jimis2500 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 polyester ειναι ναι, οχι 100% γιατι εχουν και λιγο ελαστινη εχω παρει ενα τετοιο αλλα αυτα ειναι να σε κρατανε δροσερο και να βγαζουν προς τα εξω τον ιδρωτα. εμενα μου παγωνε την πλατη στο 30λεπτο και χωρις πολλα πολλα. καποιο σαν αυτα που εβαλα πιο πανω μαλλον θελω εχω παρει καλτσες http://neomed.gr/%CF%80%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-and-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%B1/%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-lasting-swi-902-skiing.html και ειναι τελειες στο κρυο και δεν καταλαβαινεισ ιδρωτα ευκολα αλλα ειναι για τα γερα κρυα 1
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, το διαβασα πριν που εγραψες για πλατη, αλλα δεν ειχα θεμα γιατι σου εγραψα φοραω κι αλλη μπλουζα απο πανω, εξω για τρεξιμο εγω τα φοραω, σιγα μην εβγαινα χειμωνιατικο μ αυτο μονο, αρα καμια πλατη δεν κρυωνει
jimis2500 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, το διαβασα πριν που εγραψες για πλατη, αλλα δεν ειχα θεμα γιατι σου εγραψα φοραω κι αλλη μπλουζα απο πανω, εξω για τρεξιμο εγω τα φοραω, σιγα μην εβγαινα χειμωνιατικο μ αυτο μονο, αρα καμια πλατη δεν κρυωνει χθες στην δουλεια το ειχα βαλει και απο πανω ειχα κοντομανικο και με παγωνε αμεσως το εβγαλα και εβαλα βαμβακερο κοντομανικο και απο πανω αλλο κοντομανικο. δεν κανουν αυτα για μενα, περνω τηλ και σε καταστηματα που πουλαν αλλα δεν ξερουν να μου πουν λεπτομεριες και χαρακτηριστικα η τι να προτιμήσω.
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα που να βγαλεις ακρη με το τηλ ρε, τραβα παρε σβαρνα τα μαγαζια να δεις, να δοκιμασεις, να σου πουν, να διαλεξεις
jimis2500 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα που να βγαλεις ακρη με το τηλ ρε, τραβα παρε σβαρνα τα μαγαζια να δεις, να δοκιμασεις, να σου πουν, να διαλεξεις εδω που ειμαι δεν εχω τετοια καταστηματα οεο, περνω τηλ αθηνα σε καταστηματα αλλα οσουσ πηρα μονο τα πουλανε δεν ξερουν λεπτομεριες, ξερει καποιος καποιο καταστημα που να ειδικευεται σε αυτα μηπως βγαλω ακρη?? αλλιως δια της μεθοδου του αποκλεισμου θα παρω απο ενα και οποιο μου κανει
Tzini_Gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 μπλιαχ, τι λες ρε; και μονο που το ακουω ανατριχιαζω προσωπικα, δεν τα μπορω με τιποτα τα μαλλινα... αδερφε και εγω το ιδιο παθαινα στην αρχη..και πιο συγκεκριμενα ενιωθα οτι με τσιμπαγαν..αλλα αν πανω απο κει φορας και φανελακι και μετα τν μπλουζα σου εισαι gg (εγω τουλαχιστον ετσι εβγαζα τον χειμωνα).. απο κει και περα οτι καλυτερη λυση βρεις εφαρμοσε την
jimis2500 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αδερφε και εγω το ιδιο παθαινα στην αρχη..και πιο συγκεκριμενα ενιωθα οτι με τσιμπαγαν..αλλα αν πανω απο κει φορας και φανελακι και μετα τν μπλουζα σου εισαι gg (εγω τουλαχιστον ετσι εβγαζα τον χειμωνα).. απο κει και περα οτι καλυτερη λυση βρεις εφαρμοσε την (χωρις σχολια παρακαλω) στο πλυσιμο βαλε μαλακτικο και δεν <<τσιμπανε>> δεν ειμαι χαρωπη νοικοκυρουλα αλλα αλλα 5 πραγματα τα ξερω 1
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ισοθερμική μωρέ και βαμβακερή από πάνω
jimis2500 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ισοθερμική μωρέ και βαμβακερή από πάνω θα παρω κατι τετοιο για αρχη και βλεποντας και κανοντας https://www.hobbi.gr/isothermiko-lasting-sport-angel-p-12195.html
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αντε καλη τυχη δεν ανοιγουν αυτα τα site, εχουν σχεση με URL Categories: WeaponsReputation: Minimal Risk χαχαχαχα και βαριεμαι να ψαχνω απ το κιν, αμα το θυμηθω θα το δω απ το σπιτι, τραβα μωρε αθηνα να παρεις σβαρνα τα μαγαζια να δοκιμασεις
jimis2500 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αντε καλη τυχη δεν ανοιγουν αυτα τα site, εχουν σχεση με URL Categories: Weapons Reputation: Minimal Risk χαχαχαχα και βαριεμαι να ψαχνω απ το κιν, αμα το θυμηθω θα το δω απ το σπιτι, τραβα μωρε αθηνα να παρεις σβαρνα τα μαγαζια να δοκιμασεις αν καποιος ξερει καταστημα που να ξερει απο αυτα ας μου πει
Aggeluska Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 λόγο του ότι γενικά ιδρώνω πολύ θα ήθελα κάποιο ισοθερμικό κοντομάνικο η αμάνικο που να κρατά σταθερή την θερμοκρασία στο σώμα πάνω από αυτό ανάλογα την θερμοκρασία θα φοράω κοντομάνικο η λεπτή μπλούζα η κάποια πιο χοντρή αν έχει πολύ κρύο. οι μπλούζες θα είναι σίγουρα χωρίς λαιμό γιατί αλλιώς ιδρώνω πιο πολύ πολυεστέρα ισοθερμικό έχω δοκιμάσει και μου παγώνει την πλάτη Χωρις να ειμαι σίγουρος , υπαρχει νμζ ενα ισοθερμικο το οποιο μαλιστα αποβάλει κ τον ιδρώτα. Το φορανε οι μπασκετμπολιστες απο κατω. Τωρα γ απο πανω δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρόμοιο
mpompo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Όπου και να είσαι ολό και κάποιο intersport ή admiral θα έχει σε κοντινή πόλη. Πήγαινε ρίξε μια ματιά σε αυτά, εχουν ισοθερμικά. 1
mindreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 On 28/09/2016 at 22:03, mpompo13 said: Όπου και να είσαι ολό και κάποιο intersport ή admiral θα έχει σε κοντινή πόλη. Πήγαινε ρίξε μια ματιά σε αυτά, εχουν ισοθερμικά. Χτυπησα στο search του admiral, για 'ισοθερμικο', και δεν βλεπω να φερνει αποτελεσμα για ισοθερμικο ανδρικο tshirt, μονο κατι κολαν και μαλιστα γυναικεια https://www.admiralsports.shop/el/instantsearch/result/?q=Ισοθερμικό
dbrillis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, mindreader said: Χτυπησα στο search του admiral, για 'ισοθερμικο', και δεν βλεπω να φερνει αποτελεσμα για ισοθερμικο ανδρικο tshirt, μονο κατι κολαν και μαλιστα γυναικεια https://www.admiralsports.shop/el/instantsearch/result/?q=Ισοθερμικό Στο ιδιο μηνυμα που απαντησες αναφερει και το intersport 😀 https://www.intersport.gr/el/andrika/rouxa/isothermika/ μαλλον ειχες πιο πολυ αναγκη να ρωτησεις στο insomnia παρα να βρεις ισοθερμικο 😀 Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από dbrillis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα