Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ ελπίζω τότε άμα το πάρεις χωρίς ασφάλεια και δίπλωμα να μην βρεθεις ποτέ στο δρόμο μας και όχι δεν είναι εξυπνάδες είναι η πραγματικότητα άμα προκαλέσεις το οποιο ατύχημα άμα ο άλλος έχει κέφια σε τρέχει όσο δεν πάει.

Δημοσ.

Το είπα αυτό sotera γτ κοροϊδευψες.. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στις στραβές..

Μαργαρίτα ας ήταν η ζήλια ψώρα (θα σου απαντούσα ευπρεπώς αλλά είμαστε σε φόρουμ) έχω τελειώσει τέτοιο σχολείο ώστε να μπορώ να πάω να δουλέψω στα καράβια έχω πτυχίο μηχανικού πλοίων..

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς η ασφάλεια δένεται με το όχημα, όχι με τον οδηγό. Το πρόβλημα θα υπάρξει στη χρήση της (εάν υπάρξει ατύχημα) και όχι στην "αγορά" του συμβολαίου.

Εάν λοιπόν συμβεί ατύχημα και στην καταγραφή φανεί ότι ο οδηγός δεν έχει δίπλωμα, είσαι ακάλυπτος, ακόμα και αν έχεις κάνει ασφαλιστήριο. Η ασφάλεια δε θα αναγνωρίσει τίποτα, καθότι είσαι επισήμως ανίκανος να οδηγήσεις και δεν έπρεπε να οδηγείς.

Η μόνη -πλάγια- λύση είναι να δηλωθεί (ψευδώς) ότι οδηγούσε άλλο άτομο, που έχει το κατάλληλο δίπλωμα, π.χ. ο πατέρας. Αυτό φυσικά προϋποθέτει να είναι "μιλήσιμος" ο άλλος οδηγός ώστε να το δεχτεί. Εάν δε το δεχτεί, ή τα πράγματα είναι πιο σοβαρά (π.χ. υπάρξει τραυματισμός, άρα καταγραφή από την αστυνομία) καλά ξεμπερδέματα.

Δημοσ.

Ωραία οπότε γίνεται μεταβιβαση

Μεταβιβαση γινεται γιατι ειναι περιουσιακο στοιχειο αλλα ασφαλιση δεν γινετια για την χρηση του αν καποιος δεν εχει τα τυπικα προσοντα .

Δημοσ.

Πιθανο αλλα αν γινεται μονο μεσω internet υποθετω οτι θα σου ζηταει καπου να κλικαρεις οτι τα στοιχεια που εδωσες ειναι αληθινα και μεσα σε αυατ η ημερομηνια διπλωματος και αλλα πολλα .Οποτε αν συμβει κατι και εχεις δηλωσει ψευτικα την πατησες.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να ξέρω που βολτάρει ο φίλος με την gixxer, και αμαξάκι θα πάρω, και σπιτάκι θα πάρω, και θα με πληρώνει μια ζωή.  :devil:

Σταμάτα να ανοίγεις τρολλοthread και να ζητάς συμβουλές για παράνομα πράγματα. Απο το mybike τι έγινε, σε διώξανε, banάκι? Εκεί κάτι τέτοια τα κλειδώνουμε άμεσα.

• Like 2
Δημοσ.

Μιλα καλύτερα δεν είμαι κάνας γνωστός σου ούτε φίλος σου και ούτε τρολλαρω ρωτάω αυτό που θέλω. Και επειδή είναι παράνομο τι ? Είμαι ο πρώτος εγκληματίας κλείστε με μέσα παιδιά.

Και ούτε είχα τίποτα στο mybike

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...