Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

50αρα/4Κ και μεγαλη δεν πανε μαζι. Το πιθανο "προβλημα" θα ειναι μην μετανιωσεις αργοτερα που δεν πηρες μεγαλυτερη. 

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το firefox OS τι λεει; Έψαχνα για τηλεόραση αυτόν τον καιρό, αλλά όχι σε 50άρα γιατί μου φαίνεται μεγάλη για το σαλόνι μου. Παρ'όλ'αυτά σε αυτή την τιμή για 4Κ έχω αρχίσει να ψήνομαι. Φαίνεται καλή επιλογή.

σαν λειτουργικο οσο το εχω δει είναι ταχυτατο και βολικοτατο. η τηλεοραση είναι αξιοπρεπεστατη με μονο "κακο" ότι δεν παιζει πραγματικο HDR

οσο για το μέγεθος αυτά είναι μπουρδες, ενοχλούμαι με τους πίνακες για τις αποστασεις, εγω βλεπω πιξελς σε fhd 40αρες τηλεοράσεις κι ας καθομαι στα 3-4 μετρα, συγκριτικα με 4k τηλεοράσεις.

το πρόβλημα είναι ότι το πανελ δεν παιζει hdr. Σε αυτά τα λεφτα όμως δε νομιζω ότι παιρνεις κατι καλυτερο, τη σκέφτομαι και για εμενα αλλα αυτό σημαινει ότι τραινάρω άλλο ένα δυο χρονια την αγορα μιας οντως πριμιουμ τηλεόρασης :/

Δημοσ.

σαν λειτουργικο οσο το εχω δει είναι ταχυτατο και βολικοτατο. η τηλεοραση είναι αξιοπρεπεστατη με μονο "κακο" ότι δεν παιζει πραγματικο HDRοσο για το μέγεθος αυτά είναι μπουρδες, ενοχλούμαι με τους πίνακες για τις αποστασεις, εγω βλεπω πιξελς σε fhd 40αρες τηλεοράσεις κι ας καθομαι στα 3-4 μετρα, συγκριτικα με 4k τηλεοράσεις.

το πρόβλημα είναι ότι το πανελ δεν παιζει hdr. Σε αυτά τα λεφτα όμως δε νομιζω ότι παιρνεις κατι καλυτερο, τη σκέφτομαι και για εμενα αλλα αυτό σημαινει ότι τραινάρω άλλο ένα δυο χρονια την αγορα μιας οντως πριμιουμ τηλεόρασης :/

Εγώ την σκεφτόμουν για συνδυασμό με PS4 pro. Αλλά έλεγα να έχει και hdr

Δημοσ.

Εγώ την σκεφτόμουν για συνδυασμό με PS4 pro. Αλλά έλεγα να έχει και hdr

Δεν νομίζω να αξίζει, πρέπει να έχει μεγάλο input lag γύρω στα 60ms σε game mode. Η Samsung KS8000 πχ έχει 21ms.

Δημοσ.

Ο Η/Υ της ASUS μου φαίνεται ότι είναι σε καλή τιμή. Αξίζει;

Δεν το θέλω για βαρεία χρήση. Office, κατέβασμα και μπορεί να παίξουνε τα παιδιά μου κανένα Minecraft.

Δημοσ.

Αλλαξε διαρυθμιση το καταστημα, γιατι ξενοικιασε τον 1o οροφο και το ενα παρκινκ που ήταν το σερβις, που πηγε στο ισογειο στην υποδοχη -Τα προιόντα εχουν γινει λιγοτερα γιατι μειωθηκε ο χωρος .Οσοι ηξεραν το προηγουμενο καταστημα σε διαρρυθμιση ,θα τους ξινισει,μεχρι και λιγοτερος φωτισμος σε συνολο για οικονομια ,ολα compact.

Δημοσ.

Αλλαξε διαρυθμιση το καταστημα, γιατι ξενοικιασε τον 1o οροφο και το ενα παρκινκ που ήταν το σερβις, που πηγε στο ισογειο στην υποδοχη -Τα προιόντα εχουν γινει λιγοτερα γιατι μειωθηκε ο χωρος .Οσοι ηξεραν το προηγουμενο καταστημα σε διαρρυθμιση ,θα τους ξινισει,μεχρι και λιγοτερος φωτισμος σε συνολο για οικονομια ,ολα compact.

Όλα αυτά λόγω της κρίσης, ε;

Δημοσ.

Για μειωση του ενοικιου και του κοστους γενικα, και η αγορα της περιοχης που απευθυνεται το καταστημα, στο τι πουλα περισσοτερο .Προφανως λογικα θα μειωσε και υπαλληλους και βαρδιες

Δημοσ.

Παιδιά, αν είναι εύκολο οποίος πάει το πρωί, ας ρίξει μια ματιά πόσο έχει το xboxone s 500gb μαζί με το fifa 17.Δηλαδη αν είναι κάτω από 300ευρω.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...