PANOS93GR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω την γνώμη σας για αυτή εδώ την τηλεόραση LG43LH590V αν την έχει κάποιος η έστω τι γνώμη έχει για αυτή αξίζει για 390 να την αγοράσω?...Ποιο πολυ με ενδιαφέρει στα ελληνικά κανάλια να φαίνονται καθαρά και να έχει καλά χρώματα και να φαίνεται καθαρά το λευκό... Aκουω και άλλες γνώμες δίνω μέχρι 400 ευρό για τηλεόραση άπλα να είναι 43αρα Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2016 από PANOS93GR
ouzoubourou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) φιλος την αγορασα πριν 2 ωρες ακομα στο κουτι της ειναι με το που εχω τις πρωτες εντυτπωσεις μαλλον αυριο θα σε ενημερωσω!!!εδωσα 399 και αλλα 70 για επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια..... edit μετα απο λιγες ωρες χρησης εχω δοκιμασει μονο κεραια τηλεορασης κ συνδεσα κ το pc μου δεν εχω ακομα wifi δυστηχως απο βδομαδα θα με συνδεσει ο οτε εχω να πω τα εξης για τα ελληνικα καναλια δεν θα μιλησω ουτως η αλλως εχουν χαλια ποιοτητα,δεν εχω αλλη εμπειρια απο τετοια τηλεοραση κ μπορει να λανθανω καθως κ η αποσταση που εχω ειναι 2,3 μετρα νομιζω πως η εικονα δεν ειναι κρυσταλινη αλλα θεωρω οτι φταιει η ποιοτητα των ελλ. καναλιων κ κατα δευτερο μπορει να ειναι μικρη η αποσταση... ο ηχος της ειναι απιστευτος και απο πολυ χαμηλα αποδιδει πολυ δυνατα κ οσο ανεβαζεις γινεται ολο καλυτερος. το μενου της εχει ελληνικα εχει παρα πολλες παραμετροποιησεις και επεξηγει κιολας το τι κανει η καθε ρυθμιση απο χρωματα εχει αρκετα καλα κ για ολα τα γουστα μα περισσοτερο προς τον τονο του μαυρου και οχι προς στο λευκο που θα ηθελα,τωρα σχετικα με την συνδεση με τον υπολογιστη δεν μου εμφανιζε σε ολο το πλαισιο της οθονης καλυπτε το 90% ομως επαιξα hd αρχεια με παρα πολυ καλα αποτελεσματα,κ σχεδον τελεια εικονα,γιαυτο κ πιστευω πως φταιει η ποιοτητα των καναλιων κ οχι η tv. to miracast δεν μπορεσα να το χρησιμοποιησω ακομα ειναι μια αρκετα καλη λειτουργια αν δουλεψει,δοκιμασα με ενα ταμπλετ κ ενα υπολογιστη μαλλον κατι δεν εκανα καλα.... αν ειχα κ wifi θα μπορουσα να πω κ αλλα αλλα φαινεται to webOS 3.0 που φοραει αρκετα γρηγορο κ με πολλες επιλογες απο βδομαδα μπορω να πω περισσοτερα. εν κατακλειδη νομιζω ειναι μια τιμια επιλογη για τα λεφτα της ουτε ακριβη ουτε φτηνη,FHD -SMART-WIFI ενσωματωμενο,ΜEDIA PLAYER για καποιον που θελει να την δουλεψει ως smart πιστευω αξιζει. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2016 από ouzoubourou
PANOS93GR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Θα περιμενω να μου πεις εντυπωσεις σου εστειλα κι μυνημα δες το λιγο
ouzoubourou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 φιλος τα εγραψα ολα εδω οταν το συνδεσω στο wifi θα μπορω να πω κ λιγα ακομα,αν θες τηλεοραση μονο για τα ελληνικα καναλια μην την παρεις,μπορει να βρεις και φθηνοτερες στα ιδια χαρακτηριστικα αν την θες για τις smart λειτουργιες παρτην
Bennito Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ξεθάβω για να ρωτήσω αυτούς που την έχουν, διαβάζει ταινίες από εξωτερικό σκληρό ή μόνο από φλασάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα