bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 κατι ρουχα που ειχα παρει 1 βδομαδα καναν οχι περισοτερο Πόσο πρόσφατα; Τρόπος αποστολής ήταν με απλό ταχυδρομείο;
Xtos22 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά ψωνιζα από Zavvi μέχρι που πρόσφατα είχε σε πολυ καλη τιμή το Overwatch και το έκανα παράγγειλα. 30/08 λένε οτι το έστειλαν και έχουμε 28/09 και δεν μου εχει έρθει. Εν τέλη το παιχνίδι χάθηκε στον δρόμο και κάποιος το χαίρετε αλλά όχι εγω. Και τα στέλνουν χωρίς μεταφορικά αλλά και χωρίς αριθμό αποστολής κάτι που το κανει αδύνατο να βρεθεί. Μετα από αρκετή ταλαιπωρία από μέρος τους είπαν οτι θα μου στείλουν τα λεφτά πίσω. Θα δούμε τωρα. Για μένα παντός φταίει το ελληνικό ταχυδρομείο που ειναι οτι να ναι. Πατέρας φίλου μου δούλευε εκεί και κάθε μέρα του έφερνε κούτες από πράγματα δήθεν χαμένα. 1
bedazzled Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Να ζητάτε από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας να σας στέλνουν χαρτάκι παραλαβής από το κατάστημα για ΟΛΑ τα δέματα, ακόμα κι αν δεν έχουν tracking number. Αυτό έχω κάνει εδώ και χρόνια και δεν έχω χάσει δέμα... 2
Ren_of_Heavens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ που πήρα αρχές Σεπτέμβρη το Witcher 3 GOTY και είμαι από επαρχία/ Στερεά Ελλάδα, μου έκανε περίπου 10 μέρες για να έρθει (Σαββατοκύριακο μέσα) και δεν πληρώνεις ούτε δραχμή για έξοδα αποστολής. Αν χαθεί δέμα είναι θέμα καθαρά ταχυδρομείου. Οι υπάλληλοί των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα κάνουν την δουλειά τους αλλά επί το πλείστον βαριούνται και είναι τσαπατσούληδες και γι'αυτό καθυστερούν μερικές φορές τα δέματα υπερβολικά.
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μακριά απο Ζαννι !!! Υπάρχουν πολλά παράπονα για καθυστερήσεις και χαμένα δέματα.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Να ζητάτε από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας να σας στέλνουν χαρτάκι παραλαβής από το κατάστημα για ΟΛΑ τα δέματα, ακόμα κι αν δεν έχουν tracking number. Αυτό έχω κάνει εδώ και χρόνια και δεν έχω χάσει δέμα... ^^ Αυτό βασικά. Παίρνετε τηλέφωνο τον ταχυδρόμο σας και του λέτε να μην σας αφήνει τα δέματα στο σπίτι, απλά να σας αφήνει χαρτάκι και να παραλαμβάνετε από το κατάστημα.
bedazzled Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ που πήρα αρχές Σεπτέμβρη το Witcher 3 GOTY και είμαι από επαρχία/ Στερεά Ελλάδα, μου έκανε περίπου 10 μέρες για να έρθει (Σαββατοκύριακο μέσα) και δεν πληρώνεις ούτε δραχμή για έξοδα αποστολής. Αν χαθεί δέμα είναι θέμα καθαρά ταχυδρομείου. Οι υπάλληλοί των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα κάνουν την δουλειά τους αλλά επί το πλείστον βαριούνται και είναι τσαπατσούληδες και γι'αυτό καθυστερούν μερικές φορές τα δέματα υπερβολικά. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν πολύ προσωπικό τα ΕΛΤΑ στην διανομή... περιπτώσεις του τύπου βουτάω δέματα είναι μεμονωμένες πάντως. Εγώ δεν έχω παράπονο στην περιοχή μου.
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ παραλαμβάνω τα πράγματα σε εταιρία. Που σημαίνει έρχεται αλληλογραφία μαζικά μαζί με δέματα άλλων συναδέλφων, και δεν τα πετάει απλά ο ταχυδρόμος σε μια πόρτα και φεύγει. Το ZAVVI είναι απλά απαράδεκτο! Ψωνίζω απο 5-6 μαγαζιά εκτός ελλάδας, μόνο το zavvi καθυστερεί (αρχετές φορές) ή πιο σπάνια χάνονται πακέτα. ΜΑΚΡΙΑ! εχω κανα χρόνο να πάρω απο αυτούς. Με μουλάρια αν κάνανε αποστολές πιο γρήγορα θα ερχόντουσαν.
KostasPrekas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το ζαβι ειναι αργο αλλα για να λεμε και την αληθεια ειναι πλεον το μονο που στελνει απο Αγγλια τζαμπα(Αν στελνει απο Αγγλία ) Σε θεμα CS το Ζαβι ειναι απαραδεκτο. Να ευχεστε να μην προκυψει θεμα γιατι για να βρειτε το δικιο σας θα σας σπασουν πρωτα τα νευρα. Τωρα απο εκει και περα ειναι θεμα ταχυδρομου. Οσοι χανετε δεματα ειτε τα τρωει ο ταχυδρομος ειτε τα παραταει στην πορτα και τα τρωει καποιος περαστικος... 1
bedazzled Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το ζαβι ειναι αργο αλλα για να λεμε και την αληθεια ειναι πλεον το μονο που στελνει απο Αγγλια τζαμπα(Αν στελνει απο Αγγλία ) Σε θεμα CS το Ζαβι ειναι απαραδεκτο. Να ευχεστε να μην προκυψει θεμα γιατι για να βρειτε το δικιο σας θα σας σπασουν πρωτα τα νευρα. Τωρα απο εκει και περα ειναι θεμα ταχυδρομου. Οσοι χανετε δεματα ειτε τα τρωει ο ταχυδρομος ειτε τα παραταει στην πορτα και τα τρωει καποιος περαστικος... PayPal και ξεμπερδεύεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Υποθετικο ειναι αυτο που λες. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεμπερδεψεις.
FamousBass Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσο πρόσφατα; Τρόπος αποστολής ήταν με απλό ταχυδρομείο; εχω παραγγηλει αρκετες φορες απο zavvi(2 μηνες πριν) , απλο ταχυδρομιο .Σου αφηνει χαρτακι κ πας και το παραλμβανεισ απο ταχυδρομιο αμα ειναι μεγαλο το πακετο, για δισκακια μπορει και να στα αφησει απο εξω αν το θεωρησει ασφαλες ο ταχυδρομος .
bedazzled Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Υποθετικο ειναι αυτο που λες. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεμπερδεψεις. Μιλάς για PayPal dispute;
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Φυσικα, για τι αλλο;
Xtos22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Στην πόλη δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιος ταχυδρόμος θα στο φέρει και που θα στο αφήσει. Τουλάχιστον στο Ρεθυμνο σε μένα η θα το αφήσει χύμα η θα αφήσει χαρτάκι στον από κάτω μου γιατί βαριέται να ανεβεί. Με αποτέλεσμα ο γερος απο κάτω θα μου το πει μετα από μια βδομάδα η θα χαθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα