7sins Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αμα δεν το δω με τα ματια μου δεν πιστευω τπτ ...Εχω βαρεθει να περιμενω ποτε θα εχουμε γρηγορο ιντερνετ. Πληρωνουμε για ΕΩΣ 24 εδω και 15 χρονια και κοντευουμε 2017 και ακομα τις ιδιες ταχυτητες εχουμε! Και φυσικα οταν επιτελους θα μπορουμε να τις εχουμε τις ταχυτητες αυτες θα μας χρεωσουν και απο πανω ενω κανονικα θα επρεπε ολα αυτα να γινουν δωρεαν γιατι τοσο καιρο μας δουλευουν ψιλο γαζι. Δεν γινεται ρε φιλε να προσπαθω να δω streaming ταινια και να κολλαω. Δεν γινεται να κατεβαζω ενα παιχνιδι 3 ή 5 μερες για να παιξω. Και εξω στην Ρουμανια και στην Βουλγαρια για να μην πω Ολλανδια-Σουηδια κλπ να μου κατεβαζουν το The Witcher 3 σε 2-3 ωρες και να πληρωνουν τα ιδια με μας + καλωδιακη + τηλεφωνο...... ημαρτον απλα Ελλαδισταν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αμα δεν το δω με τα ματια μου δεν πιστευω τπτ ...Εχω βαρεθει να περιμενω ποτε θα εχουμε γρηγορο ιντερνετ. Πληρωνουμε για ΕΩΣ 24 εδω και 15 χρονια και κοντευουμε 2017 και ακομα τις ιδιες ταχυτητες εχουμε! Και φυσικα οταν επιτελους θα μπορουμε να τις εχουμε τις ταχυτητες αυτες θα μας χρεωσουν και απο πανω ενω κανονικα θα επρεπε ολα αυτα να γινουν δωρεαν γιατι τοσο καιρο μας δουλευουν ψιλο γαζι. Δεν γινεται ρε φιλε να προσπαθω να δω streaming ταινια και να κολλαω. Δεν γινεται να κατεβαζω ενα παιχνιδι 3 ή 5 μερες για να παιξω. Και εξω στην Ρουμανια και στην Βουλγαρια για να μην πω Ολλανδια-Σουηδια κλπ να μου κατεβαζουν το The Witcher 3 σε 2-3 ωρες και να πληρωνουν τα ιδια με μας + καλωδιακη + τηλεφωνο...... ημαρτον απλα Ελλαδισταν! H είδηση μιλάει για ταχύτητες LAN (aka τοπικά δίκτυα), όχι για ταχύτητες συνδέσεων internet... 1
CheOnWeb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 H είδηση μιλάει για ταχύτητες LAN (aka τοπικά δίκτυα), όχι για ταχύτητες συνδέσεων internet... 1
7sins Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 H είδηση μιλάει για ταχύτητες LAN (aka τοπικά δίκτυα), όχι για ταχύτητες συνδέσεων internet... ουπς χαχα!!! H είδηση μιλάει για ταχύτητες LAN (aka τοπικά δίκτυα), όχι για ταχύτητες συνδέσεων internet... εχεις δικιο αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται χαχα
IT chef Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δε θα πει και κανένας για το Περιστέρι και τον δήμαρχο; Τι παλικάρια είστε εσείς.. Για το κίτρινο καλώδιο,με το κλιψάκι που είναι πιο μεγάλο από του τηλεφώνου, λέμε. "τεχνολογικό φόρουμ" Ο φίλος δε ,που θέλει να μοιράσει uhd στρουμφάκια,το τερμάτισε. Δε λέω,το σκεπτικό έχει βάση,.....αλλά όχι για το 2016. Και όχι τόσο για τα στρουμφάκια,όσο του ότι κανείς δεν έχει και τρία παιδιά και λεφτά για cat5e . On topic ,για πλήθος επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο,είναι άριστα νέα. Στα επόμενα χρόνια που το .3ab δεν θα επαρκεί και το bz θα είναι μάνα εξ'ουρανού,δε θα πέσει ξήλωμα καναλιών ή χειρότερα, σκάψιμο τοίχων,που κοστίζουν και περισσότερο από το καλώδιο.Το οικολογικό σκέλος δε,ανυπολόγιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα