Προς το περιεχόμενο

αγορά quadcopter/drone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το bangood εχει μονο γνησια πραγματα και οτι λεει ειναι.Γιατι ειναι καταστημα και οχι τυχαιος πωλητης.

Αλλα αν δεις αυτην την στιγμη εχει 132€ ο naza με gps ;)

Δεν ξερω αυτο που πηρες τι ειναι, μακαρι να ειναι γνησιος για να μην εχεις θεματα.Ναι η αληθεια ειναι οτι θελεις χρονο και χρημα

Απο το banggood το ειχα πάρει τοτε προσφορά στα 85 σε flash deal+ποντους... Το κουτι του ειναι ιδιο με το άλλο που πηρα απο ebay με εξαιρεση το αυτοκόλλητο του Gps που δεν ειχε μεσα καθώς το πηρα χώρια.. Τωρα εαν ειναι αντιγραφή τι να πω..; Η νεκροψία θα δείξει...

Για πρότεινε ένα με 100€ αναβαθμίσιμο. Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα έως 150€ μαζί με την τηλεκατεύθυνση.

Ευχαριστώ :)

Παίρνεις ενα βασικό frame F330/F450 στα 15-20€

4 μοτερ 920/1000kv στα 40€

4 κοντρολλερ 20αρια ή 30αρια στα 30€

εγκεφαλο αναλόγως τι θελεις ξεκινας απο ενα 15€ για κατι πολυ Basic (cc3d) που δε τον προτείνω λόγω ελλειψης αναγκαίων αισθητήρων οποτε καλυτερα να πας σε ΝΑΖΕ 10 DOF που εχει κατιτις παραπανω αλλα και παραπανω δυνατότητες...

Μπαταρία τουλ 2200 mah στα 15€

κανα 2 σετ ελικες 5€

τηλεκατευθυνση με δέκτη 45€

διαφορα καλώδια, δεματικά, κολλήσεις κλπ 10€

μανι μανι, μαζι με την ΤΚ εισαι γυρω στα 180 κατ ελαχιστον, και οι τιμές που σου αναφερω ειναι εξωτερικού...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51632__DJI_Naza_M_Lite_Multi_Rotor_Flight_Controller_GPS_Combo.html

μην ξεχνατε οτι η dji εχει ακομα προσφορες οχι εδω ομως γιατι ειμαστε σε αλλο πλανητη

γιαυτο και πριν 20 μερες που ειπα οτι βρηκα naza v2 κομπλε ηταν στο Ηobyking 160ευρω η lite ειχε 49 ευρω(τωρα

εχει 79 η lite) kai h v2 μονο προπαραγγελια γιατι απλα τα σηκωσαν ολα

το αναφερω γιατι δυσκολα θα βρεις καποιες τιμες κοντα σε αυτες και μιλαμε για πολυ αξιολογα προιοντα 

Δημοσ.

παντως παιζει ακομα νομιζω η LITE στο banggood φθηνα (59 χωρις gps) απλα δε τη βγαζει η αναζήτηση )την ειχα στο καλαθι)

http://www.banggood.com/DJI-NAZA-Lite-Version-Flight-Control-System-p-85720.html

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51632__DJI_Naza_M_Lite_Multi_Rotor_Flight_Controller_GPS_Combo.html

μην ξεχνατε οτι η dji εχει ακομα προσφορες οχι εδω ομως γιατι ειμαστε σε αλλο πλανητη

γιαυτο και πριν 20 μερες που ειπα οτι βρηκα naza v2 κομπλε ηταν στο Ηobyking 160ευρω η lite ειχε 49 ευρω(τωρα

εχει 79 η lite) kai h v2 μονο προπαραγγελια γιατι απλα τα σηκωσαν ολα

το αναφερω γιατι δυσκολα θα βρεις καποιες τιμες κοντα σε αυτες και μιλαμε για πολυ αξιολογα προιοντα 

ειχε 49€ η lite? θα δακρυσω... ~38 εδωσα για ΝΑΖΕ 10 dof με GPS + rc breakout cable

Δημοσ.

ετσι απλα θελει λιγο να εισαι στη γυρα συνεχεια 

εγω τωρα οταν αποφασιζω για μενα η για φιλους που θελουν να φτιαξουν ενα drone μετα τη βαση  η επομενη κινηση ειναι ο εγκεφαλος

ολα τα αλλα ειναι απλα και εξαρτωνται και απο το ποσο βαρυ θα ειναι και για ποιο λογο το θελεις

• Like 1
Δημοσ.

λεω να το αφησω λιγο στην ακρη και να ψαχτω αλλη στιγμη. δεν περιμενα οτι θελει τοσο χρονο και φτιαξιμο οπως τα λετε... πιστευα οτι παιρνω ενα και τελος αρχιζω τις πτησεις. τωρα αν ειναι να ασχοληθω να φτιαχνω να αλλαζω και λοιπα δεν εχω το χρονο ουτε τα χρηματα αμεσα. οποτε παιρνει αναβολη το θεμα. ωστοσο ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

παρε τα κομματια σιγα σιγα για να μη σου ερθει ο λογαριασμος μεγαλος με τη μια

εχε το νου για καμμια τηλεκατευθυνση ...πολλοι πουλανε για να παρουν ακριβοτερες

Δημοσ.

εγω ρε παιδια εχω μπει σε διλιμα , δεν ξερω πιο να αγορασω!  ειμαι αναμεσα στο freex skyview mcfx   και στο XK detect x380.

και τα δυο εχουν ιδια τιμη απλα το freex ερχεται με stock gimbal και εχει πτηση 8 λεπτα, ενω στο x380  ερχεται χωρις gimbal αλλα με μπαταρια 25 λεπτων .  Πιο πολλη μου αρεσει εξωτερικα στο X380. εχω ρωτησει πολους εμπειρους ενας με ειπε παρε το freex αλλος το x380. τι λετε να κανω?  παρακαλω να με βοηθησει καποιος γνωστης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...