localy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα θελω να ρωτησω το εξης ειχα ενα μοντεμ ρουτερ παλιο του οτε πανω στην υπαρχουσα γραμμη μου adsl και το αλλαξα και πηρα το καινουργιο του οτε το speedport το οποιο ειναι και vdsl και adsl μοντεμ ρουτερ το κουμπωσα ολα οκ συνχρονισε . το spliter ομως δεν το αλλαξα και αφησα αυτο που ειχα για adsl grammi.δεν εβαλα αυτο που ειχε το πακετα μεσα to vdsl spliter δηλαδη.πειραζει?
panos- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά λόγω του ότι το παλιό ήταν παλιό ελαφρώς μπορεί να πειράξει, καλυτερα βάλε ότι είχε μέσα το κουτί από καλώδια. Επίσης αν δεν θες επιστροφή σήματος αν έχεις ευρυζωνική τηλεφωνία καλύτερα Βγάλε το splitter και σύνδεσε το τηλέφωνο πάνω στο Router.
localy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εχω και τηλεφωνο πανω στην γραμμη και fax οποτε χρειαζομαι το splitter.ουτος η αλλος η γραμμη μου ειναι adsl και το ρουτερ παιζει και adsl vdsl λογικα οποτε αν αφησω το adsl splitter πανω δεν θα εχω θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα