεμμενα. Οποτε για να νευριασεις. Απλα κανεις dispute παιρνεις τα φραγκα πισω και εχεις να λες μια ιστορια. Επισης αν ο κινεζος κλεβει το PayPal προβλημα τους. Μονο εγω pay pal να pay pal και αυτοι λιγο
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Γιατι ρε συ Στελιο; (εννοειται...) Σε ένα παρόμοιο θέμα (δεν θυμάμαι ποιος συμφορουμιτης το ειχε ανοίξει) Του είχαν στείλει κάτι βρώμικες κάλτσες και ένα εσώρουχο αν θυμαμαι καλά. Και είχε πει πιο πολύ γέλασε και το πήρε στην πλάκα...
txcellas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Οχι στο eBay αδερφε. Μπες PayPal. Δεσ την συναλλαγη εκει βαλανε το tracking number Δεν βλεπω λογο συγχησης. Οταν αγοραζεις Chromecast με 8μιση ευρω εχεις 80% να μην παρεις τιποτα η σωβρακα και 20 να σπρωχνει κλεμμενα. Οποτε για να νευριασεις. Απλα κανεις dispute παιρνεις τα φραγκα πισω και εχεις να λες μια ιστορια. Επισης αν ο κινεζος κλεβει το PayPal προβλημα τους. Μονο εγω pay pal να pay pal και αυτοι λιγο το 80% απο που βγηκε; απο το οτι αλλοι το παιρνουν με 10-15 ευρω;
Murdocng Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 το 80% απο που βγηκε; απο το οτι αλλοι το παιρνουν με 10-15 ευρω; Τα ποσοστά είναι στα κινέζικα για αυτό δεν τα καταλαβαίνεις....
Orgios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 This listing (232103835181) has been removed, or this item is not available. χμμμμ υποπτο... We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about This user is no longer registered on eBay. τον ηπιαμε... 1
jt1973 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε μην κάνεις έτσι. Το ξέραμε, σε 13 μέρες περίπου θα ανοίξουμε dispute στο ebay και ξέρεις τι θα γινει 1
txcellas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 This listing (232103835181) has been removed, or this item is not available. χμμμμ υποπτο... Και εμένα ακριβώς το ίδιο έγινε. Θα ανοίξεις θέμα στο resolution center? We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about This user is no longer registered on eBay. τον ηπιαμε... This listing (232103835181) has been removed, or this item is not available. χμμμμ υποπτο... We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about This user is no longer registered on eBay. τον ηπιαμε... Και εμένα ακριβώς το ίδιο έγινε. Θα ανοίξεις θέμα στο resolution center?
jt1973 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι πρέπει να περάσει η πρώτη ημερομηνία άφιξης και μετά ανοίγεις case
Orgios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 θα περιμενω να το λαβω, γιατι θα ερθει η πετρουλα, μετα δεν ξερω τι γινεται... εστειλε και tracking number οποτε φανταζομαι σε 2 εβδομαδες θα είναι εδω... Μετά τι γίνεται ειναι ένα θέμα καθώς θα φαίνεται οτι έχω παραλαβει κάτι...
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πετρα-καλτσα-σωβρακο! Χαχαχαχαχα πάντως μπορεί και να μην λάβεις τίποτα από αυτά...απλά ένα άδειο κουτί! Θα δείξει σε 2 βδομαδες
Orgios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 unboxing βιντεο φυσικα! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα χεχε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα