Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δειτε μια συνθεση

Αψογη

Αν το τροφοδοτικο σε βαζει να κανεις δευτερο πακετο βγαλε το, το εχει το e-shop με 4 ευρω παραπανω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mιας και δεν εχω καταληξει ακομα επαναφερω το θεμα. Ειπα να μην παω σε 6800k kαι να μεινω σε i7 6700κ οποτε δειτε την παρακατω συνθεση . Λειπουν οι μνημες οποτε θελω μια καλη προταση σε μνημες 16gb kai 32 gb . Επισης το τροφοδοτικο είναι καλο ,μου προταθηκε ως καλο value for money. Eπισης να παραμεινω στην 1060 ή να παω σε 1070 8gb. θα δω διαφορά στη χρηση που θέλω ή μονο σε παιχνιδια βελτιωνει την αποδοση; Γενικα τι θα βελτιωνατε στη συνθεση αυτη, η μητρικη είναι καλη επιλογη;Επισης δεν έχω καταληξει οτι θα τα παρω απο mindfactory. Δεν είναι και τοσο μεγαλη η διαφορα τιμης με τα ελληνικα οποτε μαλλον απο εδω θα τα παρω . Απλα εφτιαξα τη συνθεση για γνωμη.

post-199945-0-16215200-1477034236_thumb.jpg

Δημοσ.

Η συνθεση ειναι καλη, το τροφοδοτικο δεν ειναι κακο αλλα ειδικα απο mindfactory σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν καλυτερα.
Φτιαξε την συνθεση που θα παρεις ακριβως (οχι μια ιδια η μια παρομοια αλλα ακριβως αυτα που θα παραγγειλεις και απο τα μαγαζια που θα παραγγειλεις) γιατι μονο ετσι μπορουμε να σου πουμε γνωμη για το αν κατι ειναι καλη αγορα η οχι για τα χρηματα που κοστιζει.

Δημοσ.

Φοβαμαι μη συμβει κατι και μπλεξω με τις εγγυησεις αλλιως θα παραγγελνα απο mindfactory. Ας πουμε πανω στην παραπανω συνθεση τι θα αλλαζες και τι μνημη θα προσεθετες;Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις και το χρονο που αφιερωνετε στην ενημερωση των newbies στη συναρμολογηση οπως εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...