Προς το περιεχόμενο

Microsoft 950 Lumia 4G 32GB black 127euro [AKΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους απάντησα και εγώ καταλλήλως.. Οπως και στο public προχτές με το ακυρωτικό λόγω λάθους τιμής στο λάπτοπ που καποιοι παρέλαβαν κανονικά..

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ακομα δεν καταλαβαινω πως γινεται να λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα για ενα προιον το οποιο ουτως ή αλλως δεν ηταν αμεσα διαθεσιμο :P

• Like 2
Δημοσ.

Τους απάντησα και εγώ καταλλήλως.. Οπως και στο public προχτές με το ακυρωτικό λόγω λάθους τιμής στο λάπτοπ που καποιοι παρέλαβαν κανονικά..

ενημερωστε παιδια αν βρειτε το δικιο σας ετσι για να ξερουμε πως λειτουργουν κ αν γινουμε πελατες ή οχι. μεχρι τη συντελεια του κοσμου εμεις θα ψωνιζουμε..να ξερουμε απο που θα το κανουμε!αλλα πρωτα να ριχνουμε και κανα βλεφαρο στους ανθρωπους κ μετα στην υλη.ειχατε δεν ειχατε με συγκινησατε βραδυατικα  :cry:  :D

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα δεν καταλαβαινω πως γινεται να λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα για ενα προιον το οποιο ουτως ή αλλως δεν ηταν αμεσα διαθεσιμο :P

Αυτό ακριβώς έγραψα στο mail.

Τύπου "μου ακυρώσατε παραγγελία λόγω μη διαθεσιμότητας ενώ η διαθεσιμότητα ήταν κατόπιν παραγγελίας και εντός 3-5 ημερών. dafuq?".

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε τσουλου δε μπορεί να δει κανείς..Αν καθόταν η φάση,θα ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις που δε μπήκα για αρκετή ώρα κι έσκασε η μπόμπα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως το Lumia 950XL το πουλανε κανονικα στην σελιδα τους αλλα το απλο ελλειψη διαθεσιμοτητας :-(

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...