soteras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Χμμ ελπίζω τότε άμα το πάρεις χωρίς ασφάλεια και δίπλωμα να μην βρεθεις ποτέ στο δρόμο μας και όχι δεν είναι εξυπνάδες είναι η πραγματικότητα άμα προκαλέσεις το οποιο ατύχημα άμα ο άλλος έχει κέφια σε τρέχει όσο δεν πάει.
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και στα καράβια θα παει, Και ασφάλεια χωρίς δίπλωμα θα έχει, Και σας δουλεύει ψιλό γαζί. Αν μη τι άλλο....έχει προγράμμα!!! 1
iliasmo13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το είπα αυτό sotera γτ κοροϊδευψες.. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στις στραβές.. Μαργαρίτα ας ήταν η ζήλια ψώρα (θα σου απαντούσα ευπρεπώς αλλά είμαστε σε φόρουμ) έχω τελειώσει τέτοιο σχολείο ώστε να μπορώ να πάω να δουλέψω στα καράβια έχω πτυχίο μηχανικού πλοίων..
meletis_m Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Για να σου κάνουν ασφάλεια , θα σου ζητήσουν φωτοαντίγραφο του διπλώματος.(της μηχανής)
Haldol Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι κι αλλιώς η ασφάλεια δένεται με το όχημα, όχι με τον οδηγό. Το πρόβλημα θα υπάρξει στη χρήση της (εάν υπάρξει ατύχημα) και όχι στην "αγορά" του συμβολαίου. Εάν λοιπόν συμβεί ατύχημα και στην καταγραφή φανεί ότι ο οδηγός δεν έχει δίπλωμα, είσαι ακάλυπτος, ακόμα και αν έχεις κάνει ασφαλιστήριο. Η ασφάλεια δε θα αναγνωρίσει τίποτα, καθότι είσαι επισήμως ανίκανος να οδηγήσεις και δεν έπρεπε να οδηγείς. Η μόνη -πλάγια- λύση είναι να δηλωθεί (ψευδώς) ότι οδηγούσε άλλο άτομο, που έχει το κατάλληλο δίπλωμα, π.χ. ο πατέρας. Αυτό φυσικά προϋποθέτει να είναι "μιλήσιμος" ο άλλος οδηγός ώστε να το δεχτεί. Εάν δε το δεχτεί, ή τα πράγματα είναι πιο σοβαρά (π.χ. υπάρξει τραυματισμός, άρα καταγραφή από την αστυνομία) καλά ξεμπερδέματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία οπότε γίνεται μεταβιβαση Μεταβιβαση γινεται γιατι ειναι περιουσιακο στοιχειο αλλα ασφαλιση δεν γινετια για την χρηση του αν καποιος δεν εχει τα τυπικα προσοντα .
iliasmo13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού λένε τα παιδιά ότι γίνεται ασφάλεια χωρίς διπλωμα σε δύο συγκεκριμενες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πιθανο αλλα αν γινεται μονο μεσω internet υποθετω οτι θα σου ζηταει καπου να κλικαρεις οτι τα στοιχεια που εδωσες ειναι αληθινα και μεσα σε αυατ η ημερομηνια διπλωματος και αλλα πολλα .Οποτε αν συμβει κατι και εχεις δηλωσει ψευτικα την πατησες.
iliasmo13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλά ψεύτικα στοιχεία δεν πρόκειται να βάλω ποτέ.. Θα έχουμε τρεχάματα μετά
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Γιατι τοσσες μερες που ρωτας εδω δεν παιρνεις ενα απλο τηλεφωνο μια ασφαλιστικη να ρωτησεις ?? 1
iliasmo13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Σωστός το ξέχασα θα βρω τα τηλέφωνα από αυτές τις δύο ασφάλειες που είπαν τα παιδιά.. 1
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θέλω να ξέρω που βολτάρει ο φίλος με την gixxer, και αμαξάκι θα πάρω, και σπιτάκι θα πάρω, και θα με πληρώνει μια ζωή. Σταμάτα να ανοίγεις τρολλοthread και να ζητάς συμβουλές για παράνομα πράγματα. Απο το mybike τι έγινε, σε διώξανε, banάκι? Εκεί κάτι τέτοια τα κλειδώνουμε άμεσα. 2
iliasmo13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μιλα καλύτερα δεν είμαι κάνας γνωστός σου ούτε φίλος σου και ούτε τρολλαρω ρωτάω αυτό που θέλω. Και επειδή είναι παράνομο τι ? Είμαι ο πρώτος εγκληματίας κλείστε με μέσα παιδιά. Και ούτε είχα τίποτα στο mybike
Προτεινόμενες αναρτήσεις