PROZACTv Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας..ένα φιλαράκι μου μόλις μετακόμισε και ενδιαφέρετε να βάλει ίντερνετ στο σπίτι του αλλά δεν ξέρει ποια εταιρία να επιλέξει...Θέλει να διαλέξει ένα πάροχο που να έχει ένα σταθερό ίντερνετ χωρίς προβλήματα και βλάβες και διάφορα τέτοια που έχουν άλλες εταιρίες...εγώ προσωπικά δεν μπορώ να του πρωτινό κάτι γιατί έχω πάρει ίντερνετ μόνο από 2 εταιρίες και δεν μπορώ να τον πω την γνώμη μου πλήρως οπότε ρωτάω εσάς που μπορεί μερικά άτομα από εδώ μέσα να έχετε πάει σε όλους τους παρόχους και πλέον έχετε μια άποψη το ποιος είναι καλός και το ποιος όχι... ΦιλικάΠέτρος.
Stogianz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα ο ΟΤΕ είναι ο πιο σίγουρος αλλά και ο πιο ακριβός Σε ποια περιοχή βρίσκεται?
txcellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 θα προτεινα cyta. οικονομικη, δεν με πεταξε ποτε και την εχω 3-4 χρονια
paronio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ΟΤΕ έχει τη μικρότερη πιθανότητα να έχει προβλήματα, και σε περίπτωση βλάβης μεγαλύτερη πιθανότητα λύσης καθώς κ την λιγότερη ταλαιπωρία..! 1
iznodur Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσφατα ανζητούσα πάροχο και κατέληξα στην Wind, καθώς μου έδωσε δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης 70€, ήταν φθηνή 22 ευρώ και την έχω και στα κινητά χωρίς θέματα! Ο Οτε μπορεί να είναι αξιόπιστος αλλά 10 παραπάνω τον μήνα το θεωρώ κοροιδία. 1
PROZACTv Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα ο ΟΤΕ είναι ο πιο σίγουρος αλλά και ο πιο ακριβός Σε ποια περιοχή βρίσκεται? Θεσσαλονίκη - Ελευθέριο Κορδελιό (έχω ΟΤΕ και δεν το συνιστώ με τίποτα όλο προβλήματα έχω εδώ και 5 μήνες)
Qualopec Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τα 10 ευρώ παραπάνω τον μήνα δεν είναι κοροϊδία, είναι 3 καφέδες και σε γλιτώνει από ταλαιπωρία. Έχω πολύ κακές εμπειρίες με Forthnet και HOL, καθυστέρηση στην σύνδεση νέας γραμμής (η HOL δεν είχε έρθει καν, τηλέφωνα επί τηλεφώνων και κοροϊδία στην κοροϊδία για κέντρο Θεσσαλονίκης), πολύ χαμηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών, σε ύφος μπακάλικου "εεε περιμέντε λίγες μέρες ακόμα και θα γίνουν όλα!" ή "Ο ΟΤΕ δεν θέλει να του παίρνουμε πελάτες και καθυστερεί τις νέες συνδέσεις!" με αποκορύφωμα ατάκα υπαλλήλου καταστήματος "Εεε τι είναι μωρέ λίγες μερούλες, θα περάσει ο ΟΤΕτζής, αλλιώς θα σας σταλεί ΣΙΓΟΥΡΑ νέο μήνυμα ΠΙΘΑΝΗΣ ημερομηνίας ενεργοποίησης."ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ. 10 ευρώ τον μήνα παραπάνω δεν είναι τίποτα. Άλλωστε μπορείς να ξεκινήσεις με ΟΤΕ και μετά από 1-2 χρόν ια να περάσεις σε CYTA για πιο οικονομικά.Μακριά από Forthnet, Wind και HOL. Κοροϊδία, μπακαλοσύνη και ηλιθιότητα. 1
coast2coast Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για αυτούς που ξέρουν η Ηol ΓΙΑ ADSL είναι ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ. Ειναι η μόνη εταιρία που χωρις κοστος έτσι απλά με ενα τηλ και μια δικαιολογία του κολου σου δινει το ΔΙΠΛΑΣΙΟ UPLOAD . Μόνο η forthnet το δίνει αλλα με τιμες φωτιά. Οπου και να εισαι μέσω ote σου δίνει annex m με 2Mbps upload με τα τρομερά πλεονέκτημα που προσφέρει . Ολα τα χρόνια είχα hol και έχω Άριστη εμπειρία. Ο οτε παρατηρώ οτι το τελευταίο διάστημα τους γυρνάει σε annex m αλλά σου έχει ταβάνι το 1Mbps.
panos- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ειναι αναλογα την περιοχη. Σε ποια περιοχη βρισκεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα