eaglej Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, Πώς μπορώ να αποφύγω το ένα Textview να πέφτει πάνω στο άλλο (όπως στην εικόνα) όταν το ένα αποκτήσει μεγαλύτερο μήκος συμβολοσειράς? Τα έχω περάσει σε relative layout αλλά δε ξέρω πως να τα κάνω να κρατάνε πάντα ίση απόσταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
visualizer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις android:layout_marginΒοttom = "?dp" όπου ? βάλε τον αριθμό των pixel ...πχ "6dp"
shadowstep00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικώς δες μήπως σε βολεύει και το linear layout με padding.
ktiniatros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Για relativelayout μπορείς να χρησιμοποιήσεις το property android:layout_belowΓια παράδειγμα: <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent" android:id="@+id/me" android:paddingBottom="@dimen/activity_vertical_margin" android:paddingLeft="@dimen/activity_horizontal_margin" android:paddingRight="@dimen/activity_horizontal_margin" android:paddingTop="@dimen/activity_vertical_margin"> <TextView android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:text="Hello World!" android:id="@+id/TextView2"/> <TextView android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:text="Hello World!" android:id="@+id/TextView1" android:layout_below="@+id/TextView2"/> </RelativeLayout>
eaglej Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ παιδιά ...θα τα δω σε λιγο ξαι αν εχω θέμα θα ξαναστείλω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα