degrelle Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ξετρύπωσα απο ένα φίλο ένα acer travelmate 290E (Intel Celeron 1,3GHz 256MB DDR) Eίχε windows XP και αναρωτιέμαι αν μπορώ να κουμπώσω android...Το χει κάνει κανείς; Υ.Γ. ΙDE HDD 30GB (SSD αποκλείεται),αναβαθμίστηκε η RAM στα 512MB με ολοκαίνουριο DIMM μην ρωτάτε που το βρήκα. Η όλη ιστορία μου κόστισε ένα καφέ κέρασμα και προσωπική εργασία για νέο φορμάτ.(Η έξτρα μνήμη ήρθε δωρεάν).
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ξετρύπωσα απο ένα φίλο ένα acer travelmate 290E (Intel Celeron 1,3GHz 256MB DDR) Eίχε windows XP και αναρωτιέμαι αν μπορώ να κουμπώσω android...Το χει κάνει κανείς; Υ.Γ. ΙDE HDD 30GB (SSD αποκλείεται),αναβαθμίστηκε η RAM στα 512MB με ολοκαίνουριο DIMM μην ρωτάτε που το βρήκα. Η όλη ιστορία μου κόστισε ένα καφέ κέρασμα και προσωπική εργασία για νέο φορμάτ.(Η έξτρα μνήμη ήρθε δωρεάν). αν κουμπωσεις κανα "κουμπι" πρωτα...μετα οοοοολα γινονται Ερχεται η αναπτυξη , σταματηστε να ξετρυπωνετε μηχανηματα της περασμενης χιλιετιας
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως SSD υπάρχουν και.... IDE Είχε εδώ αγγελίες 30άρι με 12 ευρώ κανα διάστημα.
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως SSD υπάρχουν και.... IDE Είχε εδώ αγγελίες 30άρι με 12 ευρώ κανα διάστημα. και πυρηνικη ενεργεια να καινε εχουν ταβανι το bandwith του ide...
nik0laus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν μέγας χρεπολάτρης που είμαι ,θα σου έλεγα να μην βάλεις android , στη θέση σου θα έβαζα κάτι από puppy , antix ,ToriOs , wattOS , Bhodi Μην περιμένεις και πολλά πράγματα .... @mphxths Φίλε ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει με τίποτε σ'αυτό τον τόπο οπότε ξεκίνα να ψάχνεις κι εσύ σε καμιά αποθήκη κι αμα βρεις κανά λαπτοπ με πεντιουμ Μ μην το πετάξεις γιατί έκαιγε λίγο ρεύμα κι εκεί που θα φτάσει η τιμή της ΔΕΗ κάτι i7 και σούπερ κάρτες γραφικών θα ανάβουν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα. :-D :-D 1
degrelle Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 SSD IDE....Μάλιστα...Ομολογώ οτι δέν το ήξερα και θα το ψάξω!Αν δεν κάνω λάθος το εύρος ειναι max 130mb/s σε IDE oπότε θα ήταν καλό να το εκμεταλευτώ..... Λες κανα android 4.4.2 να μην τραβάει με 512ΜΒ RAM? αν κουμπωσεις κανα "κουμπι" πρωτα...μετα οοοοολα γινονται Ερχεται η αναπτυξη , σταματηστε να ξετρυπωνετε μηχανηματα της περασμενης χιλιετιας Είναι μοντέλο 2001!!!!!! Είναι φρέσκιας χιλιετίας!!!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εχεις διαθεση cpu upgrade http://ark.intel.com/products/27591/Intel-Pentium-M-Processor-745-2M-Cache-1_80-GHz-400-MHz-FSB#@orderinghttp://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Pentium-M-1-80Ghz-2M-Laptop-CPU-Processor-P-N-SL7EN-15-/162218304020?hash=item25c4f6e214:g:TwEAAOSwYlJW6wAR http://www.tomshardware.com/reviews/generation-cool,1063-21.html http://tim.id.au/laptops/acer/travelmate%20290.pdf
degrelle Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Φαντάσου δεν το έχω ανοίξει ακόμα να αλλάξω πάστα!δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο! Αλλα παζαρεύω SSD IDE οπότε το επόμενο βήμα θα είναι λογικά cpu+ram 1gb και θα πετάει! Πάντως ευχαριστώ για την λίστα με το socket που έστειλες!
mphxths Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Φαντάσου δεν το έχω ανοίξει ακόμα να αλλάξω πάστα!δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο! Αλλα παζαρεύω SSD IDE οπότε το επόμενο βήμα θα είναι λογικά cpu+ram 1gb και θα πετάει! Πάντως ευχαριστώ για την λίστα με το socket που έστειλες! μην ξεχασεις να του δεσεις αγκυρες στις γωνιες , μην βρει στο ταβανι και εχουμε αλλα μετα
degrelle Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 μην ξεχασεις να του δεσεις αγκυρες στις γωνιες , μην βρει στο ταβανι και εχουμε αλλα μετα Nα μην σου πώ θα το ποτίσω με REDBULL που δίνει φτερααααααα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα