Mademoiselle. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας! Θα ήθελα τη βοήθεια σας για αγορά νέας συσκευής καθώς και να μου λύσετε ορισμένες απορίες Έχω αυτό το κινητό https://www.skroutz.gr/s/4321224/Nokia-Asha-503.html . Δεν το λες ακριβώς και smartphone :Ρ και σίγουρα δεν είναι σαν αυτά που βγαίνουν τώρα. Ψάχνω λοιπόν για μια εύχρηστη, λογισμικού android συσκευή που θα μου κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Μπάτζετ περίπου 120 με 180ε μαξ και αγορά μόνο από Ελλάδα, είτε από σκρουτζομάγαζο είτε από Κωτσόβολο μιας που έχω μια δωροεπιταγή... -Να υποστηρίζει δίκτυο 4G (Ερώτηση: ενεργοποιείται κατόπιν κλήσης στην κοσμοτέ; προτείνετε να αλλάξω σιμ γιατί την έχω σχεδόν 10ετία; ) -Να έχει καλές κάμερες, από 8 MP τουλάχιστον (αν γίνεται και 13 ακόμα καλύτερα!) η πίσω και άνω των 3 η μπροστά (να βγάλω επιτέλους κι εγώ μια σέλφι :Ρ) -Το τωρινό μου κινητό χρησιμεύει και ως mp3, οπότε και αυτό το θέλω για μουσική+ράδιο. [Τα ακουστικά του jumbo είναι κατάλληλα; στο μεν προηγούμενο νόκια ξαφνικά σταμάτησε να παίζει μουσική ενώ χωρίς ακουστικά ήταν κανονικός ο ήχος, στο δε 503 κατεβαίνει μόνη της η ένταση μέχρι που δονείται. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση γιατί είχα και τα 2 τουλάχιστον 2 χρόνια...Και δοκίμασα πολλά ακουστικά, jumbo, plaisio, nokia...] -Να υποστηρίζει εφαρμογές όπως fb/messenger, instagram, viber..... αλλά και εκπαιδευτικές για τα μαθήματα μου. -Προαιρετικά: να μπορώ να παίζω κανα candy crush! -Είδα ότι κάποιες συσκευές διαθέτουν φακό, καθρέπτη. Χρήσιμο το βρίσκω. -Μπορώ να γράφω/μεταφέρω αρχεία πχ word, pdf; ρωτάω ως άσχετη... Και γενικώς να θεωρείται value for money και να μη μετανιώνω για τα λεφτά που θα δώσω Τέλος, με την αγορά της συσκευής τι άλλο χρειάζεται να πάρω ή να βάλω, εκτός από θήκη, ακουστικά, κάρτα μνήμης; Μήπως κάτι για προστασία της οθόνης; Συγνώμη για το...σεντόνι και σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας!
dali13gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, καταρχήν, τι μέγεθος σου είναι πιο βολικό; Θέλεις με μεγάλη οθόνη (5.2" και πάνω π.χ.) ή κάποια στις 4.7" - 5"; Στα χρήματα που διαθέτεις περίπου, είναι το Samsung Galaxy A3 2016. Θα σε καλύψει απόλυτα σε όλα. Από τον Κωτσόβολο τι ποσό δωροεπιταγής έχεις;
Mademoiselle. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν είμαι σίγουρη για το μέγεθος, υποθέτω όμως ότι με πολύ μεγάλη οθόνη δε θα με βολέψει. Η δωροεπιταγή είναι 50 ευρώ, ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα την αξιοποιήσω για το κινητό ή για άλλες αγορές. Αν τελικώς καταλήξω στον Κωτσο, η μόνη επιλογή για αυτά που θέλω και μέχρι 180ε που έχω, είναι το Huawei P8 Lite dual. Σημαντική παράλειψη! Είμαι αριστερόχειρας και χειρίζομαι τη συσκευή μόνο με το αριστερό, έτσι πολλές φορές δε βολεύομαι στο μενού ή στα μηνύματα αφού πατάω κατά λάθος άλλες επιλογές/γράμματα :/ Ένα samsung galaxy αφής που είχα για λίγο το 2010 είχε επιλογή μενού για αριστερόχειρες, υπάρχει ακόμα;
dali13gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Άποψή μου είναι να αποφύγεις το Ρ8 Lite. Είναι πολύ πίσω σε σχέση με συσκευές ελάχιστα ακριβότερες. Όσο για το θέμα με το χέρι, κι εγώ αριστερόχειρας είμαι αλλά δεν έχω τέτοιο θέμα. Έχει, πάντως, το Android επιλογή για αντιστροφή του layout για αριστερόχειρες. Λέγεται RTL (Right to Left layout). Όσο για το πληκτρολόγιο, και να μην υποστηρίζεται από κάποια συσκευή, απλά κάνεις εγκατάσταση κάποιο άλλο πληκτρολόγιο από τα πολλά που είναι διαθέσιμα στο Android. 1
ziaba Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 επιταγή απ το κότσο πόσα έχεις αν είναι 100 ευρώ δες το z3 από κει στα 269€ είναι νορμαλ τιμη
2.1Ohm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 επιταγή απ το κότσο πόσα έχεις αν είναι 100 ευρώ δες το z3 από κει στα 269€ είναι νορμαλ τιμη Είπε 50 Εγώ θα σου έλεγα Moto x 2nd gen! Απίστευτα γρήγορο κινητό stock android παρά πολύ όμορφη οθόνη πολύ καλή κατασκευή στο χέρι κάθετε τέλεια(έχει τα κουμπιά στην δεξιά πλευρά όμως δν ξέρω άμα ενοχλεί) καλή καμερα! Γνκα σε αυτά τα λεφτά πιστεύω δν υπάρχει κλτρο απλά ή εμπειρία χρήσης ειναι απίστευτη απλά! Κοντραριζεται ακόμα και ναυαρχίδες! 1
Mademoiselle. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Με ή χωρίς δωροεπιταγή μπορώ να διαθέσω μαξ 180ε, αν γίνεται και λιγότερα θα είμαι πολύ ευχαριστημένη! Επιμένω στο ποσό για να καλύψω το ενδεχόμενο να μου πάρουν δώρο συσκευή, οπότε αν δε το αποφύγω, τουλάχιστον να μην είναι πολύ ακριβή και αισθάνομαι άσχημα μετά... Να ρωτήσω πώς και δεν προτείνετε το J5, άλλο LG εκτός του nexus ή το huawei y6; όπως και το p8 lite πού το έχω δει σε πολλά άλλα θέματα και ο @dali13gr έγραψε ότι είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλες συσκευές;
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) όπως και το p8 lite πού το έχω δει σε πολλά άλλα θέματα και ο @dali13gr έγραψε ότι είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλες συσκευές; Το p8 lite ειναι πολυ αργο. Ενδεικτικα στα γραφικα/3d/gaming, το moto x πιανει 27fps, το huawei p8 lite πιανει 10fps, οπως βλεπεις παρακατω: gfxbench offscreen για το Huawei P8 lite: http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-review-1280p5.php Εδω το moto x 2nd gen: http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_2014-review-1136p5.php Εχε ομως υποψην σου οτι δεν εχει radio το moto x. Για να εχεις 4g, μαλλον θα χρειαστει να αλλαξεις sim(κοστος 5€), ειναι αρκετα παλια η δικια σου. Ετσι κι αλλιως θα χρειαζοταν να αλλαξεις, μιας και το κινητο που θα παρεις θα παιρνει κατα πασα πιθανοτητα nanosim, δηλαδη μικροτερου μεγεθους sim. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2016 από haHa
ziaba Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Με ή χωρίς δωροεπιταγή μπορώ να διαθέσω μαξ 180ε, αν γίνεται και λιγότερα θα είμαι πολύ ευχαριστημένη! Επιμένω στο ποσό για να καλύψω το ενδεχόμενο να μου πάρουν δώρο συσκευή, οπότε αν δε το αποφύγω, τουλάχιστον να μην είναι πολύ ακριβή και αισθάνομαι άσχημα μετά... Να ρωτήσω πώς και δεν προτείνετε το J5, άλλο LG εκτός του nexus ή το huawei y6; όπως και το p8 lite πού το έχω δει σε πολλά άλλα θέματα και ο @dali13gr έγραψε ότι είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλες συσκευές; τότε η δώροεπιταγή που κολλάει? μας μπέρδεψες έτσι παραπάνω, πες μέχρι 180€ και τέλος έτσι και αλλιώς δεν θα βρεις κάτι σε καλύτερή τιμή στον κότσο τεσπα θα συμφωνήσω με τους από πάνω χτυπά το μοτορολα
ask Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, ψαχνω παρομοιως για ενα smartphone με κριτηριο την τιμη οπως και ο φιλος εδω στα 180ευρω αλλα εχω και κριτηριο να ναι κατω απο 5". εχω βρει μονο το galaxy a3.εχετε να προτεινετε καποιο αλλο;
2.1Ohm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Με ή χωρίς δωροεπιταγή μπορώ να διαθέσω μαξ 180ε, αν γίνεται και λιγότερα θα είμαι πολύ ευχαριστημένη! Επιμένω στο ποσό για να καλύψω το ενδεχόμενο να μου πάρουν δώρο συσκευή, οπότε αν δε το αποφύγω, τουλάχιστον να μην είναι πολύ ακριβή και αισθάνομαι άσχημα μετά... Να ρωτήσω πώς και δεν προτείνετε το J5, άλλο LG εκτός του nexus ή το huawei y6; όπως και το p8 lite πού το έχω δει σε πολλά άλλα θέματα και ο @dali13gr έγραψε ότι είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλες συσκευές; Γτ Samsung στην μεσαία και χαμηλή κατηγορία κλτρα πετά τα λεφτά σου στον δρόμο παρά να τα δώσεις εκεί.. μόνο το Α5 κάτι κανιε κ αυτό το προτιμας μονο άμα δίνεις έμφαση σε εμφάνιση του κινητού! Γενικά το κλτρο που μπορείς σε αυτα τα λεφτά για μένα είναι το μότο χ όλα τα άλλα είναι μακράν κατώτερα..
Mademoiselle. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και τη βοήθεια!!! Σήμερα ήμουν κέντρο και έτυχε να περάσω από το kaiser shop, στη βιτρίνα του είδα το moto x 2nd gen με ετικέτα 160ε αλλά στη σελίδα του το έχει 185 http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/motorola-66/motorola-moto-x-2nd-gen-xt1092-4g-16gb-black-edition-eu?sort=p.price&order=ASC&limit=100 να πρόκειται για άλλο μοντέλο; έριξαν την τιμή και δεν ενημέρωσαν το σαιτ; είχε πολύ κόσμο μέσα και δεν είχα χρόνο να περιμένω να τους ρωτήσω...
ziaba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 μπορεί να ταν σε ανοιχτή συσκευασία ή μεταχειρισμένο γιαυτό και τέτοια τιμή
celtic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Samsung A3 2016. Πολύ όμορφο βολικο και για σχετικά απλή χρήση ικανοποιητικό με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής... Αν θες να παίξεις παιχνίδια πάρε Playstation....Δεν κάνουν τα κινητά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα