iliasmo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δίκιο ρ φίλε αλλά ξέρω ότι στην ηλικία μου πολύ λίγα άτομα είναι έτσι έχω φοβίες μην νομίζεις απλά είναι η καυλα μια ζωή θέλω μηχανή για αυτό θέλω να την πάρω όσο ποιο γρήγορα γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 To ξέρω οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να σε αποτρέψω,δεν τρέφω αυταπάτες , απλά μόνο μια συμβουλή όσον αφορά τη μηχανή: Οπουδήποτε στο δρόμο να λειτουργείς σαν να μην έχεις εσύ προτεραιότητα αλλά ο άλλος. Οδηγάω από το 1993 αμάξι και έχουν δει πολλα τα μάτια μου και έχω γλυτώσει από πολλά τρακαρίσματα ακολουθώντας το παραπάνω σκεπτικό.Ειδικά με τη μηχανή , κάθε σου κίνηση να τη σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ασφάλιση χωρίς δίπλωμα δε γίνεται. Δίπλωμα γιατί δε βγάζεις; Αν είσαι κάτω των 23ων πάρε ένα μικρότερο μέχρι να βγάζεις για 600αρι. Το ότι υπάρχει αυτό το όριο μάλλον έχει το λόγο του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κλασικος πιτσιρικας που θελει μηχανη .. τοσοι σκοτωνονται καθε μερα ..δυστιχως η καυλα υπερεχει της λογικης .. καλα μυαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς να θέλω να γίνω συνήγορος... Ούτε έχω μηχανή ούτε καπνίζω... Και από το τσιγάρο τόσοι πεθαίνουν αλλά δεν το κόβει πάρα Το 1% το χρόνο. Άρα δεν φταίει το μικρό παιδάκι φταίει η παιδεία μας. Όταν σου παίρνουν μηχανή χωρίς δίπλωμα τι να λέμε.. Ωραίοι γονείς. Έτσι κάναν και οι δικοί μου, κατέληξα δύο φορές νοσοκομείο για ελαφριά τραύματα όμως άφησαν σημάδια στο κορμί μου. Επίσης κατέληξαν να πληρώνουν πολλά λεφτά για πολλές κλήσεις. Άρα καταλήγω ότι φταινε οι γονείς και όχι τόσο τα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemonhunter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ . Εχει ενας φιλος μου ντελιβερι. Παρε τηλεφωνο Εθνικη ασφαλιστικη ή anytime. Ενα απο τα 2 στο κανει σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαι σίγουρος ότι παίζει να βγάλεις ασφάλεια ή από online ή ακόμα και από γραφείο. Σίγουρα σε 2 αυτοκίνητα που ασφάλισα online πρόσφατα δεν μου ζήτησαν δίπλωμα. Πάντως, ξεκίνα καλύτερα να ετοιμάζασαι να δώσεις για δίπλωμα, θα βρεις δάσκαλο που δεν θα σου κάνει όλα τα μαθήματα ( αν ξέρεις να οδηγείς ίσως και να μην τα χρειάζεσαι ). Επειδή κι εγώ είχα κάνει την ίδια βλακεία με εσένα πριν από χρόνια, την γλίτωσα ευτυχώς μόνο με ένα δικαστήριο που αθωώθηκα γιατί είχα βγάλει δίπλωμα στο μεσοδιάστημα. Τώρα που τα σκέφτομαι λέω ότι ήμουν πολύ τυχερός και για κανένα λόγο δεν θα το ξαναέκανα. Λάβε υπόψη σου ότι ακόμα και κάτι να τύχει, η ασφάλεια που θα βγάλεις προφανώς δεν θα σε καλύψει χωρίς δίπλωμα ( πληρώνεις από την τσέπη σου όλες τις ζημιές φταις δεν φταις ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemonhunter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Λάβε υπόψη σου ότι ακόμα και κάτι να τύχει, η ασφάλεια που θα βγάλεις προφανώς δεν θα σε καλύψει χωρίς δίπλωμα ( πληρώνεις από την τσέπη σου όλες τις ζημιές φταις δεν φταις ). Ακριβως, μονο για τα "¨ματια" του μπατσου και μη φας κληση σε καλυπτει . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Η anytime κάνει ασφάλεια χωρίς δίπλωμα. Το θεωρώ τελείως λάθος βέβαια αυτό που πας να κάνεις αλλά από το να κυκλοφορεις χωρίς καθόλου ασφάλεια έστω κάνε μια και ας μην σε καλύπτει. Την λογική του πατέρα σου δεν καταλαβαίνω όμως... Σου είπε μηχανή μόνο αν γίνεται ασφάλεια; και χωρίς δίπλωμα; μάλλον θα ξέρει ότι δεν θα σε καλύψει η ασφάλεια..... Εξήγησε του μην μπλέξεις πουθενά. Γιατί δεν αγοράζεις κάτι μικρότερο τύπου Duke 390 η κάτι σε Street πιο ήπιο;; αν είσαι 18 επειδή έχω περάσει και εγώ από αυτά όχι με μηχανές αλλά με αυτοκίνητα καλύτερα κάτι πιο ήπιο... Δεν σου λέω να πάρεις 125αρι...αλλα το μοτορι που ζητάς παραπαει. ανοίγω με κάτι τέτοια με το αμάξι μου και ακολουθώ με πολύ δυσκολία...τα φτάνω σε μεγάλες ταχύτητες. Θέλω να καταλήξω ότι θεωρώ τρομακτική μια τέτοια μηχανή στα χέρια ενός πιτσιρικά... Όπως το ίδιο ισχύει και με τα αμάξια. Επειδή από μηχανές είμαι σκραπας μόνο από αυτοκίνητα ξέρω αρκετά, πάρε κάτι αντίστοιχο ενός vw scirocco σε μηχανάκι. Για αρχή θα είσαι; ί ότι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και που θα κανεις ασφαλεια χωρις διπλωμα δεν εχει καμμια αξια, αν εμπλακεις σε ατυχημα δεν υπαρχει περιπτωση να σε καλυψει η ασφαλιστικη σου ή αν σε αποζημειωσει η αλλη αν δεν υπαρχει διπλωμα ακομη και αν την ευθυνη για το ατυχημα την εχει ο αλλος. Αν δεν εχεις διπλωμα φερεις την ευθυνη για το ατυχημα εξ'ολοκληρου γιατι δεν εχεις το δικαιωμα να οδηγεις. Οι ασφαλιστικες κανουν κρα να βρουν πατημα ωστε να μην καταβαλουν αποζημειωση. Υποθετω οτι σιγουρα μεσα στους ορους τους ασφαληστηριου θα αναφερει κατι για την κατοχη διπλωματος. Τωρα αν καποιες ασφαλιστικες, κυριως ονλαιν, δεν ζητουν αντιγραφο του διπλωματος δεν σημαινει οτι δεν απαιτηται αφου και κατα την συμπληρωση των στοιχειων ζηταει τα χρονια κατοχης διπλωματος για τον υπολογισμο των ασφαλιστρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 @teddy71 εννοειται οτι δεν τον καλυπτει καμια ασφαλεια χωρις διπλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα futures έχω εμπειρίες από δίκυκλα για αυτό δεν φοβάμαι τόσο να το πάρω το αμάξι δεν έχω μάθει μόνο συμπλέκτη έμαθα.. Α μπράβο ρε φίλε! Γάμα τα και τα διπλώματα και τα παπλώματα και όλα. Η εμπειρία μετράει και όλοι οι άλλοι που λένε για διπλώματα να πάνε να γαμηθούνε. Εσύ ως γνήσιος νεοελληναράς τα ξέρεις όλα καλύτερα. Μην μπεις καν στον κόπο να βγάλεις ασφάλεια. Τζάμπα τα λεφτά σου θα πετάξεις καθώς δεν πρόκειται να σε καλύψει σε περίπτωση ατυχήματος. Αν αποφασίσεις τελικά να πάρεις τη μηχανή και να την οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα, παρακάλα να μην μπλέξεις σε ατύχημα με τραυματισμούς. Θα μετανοιώνεις μια ζωή. Α, και έχε υπόψιν σου ότι, όσο μεγάλη εμπειρία κι αν έχεις, εκεί έξω δεν θα είσαι μόνος. Πάρε για παράδειγμα το γειτονικο thread όπου ο άλλος λέει ότι έπιασαν για δεύτερη φορά το φίλο του τύφλα σουρωμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmo13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γίνεται να βγαλω διπλωμα ακόμα μόνο το A2 μπορώ να πάρω που είναι για 400 κυβικά μηχανή κάπου εκεί.. Και οι γονείς μου δεν θα μου την πάρουν θα δουλέψω 6 μήνες στα καράβια και θα την πάρω με δικά μου λεφτά θα την συντηρώ οπότε μην λες μαλακιες φίλε. Και φυσικά ο πατέρας μου δεν με αφήνει απλά εγώ τον πριζω... 20 χρόνον είμαι όχι 18.. Και όχημα έχω ένα παπί απλά δεν μου αρέσει πλέον. Ξέρω ότι δεν με καλύπτει ούτε σε ατύχημα ούτε σε τίποτα απλός να την κάνω μεταβίβαση θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Χμμμ έχω εμπειρία από δίκλυκα κάνω ποδήλατο κάθε μέρα γιατί να μην πάρω και μηχανάκι οεοε το ιδιο είναι σιγά.Βγάλε δίπλωμα για την κατηγορία που μπορείς και άραξε στα κυβικά που επιτρπέτε κάτι τέτοιες μαλ@κίες έλέγε ένας φίλος μου μέχρι που ένα βράδι πήρε κρυφά τη μηχανή του πατέρα του την ώρα που κοιμόταν και μάντεψε η μεγάλη σιγουρία του τον οδήγησε να πεταχτεί στη λεοφώρο και να τον μαζεύουν με τη σπάτουλα καθώς καρφώθηκε σε ένα λεοφωρείο πάνω. Βάλε ότι άμα είσαι στα καράβια 6 μήνε θα βγάλεις καλά λεφτά και έρχεσαι εδώ μετά περνεις ότι αμαξάξι θες και αργότερα βγαζεις δίπλωμα μηχανής ωραία και καλά.Επίσης χωρίς ασφάλεια πες οτι καταλάθος γδάρεις έστω και ένα αμάξι ή γίνει καμια στραβή μάντεψε σε τρέχει ο άλλος και με λεφτά που ζητάει του πέρνεις και κότερο και άμα χτυπήσεις πεζό τον πληρώνουν και τα εγγόνια σου ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmo13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Άσε τις εξυπνάδες sotera τα ξέρω όλα ξέρω τις συνέπειες που θα έχω άμα γίνει κάτι..αμάξι δεν γουστάρω δεν μου αρέσουν απλό. Εγώ ρώτησα αν γίνεται να ασφαλίσω μου είπαν μερικά άτομα και τους ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις