Lefteris235 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αφού σας αρέσει να ασχολείστε.... Δεν ξέρω που αποσκοπούνε αυτοί οι κινέζοι, γιατί δεν νομίζω το ebay να τους δίνει τα λεφτά άμεσα. Λογικά δεν κερδίζουν κάτι. Εκτός αν το ebay δίνει τα λεφτά αυτό άμεσα και χάνει αυτό από την διαδικασία, οπότε κερδίζει ο κινέζος ότι πρόλαβε να πουλήσει, αν και για χαζούς δεν τους έχω στο ebay.
txcellas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ελπίζω σε PayPal πλέον. Τους έχω ενημερώσει κ περιμένω απάντηση τους
HondosCenter Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αφού σας αρέσει να ασχολείστε.... Δεν ξέρω που αποσκοπούνε αυτοί οι κινέζοι, γιατί δεν νομίζω το ebay να τους δίνει τα λεφτά άμεσα. Λογικά δεν κερδίζουν κάτι. Εκτός αν το ebay δίνει τα λεφτά αυτό άμεσα και χάνει αυτό από την διαδικασία, οπότε κερδίζει ο κινέζος ότι πρόλαβε να πουλήσει, αν και για χαζούς δεν τους έχω στο ebay. Το ebay δεν δίνει λεφτά. Το Paypal δίνει.
arxaggelos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Η υπόθεση βρωμούσε σάπιο μπακαλιάρο από χιλιόμετρα οπότε πραγματικά απορώ γιατί μπήκατε κάποιοι στη διαδικασία. Εκτός του γεγονότος ότι πιθανόν στερηθήκατε για κάποιες μέρες λίγα από τα χρήματά σας και χάσατε και χρόνο με την παραγγελία και τα dispute, κάνατε και μάγκα τον κινέζο τον οποίο σιγά μην εντοπίσει το πεϊπαλ. Μακροπρόθεσμα μόνο κακό μπορεί να κάνει αυτό.
alexiko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μία στις τόσες έχει κάτσει ευκαιρία, όπως πριν κάνα χρόνο (και παραπάνω ίσως) με ipad mini σε πολύ καλή τιμή και όσοι δεν πέρασαν από τελωνείο Θεσσαλονίκης (που τους θέρισαν), γλύτωσαν αρκετά λεφτά. Και συζητούσαμε τότε ότι είναι απάτη. Όσοι ρίσκαραν κέρδισαν και μετάνιωσα που δεν τσίμπησα ένα να το έχω. 3
Lefteris235 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το ebay δεν δίνει λεφτά. Το Paypal δίνει. Ναι ρε παιδί μου, αλλά απότι θυμάμαι μιά φορά τον μήνα πληρώνουν αυτοί στο τέλος. Περιμένει μπας και προλάβει να πάρει μηνιάτικο ? Και πιστεύω έχουν μάθει από αυτήν την απάτη και λογικά τους καθυστερούν και άλλο τα χρήματα...
txcellas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ναι ρε παιδί μου, αλλά απότι θυμάμαι μιά φορά τον μήνα πληρώνουν αυτοί στο τέλος. Περιμένει μπας και προλάβει να πάρει μηνιάτικο ? Και πιστεύω έχουν μάθει από αυτήν την απάτη και λογικά τους καθυστερούν και άλλο τα χρήματα... απο καταλαβα περιμενουν οι του paypal μπας και εχουν ενημερωση απο τον πωλητη. Μου εστειλαν σημερα mail να τους ενημερωσω αν παρελαβα το δεμα κλπ
Murdocng Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γενικά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα πέρα από χρόνο. Αν είναι κάποιος που δεν είχε 10 ευρώ να πηγαινοέρχονται και 20 λεπτά συνολικά που ασχοληθήκαμε ας μην το έκανε. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ( Φοράει αλεξίσφαιρο μάλλον) 1
DEREK4A Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, στο ebay γιατί δεν φαίνεται η αγορά του chromecast που κάναμε? O πωλητής δίνει track number άλλου και το paypal λέει ότι το παρέλαβα (με άλλο ονοματεπώνυμο στη Βάρη ενώ μένω Γαλάτσι)??? Δεν βλέπει τα τόσα dispute που έχουν γίνει?
txcellas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά λέμε μην παραγγελνετε από τέτοιους πωλητές. Και εμένα αυτό έγινε. Παρηγγειλα και όταν ήρθε Ελλάδα ήταν στο όνομα άλλου αγοραστή (Φιλαδέλφεια) τώρα πολύ θα ήθελα να δω ο φίλος από Φιλαδέλφεια τι παράλαβε. Όπως κ να έχει κάναμε μάγκα τον πωλητή..
FarCry Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Είδα έναν πωλητή με το ίδιο προϊόν που το αγόρασαν 110 άτομα περίπου. Του ζήτησα φωτός και έκανε την πάπια Εμφανίστηκε κοντά στην αλλαγή του χρόνου Πωπω δεν έχουν τον θεό τους http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=googleblus&&_trksid=p2047675.l2560&rt=nc&iid=262783356095&sspagename=VIP%3Afeedback&ftab=FeedbackAsSeller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα