Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτο κριτηριο, οσο πιο οικονομικος τοσο το καλυτερο. Κατα δευτερο λογο θα ηθελα να ειναι σβλετο στη δουλεια που θα το χρησιμοποιησω και οσο πιο future proof. Eως 300 θα διατεθουν αλλα αν αυτα που θα ζηταω γινονται και με 200 κανενα προβλημα. κυριολεκτικα δουλεια γραφειου μονο chrome(εδω ισως υπαρξουν φορες με ~5-10tabs και ισως λιγο βαριες σελιδες),office,pdfs και εκτυπωσεις.

Δεν με ενδιαφερει το μεγεθος του σκληρου δισκου δεν θα αποθηκευεται σχεδον τιποτα εκει,πιστευω με εναν ssd 256(ακομα και 128 για να μην ξεφυγει το budget) πιστευω ειμαι κομπλε.

Ποσό που διαθέτουμε :200-300

Χρήση υπολογιστή : δουλεια γραφειου

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χανια, θα προτιμησω e-shop.gr

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?e-shop.gr Μονο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Δεν επιθυμω

Δημοσ.

Πρωτο κριτηριο, οσο πιο οικονομικος τοσο το καλυτερο. Κατα δευτερο λογο θα ηθελα να ειναι σβλετο στη δουλεια που θα το χρησιμοποιησω και οσο πιο future proof. Eως 300 θα διατεθουν αλλα αν αυτα που θα ζηταω γινονται και με 200 κανενα προβλημα. κυριολεκτικα δουλεια γραφειου μονο chrome(εδω ισως υπαρξουν φορες με ~5-10tabs και ισως λιγο βαριες σελιδες),office,pdfs και εκτυπωσεις.

Δεν με ενδιαφερει το μεγεθος του σκληρου δισκου δεν θα αποθηκευεται σχεδον τιποτα εκει,πιστευω με εναν ssd 256(ακομα και 128 για να μην ξεφυγει το budget) πιστευω ειμαι κομπλε.

Αν θες βαζεις εναν 128GB ssd, αν  και η διαφορα ειναι ενα 20.

post-381096-0-62631200-1475016165_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

^Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χανια, θα προτιμησω e-shop.gr

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?e-shop.gr Μονο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο το καταστημα

Δημοσ.

^Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χανια, θα προτιμησω e-shop.gr

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?e-shop.gr ΜονοΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο το καταστημα

+1 Δεν το είδα καν
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Αναμεσα στις συνθεσεις του @SpirosZ68 και του @jimakos234 , απο οτι βλεπω χωρις να ειμαι γνωστηςα το ενα ειναι ανεβασμενο στην ΡΑΜ και το αλλο στον CPU,σωστα? Εχουν τοσο μεγαλη διαφορα οι CPU για να παω στην 8GB ραμ ή να προτιμήσω τον πιο ακριβο επεξεργαστη και τα 4GB ραμ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς να τα έχεις και τα δύο

PER.816368
CASE SUPERCASE 250 USB 3.0 BLACK/BLUE WINDOW

26.20 € basket_remove.png  basket_add.png 26.20 € basket_delete.png PER.641162.jpg PER.641162
PSU CORSAIR VS SERIES VS350 - 350W

40.22 € basket_remove.png  basket_add.png 40.22 € basket_delete.png PER.558506.jpg PER.558506
CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE G4400 3.30GHZ LGA1151 - BOX

62.50 € basket_remove.png  basket_add.png 62.50 € basket_delete.png PER.524458.jpg PER.524458
ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS H110M-K RETAIL

60.90 € basket_remove.png  basket_add.png 60.90 € basket_delete.png PER.557554.jpg PER.557554
RAM CRUCIAL CT8G4DFD8213 8GB DDR4 2133MHZ

38.50 € basket_remove.png  basket_add.png 38.50 € basket_delete.png PER.331164.jpg PER.331164
SSD ADATA PREMIER SP550 240GB 2.5'' SATA3

67.90 € basket_remove.png  basket_add.png 67.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 296.22 € basket_delete.png

αλλά κατά την άποψή μου δεν αξίζει ο pentium την διαφορά χρημάτων από τον celeron,από κει και πέρα πάρε ότι σου αρέσει.

Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Αναμεσα στις συνθεσεις του @SpirosZ68 και του @jimakos234 , απο οτι βλεπω χωρις να ειμαι γνωστηςα το ενα ειναι ανεβασμενο στην ΡΑΜ και το αλλο στον CPU,σωστα? Εχουν τοσο μεγαλη διαφορα οι CPU για να παω στην 8GB ραμ ή να προτιμήσω τον πιο ακριβο επεξεργαστη και τα 4GB ραμ?

Ευχαριστω

Eκτος απο την διαφορα στην RAM και στον επεξεργαστη υπαρχει και αλλη μια διαφορα.

Το τροφοδοτικο Seasonic Gold 360 ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεται ενας τετοιος υπολογιστης σε ισχυ (το περισσιο δεν κανει παντα καλο) εχει πιστοποιηση Gold (καλυτερη αποδοση) 5 χρονια εγγυηση, και εξαιρετικα reviews.

Kατα την γνωμη μου η παραπανω μνημη ειναι απαραιτητη για την χρηση που περιεγραψες ενω η διαφορα σε αποδοση των δυο επεξεργαστων πολυ μικρη για να δικαιολογησει την αρκετα σημαντικη διαφορα τιμης.

Στο τελευταιο build το τροφοδοτικο εχει αντικατασταθει με ενα απο τα πιο αμφιλεγομενα τροφοδοτικα που κυκλοφορουν στις μερες μας με πολλες κακες κριτικες για κακη ποιοτητα κατασκευης και προβληματικα κομματια.

Δημοσ.

Mια χαρά είναι το τροφοδοτικό για το σύστημά σου ,μην τρομοκρατείσαι από βαρύγδουπα λόγια και όχι τα gold τροφοδοτικά, για τα λεφτά που διαθέτεις,δεν τα χρειάζεσαι , λες και εμείς που δεν έχουμε πάθαμε κάτι.

Δημοσ.

Ευχαριστω

Προτίμησε έναn pentium από την 8αρα μνήμη μιας και μνήμη μπορείς να την προσθέσεις και εσύ. Είναι ότι πιο απλό χρειάζεσαι. Αν μπορέσεις και να χώσεις και το gold τροφοδοτικό είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

μια βοηθεια ακομα, στο συστημα που πηρα οι ραμ RAM G.SKILL F4-2133C15S-8GNS 8GB DDR4 2133MHZ VALUE δεν τις εχουν λεει και μου αντιπροτειναν αυτες RAM CORSAIR CMV8GX4M1A2133C15 8GB DDR4 2133MHZ VALUE SELECT στα 40.50.

φανταζομαι προχωραω κανονικα?

ΥΓ. πηρα το συστημα απο το ποστ #2

EDIT: πηρα τηλεφωνο για να δεχτω την αντιπροταση και μου ειπαν οτι και την υπαρχει θεμα και με την μητρικη 
ASUS H110M-K RETAIL και θα παραλαβουν λεει 5-6 οκτωβριου το οποιο εμενα μου δημιουργει προβλημα... εχουμε καποια ενναλακτικη για την μητρικη??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο e-shop αυτη τη στιγμη βλεπω ετοιμοπαραδοτη μονο μια MSI με 74 ευρω και μια Asus με 76.
Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις μεχρι τις 5-6 Οκτωβριου.

Επεξ/σία από SpirosZ68
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...