Red21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μου περναει πληρωμη μεσω Paypal απο debit Πειραιως......εσεις πληρωσατε με balance?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Από προσωπική εμπειρία,δεν έχω χάσει Ούτε σεντς από ebay/PayPal..Οπότε,αναμένω να παραλάβω και πράττω ανάλογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πηρα...για να δουμεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το χτύπησα κι εγώ., είδομεν. ΑΝ εχω καταλαάβει δεν παιρνει control παρά μόνο app σε κινητό κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ΑΝ εχω καταλαάβει δεν παιρνει control παρά μόνο app σε κινητό κτλ? Ακριβώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το μόνο που κάνει ειναι να κάνει Streaming από το κινητο/ταμπλετ? Δεν εχει OS να εγκαταστήσεις Kodi κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πως γίνετε να πουλάει σε τέτοιες τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 kodi παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 kodi παιζει? Αν το Kodi έχει υποστήριξη Chromecast (το γνωστό σηματάκι πάνω δεξιά) τότε ναι. Παιδιά ουσιαστικά ένα είδος screen mirroring είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πιο παλιά είχα μπεί στην διαδικασία να παραγγείλω το πρώτο chromecast από eBay 3 φορές, ακόμα και άτομο με πάνω από 100 αξιολογήσεις θετικές. Απλά περίμενα να περάσει ο καιρός να κάνω dispute. Και οι 3 πωλητές μετά από λίγες μέρες διαγράφονταν από το eBay. μόνο με PayPal οι αγορές σας.Καλή τύχη σε όσους δοκίμασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Έπεσε το άκυρο...Το αντικείμενο διαγράφηκε από το ebay...Οπότε,αναμένουμε μπας και σταλεί κάτι ή πάμε βουρ για refund? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 This user is no longer registered on eBay. λελε ο τύπος. τι κανουμε? ξεκιναμε την διαδικασία ή περιμένουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα. Αν θυμάμαι καλά σε μία περίπτωση δεν είχαν περάσει οι 30 μέρες. Αλλά θέλει ενέργειες από εσάς με το eBay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκινάτε και λογικά παίζει να πάρετε refund και μέσα σε λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Refund με τι αιτία;cancel item ή κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα