Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα με τρελανει το μηχανημα!!(κι εγω εσας απ οτι φαινεται

@Μakeran Φιλε ακολουθησα τα βηματα που εγραψες πιο πανω και εφτασα μεχρι τι βημα 6 Απο εκει κι υστεραοι επιλογες που μου βγαζει ειναι

α)επαναφορα συστηματος

β)ανακτηση ειδωλου

γ)επιδιωρθωση κατα την εκκινηση

δ)γραμμη εντολων

ε)ρυθμιση εκκινησης

στ)επιστροφη στην προηγουμενη εκδοση

Η επιλογη UEFI Firmware Settings δεν υπαρχει

Επισης πατησα ρεσταρτ στην επιλογη Ρυθμιση εκκινησης Δεν εγινε τιποτα(το περιγραφω και πιο πανω)

πατησα την επιλογη επιδιωρθωση εκκινησης Παλι τιποτα(μαυρη οθονη σβηστο λαμπακι κτλ)

Μηπως πρεπει να περιμενω περισσοτερο απο 15-20 λεπτα?

A να μη ξεχασω Το λειτουργικο ηταν 8,1 

@Micos Φιλε διαβασα το αρθρο ξετικαρα το κουτακι της γρηγορης εκκινησης κατεβασα το προγραμματακι

που λεει για την απενερ/ση της γρηγορης εκκινησης αλλα Τιποτα!!

Με την επανεκκινηση συμπεριφερεται ξανα οπως πριν(κατευθειαν στα windows)

Τι να πω? Δεν ξερω!!

Σας ευχαριστω παντως απο καρδιας για τις φιλοτιμες προσπαθειες που κανετε :-)

Δημοσ.

Φιλε μου δοκιμασε το εξης:

Ειναι λιγο μανουρα αλλα μιας και το εχεις με VGA καλωδιο απο οτι κατάλαβα βαλτο μια με hdmi στην τηλεοραση σου και δες μηπως και δειχνει εικονα απο το POST.

Αν ναι σημαινει οτι ενεργοποιει το VGA αφου μπει στα Windows. Αφου λες οτι δεν εχεις αλλαξει συνδεσμολογια εδω και καιρο και οτι τελευταία στο κανει μπορει να εχει καποια ρυθμιση στο BIOS και για αυτο.

Αλλιως καποια αλλαγη εχεις κανει και δεν το θυμασαι πιθανοτατα.

Edit: Εκτος και αν εισαι με DVI και οχι VGA. Αλλα και εκει δοκιμασε με HDMI αν εχει η καρτα σου θυρα.

Δημοσ.

Πες μας και ποια μητρική έχεις μήπως βγάλουμε άκρη. Μπορεί να μην υποστηρίζει uefi bios.

Φαντάζομαι το delete το πάτησες (επαναλαμβανόμενα) με το που ξεκινάει το σύστημα και πάλι δεν μπαίνει στο bios.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια Δυστυχως χρειαστηκε να λειψω και δεν μπορουσα να παρακολουθησω την συζητηση

Απ οτι βλεπω το προβλημα μου δε λυνεται ευκολα

Αποφασισα να παω το μηχανημα σε μαγαζι να μου το φτιαξουν γιατι εγω ουτε χρονο ουτε ορεξη εχω

να σκαλιζω τον υπολογιστη

Ενα μεγαλο ευχαριστω σ ολους σας που σπαταλησατε το χρονο σας για το προβλημα μου

Να ειστε καλα!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...