Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κι ο seller που το πήρα εγώ (baitianxing88) εξαφανίστηκε από το ebay και άνοιξα request στο resolution center στο ebay
Το κουφό είναι ότι απάντησε ο seller

'Hello there! Because our prices are cheap, so the logistics will be slow, is now almost reached, please wait. . If you would like a refund, then please send it to my address after your arrival in the project. I met my project. I'll give you a refund. '

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα
Ντάξει λογικά μούφες λέει, αν υποθέσουμε ότι καταλαβαίνουμε τι λέει ακριβώς :P
Αλλά το σκέφτομαι λίγο τι να κάνω τώρα

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι καθόλου, άνοιξε γρήγορα, case, το ξέρει ότι έχει κάνει βρώμoδουλειά για αυτό έχει επικοινωνία εκτός ebay

Δημοσ.

Και εγώ απο τον ίδιο πωλητή με σένα το πήρα. Άνοιξα case και μου έδωσαν refund κανονικά. Βέβαια εμένα δεν απάντησε ποτέ ο τυπάς!

Δημοσ.

Και η φάση είναι ότι μόλις απάντησε πάλι (ξανά μέσα από το ebay resolution center κανονικά)

Hello! Items have been sent, tracking numbers have been added to your PAYPAL. please check. As ebay verified my information, temporarily frozen my shop. Ebay is now reviewing my profile. We are very anxious. Please understand. thank you for your purchase.

Μήπως πήρε και κανείς άλλος tracking από αυτόν που να τελειώνει σε 7558CN; :P

Δημοσ.

Και η φάση είναι ότι μόλις απάντησε πάλι (ξανά μέσα από το ebay resolution center κανονικά)

Μήπως πήρε και κανείς άλλος tracking από αυτόν που να τελειώνει σε 7558CN; :P

Γιατί βιάστηκες να ανοίξεις το case? έπρεπε να περιμένεις πρώτα να δεις τι είναι το δέμα με το tracking number για να μην έχεις αυτά τα πάρεδωσε με τον πωλητή. εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Την Δευτέρα λογικά θα πάω να παραλάβω

Δημοσ.

Βασικά δεν είχα προσέξει ότι είχε βάλει tracking number στο paypal, συνήθως το τσεκάρω απλά στο ebay
Anyway, αφού έχει δώσει και tracking μάλλον θα περιμένω κι εγώ να δω τι θα σκάσει

Δημοσ.

Καλημέρα, το πακέτο μου έφτασε στις Σέρρες!!!! Ευτυχώς που μένω Αθήνα LOL

Εμένα Φιλαδέλφεια κ μένω Αμπελοκήπους!!!

Γαμω το σπίτι του Κινέζου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...