johnny008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, παιδιά. Έχω το εξής θέμα. Ενώ η σύνδεση του internet στο σπίτι μου δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, όποτε παίρνω το λάπτοπ και προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί, μου βγάζει ένα μήνυμα για τα network adapters το οποίο δε θυμάμαι ακριβώς τί λέει. Φυσικά δε με αφήνει να συνδεθώ και όταν γυρίσω σπίτι όλα κανονικά. Αυτό δε συνέβαινε παλιότερα στο συγκεκριμένο μαγαζί και άλλαξε μέσα σε μια ημέρα. Επίσης, κατέβασα ένα πρόγραμμα που λέγεται Driver Downloader, το οποίο όταν το έτρεξα μου έβγαλε ότι βρέθηκε Update για το "ATHEROS - Dell Wireless 1702 802.11b|g|n. Δεν έχω καταφέρει όμως να κατεβάσω κάποια drivers, δεδομένου κιόλας ότι το λάπτοπ μου υποστηρίζει ότι έχει ήδη τα καλύτερα εγκατεστημένα. Τί πρέπει να κάνω; (Αν βοηθάει, έκανα update σε windows 10 πριν 3-4 μήνες) Ευχαριστώ πολύ.
Alex-V Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πρωτον. Ποτε δεν θα βαζεις σαβουροπρογραμματα που σου "ενημερωνουν" τους drivers. Θα εχεις μονο τους επισημους. Δευτερον. Μηπως το μαγαζι αλλαξε κωδικο? Μηηηηηπως το μαγαζι αλλαξε τον τυπο του κλειδιου που τον οποιο τυπο δεν υποστηριζει η καρτα σου? Πχ, μπορει η καρτα δικτυου σου απτο λαπτοπ να μην υποστηριζει wpa2-psk. Παραδειγμα φερνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα