panos0100 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Gigabyte και να χαλάσει; έβγαζαν θυμάμαι σαν εταιρεία 10+++ χρόνια άντεχαν, αχρηστεψαν κι αυτές
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αλλη cpu δοκιμασες να φορεσεις πανω?Δοκιμασες μια μια ολες σου τις μνημες σε ολα τα σλοτ?Οταν ξεκιναει και βλεπεις μαυριλα, βλεπεις τον δισκο να φορτωνει windows η΄ δεν κανει τιποτα?(μαλλον το δευτερο αλλα επρεπε να το πω) Κι αν τυχον δεν βαζεις και το μολεξ που παιρνει η μητρικη, βαλε το κι αυτο Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2016 από ZELOMOTH 1
NickTheGamer95 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αλλη cpu δοκιμασες να φορεσεις πανω?Δοκιμασες μια μια ολες σου τις μνημες σε ολα τα σλοτ?Οταν ξεκιναει και βλεπεις μαυριλα, βλεπεις τον δισκο να φορτωνει windows η΄ δεν κανει τιποτα?(μαλλον το δευτερο αλλα επρεπε να το πω) Κι αν τυχον δεν βαζεις και το μολεξ που παιρνει η μητρικη, βαλε το κι αυτο άλλη cpu δοκίμασα όπως gpu και ram σε όλα τα slot, o δίσκος ανάβει και δεν κάνει τίποτα άλλο και το molex το έχω συνδεδεμένο
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ε τοτε φιλε μου αν δεν εχεις στραβωσει πινακια μητρικης και αν δεν φταιει το τροφοδοτικο(δεν θυμαμαι αν ειπες οτι δοκιμασες και με αλλο) πρεπει να ειναι οφ η μητρικη.. Να εκαψε τιποτα vrm? Ελα ντε... Παντως αφου κανει μπιπ οταν βγαζεις τις μνημες, δειχνει οτι κατι ζει μεσα της..Τι να πω...
NickTheGamer95 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 τροφοδοτικό δοκίμασα, πινάκια είναι οκ,δεν ξέρω και εγώ τι να πω παντός σε μια άκυρη στιγμή έδειξε bios!!!........
NickTheGamer95 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ε τοτε φιλε μου αν δεν εχεις στραβωσει πινακια μητρικης και αν δεν φταιει το τροφοδοτικο(δεν θυμαμαι αν ειπες οτι δοκιμασες και με αλλο) πρεπει να ειναι οφ η μητρικη.. Να εκαψε τιποτα vrm? Ελα ντε... Παντως αφου κανει μπιπ οταν βγαζεις τις μνημες, δειχνει οτι κατι ζει μεσα της..Τι να πω... τι ειναι το vrm?
aetos1988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 τι ειναι το vrm? Ρυθμιστής τάσης που τροφοδοτεί τον επεξεργαστή με ρεύμα Έκανες bios reset ;
NickTheGamer95 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ρυθμιστής τάσης που τροφοδοτεί τον επεξεργαστή με ρεύμα Έκανες bios reset ; και με την μπαταριά και με jumper άλλα τίποτα αν βγάλεις ραμ το καταλαβαίνει,αν βγάλεις από των cpu την ψήκτρα μόλις πάει να ζεσταθεί σβήνει,τα pci,pci x16 δουλεύουν όλα,όταν βγάζεις την κάρτα γραφικων και αυτό το καταλαβαίνει,....όταν πάω να ανοίξω το διακόπτη από το τροφοδοτικό βλέπω τα λαμπάκια από το πληκτρολόγιο καπιες φόρες να ανάβουν για 3δευτ.καπιες για λιγότερο από 1δετ...πιο ζωντανά πιο χαμηλά,κατι με το ρεύμα να γινεται?
NickTheGamer95 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Αλλο τροφοδοτικο? έχω δοκιμάσει,τα ίδια! λέω να αλλάξω thermal paste στην μητρική?να αλλάξω η δεν έχει καμιά σχέση
NickTheGamer95 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) λοιπόν άλλαξα πάστα το έβαλα τίποτα,το έκανα 2 φόρες restart και κάνει post μπαίνω στο bios έκανα load default settings βάζω ως 1st boot device to usb που είχα μέσα το καινούργιο bios τα κανω save, restart μαυρη μαυριλα πλακωσε .........τι να πω Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2016 από NickTheGamer95
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Νεκρη μητρικη λοιπον. Μονο αν θες παρε τσιπακι με το bios απο ebay και κόλλησε το. Αν και λογικα θα σε εσωνε το dual bios αν ηταν αυτο. Δεν θα δοκιμαζα κατι διαφορετικο μετα, ειναι νεκρη λογικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα