Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,έχω την μητρική του παραπανου τίτλου και έχω το εξής πρόβλημα όταν την ανάβω δεν κάνει ούτε beeep ούτε δεν διχνει τπτ στην οθονη 

ΜΟΒΟ:Gigabyte GA-965P-DS4 rev 1.0

CPU:Intel Pentium d 945 3.4GHz

RAM:2x ocz pc2 5400 512mb---2x twinmos pc2-4200 1gb 

PSU:350w 

GPU:ASUS 7600GT

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν και δεν μας δίνεις σαφή στοιχεία, ανάβει δεν ανάβει καθόλου, λειτουργούν η ανεμιστήρες άλλα δεν έχεις καθόλου εικόνα;. Πάντως το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό, μετά μνήμες και τέλος αν έχεις εξωτερική κάρτα γραφικών την βγάζεις και δοκιμάζεις με την ενσωματωμένη, αν δεν έχει τότε με μια άλλη.

Δημοσ.

Ραμ δοκίμασα,άλλα τπτ και για κάρτα γραφικων έχω εξωτερική θα, δοκιμάσω την onboard

τπτ έβαλα και μια 8800gtx,έβαλα άλλο τροφοδοτικό corsair vs550 τπτ

Δημοσ.

Για καλή την πήρα.......την είχε ένας φίλος μου και καθόταν,τώρα έβγαλα όλες τις ραμ και κάνει beep beep beep... και σβήνει..τι να είναι?

Δημοσ.

Για καλή την πήρα.......την είχε ένας φίλος μου και καθόταν,τώρα έβγαλα όλες τις ραμ και κάνει beep beep beep... και σβήνει..τι να είναι?

Διαβασε και κανενα manual :) για τα error codes.

Αμα βγαλεις ολες τις ram μη περιμενεις να bootarei. 

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασε και κανενα manual :) για τα error codes.

Αμα βγαλεις ολες τις ram μη περιμενεις να bootarei. 

δεν περιμένω να bootarei άλλα με της ραμ δεν κάνει, beep χωρίς κανε beep,γιατί μου είπαν οτι κάηκε γιαυτο

Δημοσ.

εφόσον χωρίς ραμ κάνει beep σημαίνει οτι το πρόβλημα δεν είναι εκεί και επίσης ο memory controller λειτουργεί.

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν στραβωμένα Pins(δεν θυμάμαια απο πότε το άλλαξε η ιντελ)στην μητρική; αν ναι 99,9% ευθύνεται αυτό.

Αν η μητρική καθότανε για χρόνια σε κάποιο κουτί η κάπου αλλού σίγουρα θα έχει μαζέψει σκόνες κλπ.

ρίξε ενα καλό καθάρισμα με ενα πινέλο σε ολα τα slots που υπάρχουν,υπάρχει περίπτωση να εβαλες κάρτα γραφικών και να μην έχει πατήσει τέρμα.

Δημοσ.

δεν περιμένω να bootarei άλλα με της ραμ δεν κάνει, beep χωρίς κανε beep,γιατί μου είπαν οτι κάηκε γιαυτο

On board GPU εχει? Αν ναι, βγαλε την καρτα γραφικων και προσπαθησε να κανεις boot ετσι. Αν δεν εχει onboard GPU προσπαθησε να βρεις να του βαλεις μια αλλη πανω που ξερεις οτι λειτουργει. Αν δεν παιξει ουτε με αλλη καρτα γραφικων τοτε το προβλημα ειναι στην μητρικη.

Δημοσ.

εφόσον χωρίς ραμ κάνει beep σημαίνει οτι το πρόβλημα δεν είναι εκεί και επίσης ο memory controller λειτουργεί.

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν στραβωμένα Pins(δεν θυμάμαια απο πότε το άλλαξε η ιντελ)στην μητρική; αν ναι 99,9% ευθύνεται αυτό.

Αν η μητρική καθότανε για χρόνια σε κάποιο κουτί η κάπου αλλού σίγουρα θα έχει μαζέψει σκόνες κλπ.

ρίξε ενα καλό καθάρισμα με ενα πινέλο σε ολα τα slots που υπάρχουν,υπάρχει περίπτωση να εβαλες κάρτα γραφικών και να μην έχει πατήσει τέρμα.

ένα άλλο παράξενο ο επεξεργαστής για να κουμπώσει κουμπώνει από την αντίθετη πλευρά που έχει το βελάκι άλλα τον έβγαλα και δεν στράβωσε κανένα pin τα έχω δει,τώρα καθάρισμα έκανα άλλα θα κάνω και στα slots με πινέλο που είπες και θα δούμε,το καλο είναι ότι έχω όρεξη για να ασχοληθώ :-D  

On board GPU εχει? Αν ναι, βγαλε την καρτα γραφικων και προσπαθησε να κανεις boot ετσι. Αν δεν εχει onboard GPU προσπαθησε να βρεις να του βαλεις μια αλλη πανω που ξερεις οτι λειτουργει. Αν δεν παιξει ουτε με αλλη καρτα γραφικων τοτε το προβλημα ειναι στην μητρικη.

το έχω δοκιμάσει το γράφω πιο πάνω 

Δημοσ.

ένα άλλο παράξενο ο επεξεργαστής για να κουμπώσει κουμπώνει από την αντίθετη πλευρά που έχει το βελάκι άλλα τον έβγαλα και δεν στράβωσε κανένα pin τα έχω δει,τώρα καθάρισμα έκανα άλλα θα κάνω και στα slots με πινέλο που είπες και θα δούμε,το καλο είναι ότι έχω όρεξη για να ασχοληθώ :-D  

το έχω δοκιμάσει το γράφω πιο πάνω 

Στειλε photo να καταλαβω τι εννοεις κουμπωνει αναποδα απο το βελακι. Δεν γινετε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...