Thrylos7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μ'αυτό το σκεπτικό,παύει να υφίσταται εν μέρει η ύπαρξη του φόρουμ...Έχω πάρει tablet toshiba encore ,με χαμηλότερη τιμή στο σκρουτζ 300€,130€..Samsung s5 249€ Όταν έπαιζε 400+,iPhone 5 300€ Όταν έπαιζε 500+...Aρα,πολλές "κούφιες" τιμές που ανακαλύπτουν οι φίλοι εδώ ίσως προκύψουν ευκαιριάρεςςςς...Άλλες πάλι,μπορεί να πάμε απατες,όπως η εν λόγω Αν δε ρισκάρεις,δεν κερδίζεις με άλλα λόγια..Φιλικά,πάντα Απλα στο ebay εχει γινει καθημερινο φαινομενο αυτο....και δε ξερω αν αξιζει να ποσταρουμε εδω καθε αντιστοιχη περιπτωση. Ειλικρινα δεν ξερω που αποσκοπουν αυτοι οι πωλητες, πανε και φτιαχνουν ενα προφιλ και πουλανε/αγοραζουν πραγματακια αστειας αξιας απλα για να μαζεψουν 50-100 αξιολογησεις και μετα πανε να κανουν μια τετοια αρπακτη με προιον στο 20% της πραγματικης τιμης. Αλλα δεν ξερω που αποσκοπουν, στο οτι μπορει στα 400 ατομα που θα αγορασουν μερικοι εστω και 20 να μην ασχοληθουν να διεκδικησουν το refund? Αμφιβαλω οτι ακομα και αυτο μπορει να συμβει απο τη στιγμη που αναλαμβανει το ebay και τους κοβει την πωληση αφου ισως ετσι γινονται αυτοματα και ολα refunded...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ε ναι μωρε, το ξέραμε οτι το πιο πιθανό θα ναι να ειναι μουφα. Για τη φάση παίξαμε..
moshelas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 εμένα μου έστειλε email ο τύπος... (αγόρασα την καμερούλα , όχι το chromecast) Dear:do not worry! My ebay account is limited due to the need to provide moreinformation, but does not affect our trading! Restrictions would belifted soon.Project has been shipped to you. About 15-30 days to reach your home!Add a tracking number within 24 hours to your paypal account, please payattention to see. Please wait patiently! In the future, if you have any questions, pleasecontact me as soon as possible. Satisfactory answer to you!Thank you! Looking forward to pleasant transaction! Good luck to you andyour family! Εάν δεν υπήρχε σε αυτά που πούλαγε το σέτ με κάμερες και καταγραφικό 15 ευρώ , θα έλεγα (πολύ καλοπροαίρετα ) οτι ξεκινάει να πουλάει κάτω απο το κόστος για να ανεβάσει feedback..
Jangos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει κανένα νεότερο ή κάποια εξέλιξη? Ρωτάω τα παιδιά που το αγόρασαν όπως κι εγω με paypal. Επειδή δεν έχω εμπειρία με το ebay θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους και ειδικά αυτούς που το αγόρασαν μαζί με μένα: Tι προτείνετε? Ποια διαδικασία να ακολουθήσω και που να απευθυνθώ (Αν μπορείτε να μου πείτε με λεπτομέρειες)? Τι κάνατε ή τι θα κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα? Περιμένουμε κάτι η κάποια απάντηση/ενημέρωση από το ebay ή το paypal? Πως να κινηθούμε γενικότερα? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κανένα νεότερο ή κάποια εξέλιξη? Ρωτάω τα παιδιά που το αγόρασαν όπως κι εγω με paypal. Επειδή δεν έχω εμπειρία με το ebay θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους και ειδικά αυτούς που το αγόρασαν μαζί με μένα: Tι προτείνετε? Ποια διαδικασία να ακολουθήσω και που να απευθυνθώ (Αν μπορείτε να μου πείτε με λεπτομέρειες)? Τι κάνατε ή τι θα κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα? Περιμένουμε κάτι η κάποια απάντηση/ενημέρωση από το ebay ή το paypal? Πως να κινηθούμε γενικότερα? Περίμενε λίγο ακόμη. Μου έχει στείλει mail κι εμένα ο τυπος οτι θα στειλει το πακετο κτλ. Αλλιώς πας στο resolution center και κάνεις dispute. Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης, καθώς και στο resolution center να πας ειναι πολύ νωρίς. Δώσε λίγο χρόνο. Πάντως μου ήρθε και μήνυμα από το ebay οτι εχει δηλωθει ως dispathed το item. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2016 από Επισκέπτης
Jangos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Εμένα δεν μου έστειλε κανένας email ή μνμ, αλλά θα περιμένω όπως λες και θα παρακολουθώ εδώ το θέμα. Θερμή παράκληση, αν προκύψει κάποια εξέλιξη, κάποιο νέο, ή οτιδήποτε, παρακαλώ να το γράψετε εδώ.
F117 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 για τσεκαρετε paypal όσοι πληρώσατε έτσι...εμένα μου έχει στειλει κ tracking number
Murdocng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Αν βιαστικα να κανω καταγγελια και σας το στειλουν και εμενα οχι θα σκασω.
shamrock1404 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Αν βιαστικα να κανω καταγγελια και σας το στειλουν και εμενα οχι θα σκασω.Παρομοίως..Εμένα,ούτε φωνή ούτε ακρόαση!
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Google Site: Chromecast2 Δεν ξέρω αν είναι μούφα , κλεμμένα η κινέζικα αντίγραφα πάντως η ebay του δίνει κάλυψη οπότε το ρίσκαρα. Επόμενη τιμή στο Site: skroutz 38 Έουρο Απο το πρωτο ποστ καταλαβα πως ειναι μουφα βρε παιδια!!! Δεν χρειαζοταν να διαβασω ολα τα υπολοιπα σχολια.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Αν βιαστικα να κανω καταγγελια και σας το στειλουν και εμενα οχι θα σκασω. Κι εγω εχω παει στο resolution center αλλά το πακετο έχει φύγει ήδη δείχνει το trackign number. Δεν σου έχει ερθει tracking number?
Xander Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 εγώ πάλι βρήκα αυτό. http://www.ebay.com/itm/2015-Google-Chromecast-2-Digital-HD-Media-Streamer-HDMI-WiFi-2nd-Generation-New-/232103835181?hash=item360a77762d:g:IlsAAOSwCGVX9LOw έχει και reviews το συγκεκριμένο προϊόν. είμαι στο τσακ να το πάρω. 1
HondosCenter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 εγώ πάλι βρήκα αυτό. http://www.ebay.com/itm/2015-Google-Chromecast-2-Digital-HD-Media-Streamer-HDMI-WiFi-2nd-Generation-New-/232103835181?hash=item360a77762d:g:IlsAAOSwCGVX9LOw έχει και reviews το συγκεκριμένο προϊόν. είμαι στο τσακ να το πάρω. Πήρα ένα, έτσι από περιέργεια αν ισχύει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 εγώ πάλι βρήκα αυτό. http://www.ebay.com/itm/2015-Google-Chromecast-2-Digital-HD-Media-Streamer-HDMI-WiFi-2nd-Generation-New-/232103835181?hash=item360a77762d:g:IlsAAOSwCGVX9LOw έχει και reviews το συγκεκριμένο προϊόν. είμαι στο τσακ να το πάρω. 8.84 ευρώ!! Μας δάγκωσε εμάς ο κινέζος.
solton57010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 εγώ πάλι βρήκα αυτό. http://www.ebay.com/itm/2015-Google-Chromecast-2-Digital-HD-Media-Streamer-HDMI-WiFi-2nd-Generation-New-/232103835181?hash=item360a77762d:g:IlsAAOSwCGVX9LOw έχει και reviews το συγκεκριμένο προϊόν. είμαι στο τσακ να το πάρω. Καλα ο συγκεκριμενος εχει καλυτερη ευκαιρεια http://www.ebay.com/itm/Garmin-Virb-Elite-1080p-HD-16MP-GPS-Wi-Fi-Action-Camera-White-010-01088-10-/232076577117?hash=item3608d7895d:g:1~QAAOSwgmJX0qTn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα