tony_pap3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 θέλω βοήθεια σε ένα θέμα. Είμαστε 5 άτομα σε ένα γραφείο και έχει ο καθένας το pc του. τα pc δεν έχουν όλα το ίδιο λειτουργικό και δεν συνδεόμαστε σε κάποιο Domain. έχουμε και ένα έκτο pc που θέλουμε να το κάνουμε να λειτουργήσει ως file server, με λειτουργικό σύστημα windows 2000 advanced server στο οποίο έχουμε βάλει τρεις μεγάλους δίσκους των 80 GB ο καθένας και έχει δημιουργηθεί μόνο ένας χρήστης ( Ο ADMINISTRATOR ). όλα το pc είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους σε TCP/IP δίκτυο. Αυτό που θέλω είναι να φτιαξω από ένα directory για τον καθένα μας στο pc file server και να δώσω τέτοια δικαιώματα πρόσβασης έτσι ώστε 1) κανένας χρήστης να μην μπορεί να είχει πρόσβαση στο φάκελο αυτόν τοπικά και 2) μέσω δικτύου να μπορεί ο κάθε χρήστης να έχει πρόσβαση ΜΟΝΟ στον δικό του φάκελο δίνοντας user name & password. γνωρίζω ότι πρέπει να φτιάξω στο file server 5 χρήστες αλλά δεν ξέρω πώς να ορίσω τα δικαιώματα του κάθε φακέλου. το pc αυτό θα είναι μόνιμα αναμένο, θα γίνει LOG ON ως Administrator και στη συνέχεια θα κλειδωθεί, έστι ώστε κανείς να μην μπορεί να αλλάξει (χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό administrator) τα δικαιώματα χρήσης των φακέλων και ο καθένας θα μπαίνει δικτυακά μόνο στον φάκελό του. Παρακαλώ HELP ME Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Ftiaxe ta 5 accounts twn xrhstwn panw sto server, ftiaxe k ta folders, kai sta sharing properties tou ka8e ena apo autous, dwse permissions mono ston ka8e xrhsth pou 8es... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plentagr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Ftiakse 5 xristes sto 2000 server kai sta properties tou kathe xristi sto Local Path dose ena drive letter (sou proteinei to Z) dipla grapse to path sto opoio vriskontai ta folders ton users, kai sto telos prosthese \%username%. P.X. : F:\DATA\USERS\%USERNAME% Me auto to tropo tha ftiaxtoun folders sto katalogo F:\DATA\USERS\ idia me to login name ton xriston. Kai tha exoun full dikaiomata mono oi administrators kai oi sigekrimenoi users Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.