Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος θα θελα τα φωτα σας

Το προβλημα ειναι το εξης: Οταν ανοιγω το pc (corei3 4130 στα 3.4GHz,NvidiaGe force GT610 windows10)

Mπαινει κατευθειαν στα windows

Δεν μου βγαζει δηλ το λογοτυπο καθως και το μενου ρυθμισεων ΒΙΟS

Eλεγξα για ιουςκτλ και δεν βρηκε τιποτα Απ την αλλη δεν θυμαμαι ποτε ακριβως συνεβη αυτο

γιατι δεν χρειαστηκε ποτε να μπω στις ρυθμισεις και δεν προσεξα  μεχρι τωρα οτι μπαινει κατευθειαν στην αρχικη των windows

Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

Εδω πρεπει να πω πως εχω ρυθμισει τα windows να μπαινουν αυτοματα (χωρις πληκτρολογηση κωδικου)

Ελπιζω να μη σας κουρασα Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας!!

Δημοσ.

Σ ευχαριστω Walker για την αμμεση απαντηση σου! Η απαντηση μου ειναι Οχι Ειμαι συνδεδεμενος με ethernet Πρεπει να πω ομως

οτι το καλωδιο ethernet ειναι συνδεδεμενο σε ανταπτορα που μεταφερει το σημα μεσω γραμμης ηλ ρευματος(δεν ξερω πως το λενε)

Γιατι εχω το ρουτερ μακρια απ τον υπολογιστη

Δημοσ.

Σ ευχαριστω Walker για την αμμεση απαντηση σου! Η απαντηση μου ειναι Οχι Ειμαι συνδεδεμενος με ethernet Πρεπει να πω ομως

οτι το καλωδιο ethernet ειναι συνδεδεμενο σε ανταπτορα που μεταφερει το σημα μεσω γραμμης ηλ ρευματος(δεν ξερω πως το λενε)

Γιατι εχω το ρουτερ μακρια απ τον υπολογιστη

What? που κολάει αυτο?

Με τι καλώδιο συνδέεις την οθόνη εννοούμε !!

Τι δουλεια έχει το ethernet και το ιντερνετ ??

• Like 1
Δημοσ.

Το καλώδιο HDMI θα συμφωνήσω ότι παίζει ρόλο, αλλα όχι πάντα και εγώ HDMI έχω αλλα ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής. Μια διευκρίνιση μόνο, αυτό γίνεται από όταν πήρες τον υπολογιστή ή έγινε μόνο του τώρα πρόσφατα;;

Δημοσ.

Παιδια το ειπα και στην αρχη: Ειμαι ασχετος συνδεσα τα καλωδια απο τοτε που αγορασα το μηχανημα σωστα

Πως λεγονται και τι ειναι δε  μ απασχολησε ποτε

Απ οτι ειδα ομως το σημειο συνδεσης με το pc στερωνεται με δυο βιδες(αν αυτο βοηθαει)

Ευχαριστω και σενα Ηλια για την απαντηση σου Στην αρχη(2014)  θυμαμαι εβγαζε ενα λογοτυπο

και εδειχνε και την επιλογη για να μπω στο BIOS

Aπο καποιο σημειο και μετα μπαινει κατευθειαν στην οθονη Υποδοχης των Win

Δυστυχως ποτε εγινε αυτο δε θυμαμαι καθολουΣιγουρα ομως ολο το 2015μεχρι τωρα υπαρχει αυτο το προβλημα

Δημοσ.

Ε ναι ρε φιλε αλλα για να σε βοηθησουμε πρεπει να μας δωσεις πρωτα 2 βασικα πραγματα, βαλε στο google "hdmi">εικονες και δες αν εχεις συνδεδεμενη τη καρτα σου απο πισω που παει στο μονιτορ με τετοιο βυσμα.

Δημοσ.

Ok συγνωμη Φιλε rfc ομολογω οτι αυτο δεν το ειχα σκεφτει

Παντως σιγουρα δεν ειναι HDMI απ οτι βλεπω ειναι συνδεδεμενη με σειριακη θυρα

Δημοσ.

Φιλε μου μαλλον εχεις ενεργοποιησει το fast boot απο το UEFI bios.

Για να μπεις στο bios να κανεις αλλαγες θα πρεπει να το κανεις μεσα απο τα windows.

Κρατας πατημενο το shift απο το πληκτρολόγιο σου και κανεις κλικ στο restart. Εκει θα σου βγαλει καποιες επιλογες εκκινησης. Πας στην επιλογη UEFI bios και κανεις κλικ.

Οταν μπεις στο bios ελεγξε ποια καρτα γραφικων εχει προτεραιοτητα. Ειναι πιθανον να ξεκιναει με την on board και να πρεπει να μπει στα win για να δωσει εικονα στην PCI.

• Like 1
Δημοσ.

+1 στον vste. Είναι το fast boot των 10.

Όταν πήρες τον υπολογιστή μάλλον είχε 7άρια ή vista και μάλλον αναβαθμίστηκε το σύστημα σε 10 πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Το fb (όχι το γνωστό fb, έλεος) των 10 παρακάμπτει όλους τους αρχικούς ελέγχους που γίνονται κατά το post και προχωράει απευθείας στο λειτουργικό. Για να μπεις στο bios θα πρέπει να απενεργοποιήσεις ή να παρακάμψεις το fb.

Όσο για τις πληροφορίες που θέλεις να δεις, δεν θα τις βλέπεις όσο είναι ενεργό το fb αλλά δεν υπάρχει και λόγος να τις βλέπεις και να καθυστερεί το boot των win.

Δημοσ.

Vste και micos000 Σας ευχαριστω πολλυ παιδια

@micos ειναι ακριβως οπως τα λες φιλε οταν τον αγορασα ειχε τα 8.1 και εκανα (μαλλοον μονο του εκανε) τη γνωστη αναβαθμιση σε

WIN 10 περσυ το καλοκαιρι

Πως να παρακαμψω ομως το Fb? Δεν εχω ιδεα!!

@vste Προσεξε φιλε να δεις τι εγινε μολις εκανα αυτα που μου εγραψες;

Mου βγαζει;Κανε μια επιλογη   α)επαναφορα

β)Επιλογες για προχωρημενους

Κλικ στο β)

Μου βγαζει; α)επαναφορα συστηματος

β)ανακτηση ειδωλου

γ)επιδιωρθωση κατα την εκκινηση

δ)γραμμη εντολων

ε)ρυθμιση εκκινησης

στ)επιστροφη στην προηγουμενη εκδοση

(Η επιλογη που λες UEFI BIOS δεν υπαρχει)

εκανα λοιπον κλικ στο ρυθμιση εκκινησης  Εσβησε λοιπον η οθονη και....τιποτα!!!

Περιμενα 10 λεπτα ενα τεταρτο ΤΙΠΟΤΑ Ο θορυβος απ τον ανεμιστηρα ακουγοταν μονο (μαυρη η οθονη και σβηστο το κοκκινο λαμπακι που τρεμοπαιζει συνηθως και ειναι του σκληρου φανταζομαι)

Αφου περιμενα λοιπον αρκετα εκανα αναγκαστικο σβησιμο απ το κεντρικο κουμπι

Αφου εκκινησε κανονικα εκανα την ιδια διαδικασια αλλα αυτη τη φορα εκανα κλικ στην επιλογη "επιδιωρθωση κατα την εκκινηση"

Παλι ΤΙΠΟΤΑ (μαυρη οθονη κτλ)

Mηπως κανω κατι λαθος? Φταινε τα Win? Βοηθηστεμε λιγο ρε παιδια!!

Δημοσ.

Vste και micos000 Σας ευχαριστω πολλυ παιδια

@micos ειναι ακριβως οπως τα λες φιλε οταν τον αγορασα ειχε τα 8.1 και εκανα (μαλλοον μονο του εκανε) τη γνωστη αναβαθμιση σε

WIN 10 περσυ το καλοκαιρι

Πως να παρακαμψω ομως το Fb? Δεν εχω ιδεα!!

@vste Προσεξε φιλε να δεις τι εγινε μολις εκανα αυτα που μου εγραψες;

Mου βγαζει;Κανε μια επιλογη   α)επαναφορα

β)Επιλογες για προχωρημενους

Κλικ στο β)

Μου βγαζει; α)επαναφορα συστηματος

β)ανακτηση ειδωλου

γ)επιδιωρθωση κατα την εκκινηση

δ)γραμμη εντολων

ε)ρυθμιση εκκινησης

στ)επιστροφη στην προηγουμενη εκδοση

(Η επιλογη που λες UEFI BIOS δεν υπαρχει)

εκανα λοιπον κλικ στο ρυθμιση εκκινησης  Εσβησε λοιπον η οθονη και....τιποτα!!!

Περιμενα 10 λεπτα ενα τεταρτο ΤΙΠΟΤΑ Ο θορυβος απ τον ανεμιστηρα ακουγοταν μονο (μαυρη η οθονη και σβηστο το κοκκινο λαμπακι που τρεμοπαιζει συνηθως και ειναι του σκληρου φανταζομαι)

Αφου περιμενα λοιπον αρκετα εκανα αναγκαστικο σβησιμο απ το κεντρικο κουμπι

Αφου εκκινησε κανονικα εκανα την ιδια διαδικασια αλλα αυτη τη φορα εκανα κλικ στην επιλογη "επιδιωρθωση κατα την εκκινηση"

Παλι ΤΙΠΟΤΑ (μαυρη οθονη κτλ)

Mηπως κανω κατι λαθος? Φταινε τα Win? Βοηθηστεμε λιγο ρε παιδια!!

Επιλογές για προχωρημένους?

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς

Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις κι έτσι: 

1. Click the Start icon_Windows8_key.png menu and select Settings.
  2. Select Update and Security.
  3. Click Recovery.
  4. Under Advanced startup, click Restart now. The system will restart and show the Windows 10 boot menu.
  5. Select Troubleshoot.
  6. Choose Advanced options.
  7. Select UEFI Firmware Settings.
  8. Click Restart to restart the system and enter UEFI (BIOS).

Αλλιώς παίζει να έχεις και Bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...