Laz93 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας, είμαι νέος στο φόρουμ και έχω πρόβλημα με το pc . Αρχικά να πω πως δεν ξέρω και πολλά πράγματα . Έκανα αναβάθμιση hardware (Motherboard, Ram,Cpu) και από τότε δεν έχω ήχο.. Στο παλιό σύστημα, επειδή είχε καεί η ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής,είχα μια άλλη(pci) και δούλευα με αυτήν. Το θέμα είναι ότι δεν την χρησιμοποιώ τώρα στην καινούργια (γιατί δεν έχω υποδοχή να την βάλω ) και έχω της μητρικής, η οποία(μητρική) δεν έχει κάποιο θέμα γιατί την άλλαξα μια φορά λόγου κάποιου προβλήματος που είχε , και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα Τα ηχεία μου δουλεύουν κανονικά , γιατί τα έχω δοκιμάσει και αλλού . Ενώ φαίνονται όλα να είναι νορμάλ (και από θέμα driver) και μου δείχνει ότι έχω ήχο , δεν ακούγεται τίποτα ... Τους drivers της μητρικής τους πέρασα (απλά δεν μου περνάει για κάποιο λόγο το intel me ,δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο ) driver είναι της realtek , και έχω τα ηχεία της trust, Mila 2.0 speaker set δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας .... Μόλις βάζω τα ηχεία , περνάει κανονικά τους drivers, μόνο του , αλλά τίποτα .. χαρακτηριστικά : windows 10 64 bit Motherboard : MSI H110M Pro-VH Motheboard bios version /2.50 CPU :Intel® Core i3-6100 CPU @ 3.70GHz 3.70GHz 64 bit Graphics card model /NVIDIA GEFORCE GTX260 Graphics card bios version /62.00.4C.00.01 Eυχαριστώ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2016 από Laz93
c_access Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη λες οτι τους drivers στους περναει μονο του, το πρωτο που θα σου προτεινα ειναι να κατεβασεις απο το site και να περασεις τους drivers μονος σου https://www.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-VH.html#down-driver&Win10 64 Να υποθεσω τα ηχεια τα συνδεσεις στο σωστο jack ε;
Laz93 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι είναι σωστά συνδεδεμένο . Πέρασα κάποιους drivers αλλά δεν φαίνεται να έγινε τίποτα . Κάτι που παρατήρησα είναι ότι ακούγεται ένας ήχος από το ηχείο, σαν να βουίζει κάτι(το έχω τέρμα ένταση ) . thanks για το response !
c_access Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι είναι σωστά συνδεδεμένο . Πέρασα κάποιους drivers αλλά δεν φαίνεται να έγινε τίποτα . Κάτι που παρατήρησα είναι ότι ακούγεται ένας ήχος από το ηχείο, σαν να βουίζει κάτι(το έχω τέρμα ένταση ) . thanks για το response ! Τι εννοεις περασες "καποιους drivers" ? Ποιους περασες; Καντους uninstall και πηγαινε και περνα αυτους που εχει στο λινκ που σου εστειλε πριν. 1
SOAD1981 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ισως εχει γινει καποιο ''conflict'' με τους ΚΑΠΟΙΟΥΣ οδηγους που οπως ανεφερε και ο access πρεπει να γινει απεγκατασταση .
vste Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Τι windows εχεις? Μηπως το default playback device ειναι η εξοδος HDMI της καρτας γραφικων? Δες λιγο επισης και τις αλλες εξοδους ηχου στον υπολογιστη. Δες και τις εντασεις στο mixer.
Laz93 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Τους παλιούς οδηγούς όπως μου είπατε τους έβγαλα και εγκατέστησα αυτούς από το site, αλλά δεν έγινε τίποτα . windows 10 έχω 64 bit . vste δεν κατάλαβα αυτο για το default playback
killer76 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Τους παλιούς οδηγούς όπως μου είπατε τους έβγαλα και εγκατέστησα αυτούς από το site, αλλά δεν έγινε τίποτα . windows 10 έχω 64 bit . vste δεν κατάλαβα αυτο για το default playback Κανε δεξι κλικ στο ηχειακι κατω δεξια κοντα στο ρολοι, πατα στο playback devices και δες ποια συσκευη εχει επιλεξει default να παιζει τον ηχο.
Laz93 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχουν 2 Μία που λέει Ηχεία (realtek high defitinion audio) και realtek hd audio 2nd output (δείχνει κάτι ακουστικά ) Προεπιλεγμένο έχω το πρώτο , αλλα και στο δεύτερο που το βάζω δεν ακούγεται τίποτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα