Ford1980 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδιά,Μήπως μπορει να μου πει κάποιος τι μπορει να συμβαίνει;Άλλαξα την οθονη λόγω σπασίματος στο iPhone 4s μόνος μου κ δε λειτουργεί η αφή στο πάνω μέρος ομως μονο δλδ εκει το κομμάτι που ειναι οι αριθμοί 1 2 3 οταν καλούμε.Ξέρει κάποιος τι μπορει να φταίει;Να ειναι η οθονη που πήρα ελατατική να έκανα κάτι λάθος στη σύνδεση;;
corsair04 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδιά, Μήπως μπορει να μου πει κάποιος τι μπορει να συμβαίνει; Άλλαξα την οθονη λόγω σπασίματος στο iPhone 4s μόνος μου κ δε λειτουργεί η αφή στο πάνω μέρος ομως μονο δλδ εκει το κομμάτι που ειναι οι αριθμοί 1 2 3 οταν καλούμε. Ξέρει κάποιος τι μπορει να φταίει; Να ειναι η οθονη που πήρα ελατατική να έκανα κάτι λάθος στη σύνδεση;; η προκάλεσες ζημιά κατά την τοποθέτηση γιατί πρέπει να διπλώσει σωστά η καλωδιοταινια στο κούμπωμα της πλακέτας (δύσκολα) μάλλον ελαττωματική οθόνη ειδικά εάν την πήρες κάνα 10€ από το ebay,aliexpress.... έχει στο skroutz κάποιες ίδιας ποιότητας με την αρχική και θα στην περνούσαν κιόλας .
Ford1980 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Απο eBay με 10€ ειναι! Δλδ λες να μη το ξανά λύσω κ να δοκιμάσω απο την αρχή; η ζημιά εχει γίνει;
corsair04 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Απο eBay με 10€ ειναι! Δλδ λες να μη το ξανά λύσω κ να δοκιμάσω απο την αρχή; η ζημιά εχει γίνει; η οθόνη είναι σίγουρα πάρε μια από εδώ και θα είσαι οκ όταν είναι τόσο μικρή η διάφορα δεν αξίζει να καταφεύγει κανείς στο ebay θα έκανες την δουλειά σου από εδώ και θα είχες και την εγγύηση για την οθόνη και ορισμένα καταστήματα της εγκαθιστούν με μια μικρή επιβάρυνση .
Ford1980 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλο 10€ ομως και αλλο 50€ που θα μου στοιχίσει εδω, με 80-100€ περνεις συσκευή 4s με γνήσια οθονη πάνω.Γιαυτο είπα με 10€ μήπως ξεμπερδευα!Θα μου στείλει καινουρια εφόσον ήταν ελατωμματικη, πιστεύω η δεύτερη να δουλέψει!
corsair04 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλο 10€ ομως και αλλο 50€ που θα μου στοιχίσει εδω, με 80-100€ περνεις συσκευή 4s με γνήσια οθονη πάνω. Γιαυτο είπα με 10€ μήπως ξεμπερδευα! Θα μου στείλει καινουρια εφόσον ήταν ελατωμματικη, πιστεύω η δεύτερη να δουλέψει! εάν είναι της ίδιας ποιότητας πάλι τα ίδια θα έχεις γνώμη μου είναι refund και αγορά από skroutz.gr 1
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά 25 θα έκανε εδώ, αλλά τέλοσπάντων.
georgeadams Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 έχει στο skroutz κάποιες ίδιας ποιότητας με την αρχικήΤην ποιότητα δεν μπορεί να την εγγυηθεί κανείς, εφόσον κανείς δεν μπορεί να σου πουλήσει γνήσια οθόνη.
corsair04 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Την ποιότητα δεν μπορεί να την εγγυηθεί κανείς, εφόσον κανείς δεν μπορεί να σου πουλήσει γνήσια οθόνη. υπάρχουν πολλών ποιοτήτων οθόνες εάν πάρεις την πιο φθηνό το αποτέλεσμα θα είναι και το ανάλογο πρόσφατα είχα μια εμπειρία που τα χρώματα ήταν σαν ξεπλυμένα μονό σε κάποια κλίση μπορούσες να δεις ενώ αγοράζοντας μια από το skroutz ήταν σχεδόν κοντά στο αρχικό και δεν μπορούσες εύκολα να δεις διαφορές. Υ.Γ δεν έχω καμιά σχέση με κάποιο από τα κατάματα στο skroutz άλλα πιστεύω σε ποιο υπεύθυνη αντιμετώπιση συμφώνα με τα λεγόμενα του σε σχέση με το eBay.
georgeadams Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ενώ αγοράζοντας μια από το skroutz ήταν σχεδόν κοντά στο αρχικό και δεν μπορούσες εύκολα να δεις διαφορές.Αυτό δεν το λες "ίδια ποιότητα με την αρχική". Αυτό που θέλω να πω είναι πως η τιμή που θα την αγοράσεις δεν μπορεί να είναι απόλυτο κριτήριο για την ποιότητα της. Δηλαδή, αν την αγοράσεις 5 ευρώ, μπορείς να είσαι 99% σίγουρος πως θα είναι χαμηλής ποιότητας. Αλλά ακόμα κι αν την αγοράσεις 60 ευρώ που ξέρεις αν αυτός που σου την πούλησε δεν την αγόρασε με 4 ευρώ και σου την πουλάει εσένα 60? Από τη στιγμή που όλες (ακριβές & φθηνές) είναι ιμιτασιόν, δεν υπάρχει κάποιο certification, κάποια διασφάλιση για εσένα. Μια ένδειξη που μπορείς να έχεις είναι από κριτικές για τον πωλητή και το προϊόν από παλιότερους πελάτες και από την εμπιστοσύνη που μπορείς να έχεις σε ένα μαγαζί από παλαιότερες αγορές σου.
ramarg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Την ποιότητα δεν μπορεί να την εγγυηθεί κανείς, εφόσον κανείς δεν μπορεί να σου πουλήσει γνήσια οθόνη. Aυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εξ'άλλου υπάρχουν και αυθεντικά ανταλλακτικά που είναι ελλατωματικά και απλά αντικαθίστανται επί τόπου εαν διαπιστωθεί ότι είναι faulty στις γραμμές παραγωγής.. Καλησπερα παιδιά, Μήπως μπορει να μου πει κάποιος τι μπορει να συμβαίνει; Άλλαξα την οθονη λόγω σπασίματος στο iPhone 4s μόνος μου κ δε λειτουργεί η αφή στο πάνω μέρος ομως μονο δλδ εκει το κομμάτι που ειναι οι αριθμοί 1 2 3 οταν καλούμε. Ξέρει κάποιος τι μπορει να φταίει; Να ειναι η οθονη που πήρα ελατατική να έκανα κάτι λάθος στη σύνδεση;; Προβληματικό ανταλλακτικό. Έχω αλλάξει πολλές οθόνες και digitizer σε γνωστούς που δεν ήθελαν ακριβό ανταλλακτικό και η οθόνη δε δούλευε σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της. Όταν αγοράζουμε από το ebay πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Και μάλιστα όταν βιαζόμαστε για επισκευή καλό είναι να αγοράζουμε δύο από αυτά τα ανταλλακτικά καλού κακού. Και να δουλέψουν, δεν είναι καθόλου απίθανο να χαλάσουν την επόμενη μέρα. Αυτά που έρχονται από hong kong είναι τα πιο ευάλωτα. Κάποια που έρχονται από uk, γερμανία, αμερική είναι καλύτερα ποιοτικά. Φυσικά δεν κοιτάμε μόνο τη χώρα του πωλητή αλλά εξετάζουμε και πολλούς άλλους παράγοντες για να μη πληρώσουμε χρυσό ένα φθηνό ανταλλακτικό.
kSiS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μου έχει συμβεί και με ανταλλακτικό από γνωστό κατάστημα της Αθήνας. Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα για αγορά αξιόπιστης οθόνης για όλα τα μοντέλα iphone;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα