Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε τς μηνύματα και άρπαξε ότι βρεις,γιατί οι οχθροί παραμονεύουν..

Μιλάω εκ του ασφαλούς πια.

Έφυγα από το κατάστημα με τις αγορές μου. :)

Δόξα το θεό έχει απ όλα και αρκετό στοκ

Βέβαια έφευγαν με την 55αρα sony πολλαααα άτομα οπότε δεν ξέρω γ πόσο στοκ θα έχει ακόμα

Επίσεις p9 έχει αρκετά όμως κ από αυτά γίνεται χαμός.

να δουμε τι θα εχει μεινει μεχρι τις 5 που σχολαω.,.

Πιθανόν τίποτα

Αν συνεχίζουν να ψωνίζουν ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα για το P9, οι αθεόφοβοι ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ DEMO!!! Έχω ήδη καλό κινητό (G5), στα τυφλά δεν αγοράζω, οπότε απέρχομαι. Οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε, υπάρχει ακόμα στοκ.

Δημοσ.

θΑ με ενδιέφερε ιονιστής/αφυγραντήρας... Θα παω να κοιτάξω το μεσημεροαπόγευμα να δουμε τι λέει αφου κανω σχετική ερευνα. Αν κάποιος εχει πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο ευπρόδεκτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω υπάρχουν ακόμα στοκ, στο p9 τελείωσε το titan grey, υπάρχει το silver. Η sony υπάρχει και μάλλον για αρκετή ώρα ακόμα γιατί δεν είδα ζήτηση.

Πήγα για το P9, οι αθεόφοβοι ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ DEMO!!! Έχω ήδη καλό κινητό (G5), στα τυφλά δεν αγοράζω, οπότε απέρχομαι. Οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε, υπάρχει ακόμα στοκ.

Θα μπορούσες να το δεις σε ένα άλλο κατάστημα εκεί κοντά, βλέπε public κτλ. Προσωπικικά από το G5 μου άρεσε πολύ περισσότερο (κάτοχος και των δύο).

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR
  • Like 1
Δημοσ.

το πρωί που πέρασα είχε ένα imac 27" 5Κ εκθεσιακό με έκπτωση 585 ευρώ. βγαίνει ελάχιστα χαμηλότερα από skroutz, αλλά οι περισσότεροι μόνο με δόσεις μπορούν να πάρουν κάτι τέτοιο. είναι αυτό εδώ

http://www.skroutz.gr/s/7697290/Apple-iMac-27-Retina-5K-3-3GHz-i5-8GB-2TB-Fusion-Radeon-R9-M395.html

Δημοσ.

Γενικά δεν είμαι κακοπροαίρετος και σε μια ώρα θα ξέρουμε αλλά ετσι μιας και ξύπνησα προ ωραρίου και κουβέντα να γλινεται...

Πιστεύεις οτι σήκωσαν τις 55αρες απο την αποθήκη για να τις πάνε στο κατάστημα?Σταδίου και Κοραη γωνία?

Και μετά τι, θα την πάρει ο άλλος με το μετρό? Αμφιβάλω στη συγκεκριμένη τοποθεσία που έχει το κατάστημα αν ένας στους 10 δεν επιλέξει μεταφορική. Εκτος εαν θέλουν να τις στοιβάξουν για να φαίνονται, αλλα και πάλι πόσες 55αρες? 5,10...20 να χωράνε στο κατάστημα+αποθήκη?

Και τόσες να είναι δεν πιστεύω οτι ειναι ποσότητα για να το βάζεις σε φυλλαδιο και να ενημερώνεις τη μισή μη πω όλη την Αθήνα

Edit: Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να το εβγαλαν εξαντλημένο πανελλαδικα για να μπορέσουν να καλύψουν πιθανές αυξημένες παραγγελίες απο Κοραή. Θα δείξει...

Προφάνως εσφαλα και η παραδοχή είναι επιτακτικη :X  :X  :X

Αναμένω πάντως photos online με 55αρες να φρακάρουν στα βαγόνια του μετρο...

Καλές προβολές σε όσους παρέλαβαν!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...