Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Απο το zavvi εχασες δεμα δηλαδη και ελυσες το προβλημα με το paypal. Αλλιως δεν εχει σχεση με οσα λεμε.

• Moderators
Δημοσ.

Στην πόλη δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιος ταχυδρόμος θα στο φέρει και που θα στο αφήσει. Τουλάχιστον στο Ρεθυμνο σε μένα η θα το αφήσει χύμα η θα αφήσει χαρτάκι στον από κάτω μου γιατί βαριέται να ανεβεί. Με αποτέλεσμα ο γερος απο κάτω θα μου το πει μετα από μια βδομάδα η θα χαθεί.

Εφόσον μπορώ εγώ στην Αθήνα να βρω ποιός ταχυδρόμος με «βλέπει» και μπορώ να τον ενημερώσω για το πως θα παραδίδονται τα δέματά μου, τότε θεωρώ τουλάχιστον απίθανο να μην μπορείς να το κάνεις στο Ρέθυμνο. Ακόμα κι αν δεν ενημερώσεις τον ίδιο τον ταχυδρόμο, μπορείς να ενημερώσεις το ταχυδρομείο να αφήσουν σημείωση ότι «ο τάδε είναι περίεργος, μην του τα πηγαίνετε στο σπίτι».

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον μπορώ εγώ στην Αθήνα να βρω ποιός ταχυδρόμος με «βλέπει» και μπορώ να τον ενημερώσω για το πως θα παραδίδονται τα δέματά μου, τότε θεωρώ τουλάχιστον απίθανο να μην μπορείς να το κάνεις στο Ρέθυμνο. Ακόμα κι αν δεν ενημερώσεις τον ίδιο τον ταχυδρόμο, μπορείς να ενημερώσεις το ταχυδρομείο να αφήσουν σημείωση ότι «ο τάδε είναι περίεργος, μην του τα πηγαίνετε στο σπίτι».

Εδώ ειναι τελείως του ελέους. Καταρχάς δεν ειναι ενας ο ταχυδρόμος. Όσους έχω δει ειναι διαφορετικοί αν και τις περισσότερες φορές δεν τον βλέπω γιατί τα δίνει στον απο κάτω. Και στο ταχυδρομείο λένε οτι δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν και αν τους πεις τίποτα όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες δίκιο δεν βρίσκεις. Υπήρξε φορά που πηγα να δω εάν εχει έρθει κάτι που περίμενα, με ρώτησαν αν έχω χαρτάκι και Τους είπα όχι,αλλά τους έδωσα αριθμό αποστολής και μου λένε οτι δεν έχουν κάτι. Επέστρεψα σπίτι και ο απο κάτω μου έδωσε το χαρτάκι γιατί τότε το θυμήθηκε και η ημερομηνία ήταν απο πριν 3μερες παραδομένο. Άρα ήταν στο ταχυδρομείο απλά τα ξυνανε. Τέλος παντον έχουμε ξεφύγει απο το θέμα και ας το αφήσουμε εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...