Προς το περιεχόμενο

αγορά quadcopter/drone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρεται, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα quadcopter/drone (ειμαι αρχαριος και τελειως ασχετος, δεν εχω ασχοληθει και δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου κατι τετοιο). ομως μου μπηκε η ιδεα και η εντονη σκεψη να παρω ενα τετοιο αρχικα ενα οικονομικο και οσο πιο καλο γινεται για οικονομικο ωστε να μαθω αλλα ταυτοχρονα να μην ειναι και χαρτινο που λεει ο λογος και με 3-4 μποφορ να φευγει στο διαστημα. για αρχη για εναν τελειως αρχαριο ποσο ειναι καλα να δωσει? σκεφτομουν μεχρι 100-150 (βλεπω και καποια που κανουν 50 αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν αυτα? τι λετε εσεις γι αυτα?) περιμενω λοιπον απο πιο εμπειρος και γνωστος ακομα και αρχαριους σαν και μενα που εχουν αρχισει τις γνωμες-προτασεις τους και να το συζητησουμε το θεμα. ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Τα 3-4 μποφώρ δε προκειται να τα αντιμετωπισει quad με 50-100-150 ευρω. Ξεκινάς απο κανένα 200αρι και βλέπεις μονο κάτι με brussless motors, η κομμάτι κομμάτι όπως σου αρεσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιδί είναι άσχετο με το θέμα,δεν γνωρίζει.

Πρότεινε του κομμάτια που να φτάνουν στο ποσό που αναφέρεις ώστε να κάνει μία καλή και ωραία σύνθεση.

Ώστε να μαθαίνουμε και εμείς οι επίσεις ασχετοι. :)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

http://www.myhelis.com/F450-ARF-kit-with-motors-ESC-Props.html με 185 ευρω με λιγη τυχη ισως 150

θα λειπει ο εγκεφαλος γυρω στο 80αρι η Ναζα lite

και η τηλεκατευθυνση με 70 ευρω  περιπου παιρνεις αξιολογη με λιγες παραπερα δυνατοτητες

ποσα φτασαμε 185+ 80+ 70 =335 και πετας

αυτα με λιγο  ψαξιμο μπορει να τα βρεις 20 με 30% κατω ητοι να φτασει 255 εως 280

ομως εχεις το ποιο σταθερο και αντοχης πετουμενο με πολλες δυνατοτητες και απευθυνεται σε ολους (εχω και γω)

τις τιμες της πηρα ενδεικτικα απο το εδω μαγαζι αλλα και εξω  

post-43463-0-72464300-1475047528_thumb.jpg

Δημοσ.

το ξερω αλλα μην ξεχνας οτι μερικες ζημιες στα ποιο φτηνα ανεβαζουν το budget 

εγω απλα το ανεφερα σαν ενα δειγμα πολυ καλου το οποιο απευθυνεται σε αρχαριο μεχρι πολυ εμπειρο

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που προτεινε ο κωστας ειναι πολυ καλο και για αρχη και για συνεχεια.Εχω το ιδιο και εγω με naza lite αναβαθμισμενο σε v2.
Και μια απλη τηλεκατευθυνσηγια αρχη.
Οποτε εχω χρονο και χρημα αναβαθμιζω χωρις να με εμποδιζει κατι οπως πχ εαν παρεις ενα phantom...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβως, παιρνεις για αρχή μια τηλεκατευθυνση Flysky FS-i6 με 45€ ή και ελαφρώς καλύτερη και ενα frame με 30αρια esc και χιλιάρια ή 900αρια μοτερ και ξεκινας μετα να αναβαθμίζεις κατα το δοκουν... Μπορει το ίδιο quad να ξεκινήσει να πετάει και με 100€ και να το φτάσεις να πετάει με 400-500€...!

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Βεβαια ο naza o lite που ειπε μαζι με gps εχει 150€ και οχι 80

λογικά ο κωστας αναφέρεται σε αγορά απο εξω (π.χ. https://www.aliexpress.com/item/Naza-M-Lite-Multi-rotor-Flight-Control-System-with-GPS-Compass-BEC-LED-ModuleFreeshipping/32648669579.html?spm=2114.01010208.3.142.YopTgW&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_2_10057_10056_10065_10068_10055_10054_10069_10059_10058_418_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=cc81bff7-b477-4f17-a354-eaf83040dc00 ). Και εγω και τα δυο ΝΑΖΑ που εχω απο εξω τα πηρα στα 80-90...

Δημοσ.

Προσοχη γιατι και στο ebay εχει παρομοια αλλα ειναι ολα αντιγραφες.
Οι γνησιοι naza lite και εξω απο καλους πωλητες παιζουν τα 140+

Ειχα αγορασει και εγω απεξω και ειχα προβληματα..Εκανε τα δικα του ο εγκεφαλος...Πολλοι γραφουν οτι πρεπει να τον ανοιξεις να του βαλεις ταινια απο μεσα κτλ...
Με το γνησιο δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις τετοιο θεμα..τον βαζεις πανω και πετας

Δημοσ.

Προσοχη γιατι και στο ebay εχει παρομοια αλλα ειναι ολα αντιγραφες.

Οι γνησιοι naza lite και εξω απο καλους πωλητες παιζουν τα 140+

Ειχα αγορασει και εγω απεξω και ειχα προβληματα..Εκανε τα δικα του ο εγκεφαλος...Πολλοι γραφουν οτι πρεπει να τον ανοιξεις να του βαλεις ταινια απο μεσα κτλ...

Με το γνησιο δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις τετοιο θεμα..τον βαζεις πανω και πετας

Τι να πω, με τον πρώτο κανένα θέμα (banggood), στον δευτερο (ebay) εκανα μιξ με άλλο gps (aliexpress) και σεταριστηκε κανονικά αλλα δεν το εχω πετάξει ακομα (δεν του εχω ρυθμισει καν gain κλπ λόγω σοβαρής έλλειψης χρόνου). Η αλήθεια ειναι ότι λιγο που το επαιξα μεσα στο σπιτι δεν πηγαινε καλα αλλα δε νομιζω οτι πρόκειται και για αντιγραφο... Το κουτι γνησιο φαινόταν! Εχεις καποιο link?

Χρόνο θέλουν όλα αυτα δυστυχώς... και εγω δεν εχω πλέον καθόλου και κάθονται, τα μεν έτοιμα στις ντουλάπες και άλλα δύο σε κομμάτια στα κουτιά τους εδώ και μήνες!!!

Δημοσ.

Ακριβως, παιρνεις για αρχή μια τηλεκατευθυνση Flysky FS-i6 με 45€ ή και ελαφρώς καλύτερη και ενα frame με 30αρια esc και χιλιάρια ή 900αρια μοτερ και ξεκινας μετα να αναβαθμίζεις κατα το δοκουν... Μπορει το ίδιο quad να ξεκινήσει να πετάει και με 100€ και να το φτάσεις να πετάει με 400-500€...!

Για πρότεινε ένα με 100€ αναβαθμίσιμο. Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα έως 150€ μαζί με την τηλεκατεύθυνση.

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Το bangood εχει μονο γνησια πραγματα και οτι λεει ειναι.Γιατι ειναι καταστημα και οχι τυχαιος πωλητης.

Αλλα αν δεις αυτην την στιγμη εχει 132€ ο naza με gps ;)

Δεν ξερω αυτο που πηρες τι ειναι, μακαρι να ειναι γνησιος για να μην εχεις θεματα.Ναι η αληθεια ειναι οτι θελεις χρονο και χρημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...