Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα να αλλάξω τη μπακατέλα που έχω για κινητό και να πάρω κάποιο καινούργιο. Το κινητό το χρησιμοποιώ για browsing chat και με νοιάζει περισσότερο η μπαταρία και να μη λαγγαρει πάνω στον χρόνο. Camera χρησιμοποιώ ελάχιστα. Είχα κλείσει για 6p αλλα είδα ότι σπάει πολύ εύκολα και αγχώθηκα λιγάκι. Οι συσκευές p έχω δει είναι Huawei mate s , 6p και P9 . Κοιτούσα για 1+3 βεβαια αλλα δεν ξέρω σε περίπτωση που πάθει κάτι τι γίνετε με το service. Ευχαριστώ!!!! Ανοιχτηκε ενα θεμα για κινητα μεχρι 400ευρω και πεταγεσαι εσυ και ρωτας για κινητο των 110ευρω.Αν σε ενδιεφεραν τα εν λογω κινητα του θεματος θα ισχυε αυτο που γραφεις και οντως θα ηταν προτιμοτερο απο το να ειχε ανοιχτει αλλο θεμα.Για κινητο(και budget)τελειως διαφορετικο απο αυτο του ts ομως δεν ισχυει αυτο. Αν νομιζεις οτι λεω κατι παραλογο πατα το κουμπακι της αναφορας(report)ή ρωτησε σε pm τους moderators. καλα φιλε ενταξει οτι να ναι εισαι ειπα να ρωτησω εδω μου απαντησε το παιδι και τελος τι λογος σου πεφτει εσενα; και δεν χαλασα κανενα θεμα και αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη απο το παιδι αν του χαλασα το θεμα του, απλα καταλαβαινω και λεω γιατι να ανοιγουμε ασκοπα θεματα ενω μπωρουμε να το αποφυγουμε Παιδιά σε περίπτωση που πέσει το ταμείο λέτε να πάρω 5x 32αρι η να προτιμήσω το mate s?? Η έχετε κάτι άλλο να προτείνεται με max 300ευρώ?? Μεχρι 300ευρω δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες και το καλυτερο θα ηταν να μαζευες μερικα χρηματα για κατι καλυτερο.Οπως βλεπεις αλλωστε οι διαφορες απο το Nexus 5x στο nexus 6p,OnePlus3 και G5 δεν ειναι και λιγες.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά σε περίπτωση που πέσει το ταμείο λέτε να πάρω 5x 32αρι η να προτιμήσω το mate s?? Η έχετε κάτι άλλο να προτείνεται με max 300ευρώ??Σχεδόν ισάξια κινητά ειδικά στο θέμα της μπαταρίας ίδια. Τώρα τι θα έπαιρνα εγώ; αυτο που κάθεται καλύτερα στο χέρι ανάμεσα στα δύο. Οπότε πήγαινε σε κατάστημα και αποφάσισε μόνος, στην ουσία ίδια είναι αν εξαιρέσεις την μεγάλη οθόνη του s. Δοκίμασε αν βρεις χρήματα G5,ολοι λένε τα καλύτερα.
alex.fentagin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 γενικά πήγα σε μαγαζιά και είδα και nexus 6p και nexus 5x και mate s. Το 6p μου φάνηκε τρομερό σε οθόνη ταχύτητα και τέτοια αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Mate s πολύ καλο στο χέρι κάθεται και έχει και ωραία οθόνη απλά updates δεν θα πάρει άλλο γιατι είναι κινητό του 2015 όσο για το 5x μου φαίνεται πολύ low specs σε σχέση με mate s αλλα το καλο είναι τα updates οποτε μου είναι λίγο δύσκολο να πάρω μια απόφαση... αλλα τείνω προς mate s αν και πολύ φοβάμαι ότι θα αρχίσουν τα "κρασαρισματα" σε 1-2 χρονια
eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ποιο εχει καλυτερη καμερα το 5x η το mate s? http://www.kimovil.com/el/sygkrish/google-nexus-5x,huawei-mate-s,huawei-nexus-6p-32gb,lg-nexus-5x-16gb
redmanftw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγω θα επαιρνα το 6p λογω μεγαλης οθονης αλλα ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη.Παντως και το mate s φαινεται παρα πολυ καλο αν και δεν ξερω τι παιζει με αυτα τα κινεζικα
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το νεξους 5χ έχει ίδια κάμερα με τι 6ρ που απλα ήταν από τις κλτρες πέρσι(αν όχι κλτρη) και φέτος απλα ακόμα είναι στο τοπ 5! Βραδυνή λήψεις παλευει στα ίσα για πρωτιά οπότε σίγουρα έχει κλτρη κάμερα από όλα τα κινητά κάτω των 350€ (Μετά πάει το 6ρ ,γτ έχει περισσότερα features όχι ποιότητα, κ μετά το g5)
redmanftw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το mate s στο λινκ που ανεβασε ο φιλος απο πανω το βαθμολογει με 9,8 την καμερα του ενω το nexus 9.5 ειναι αξιοπιστο το kimovil?
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ούτε καν το mate s έχει πολύ μέτρια κάμερα! Και όταν βγήκε σαν flagship πέρσι τέτοια εποχη δλδ έλεγαν οκ καλή κάμερα αλλά κάτω από τον ανταγωνισμό κ βσκα αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό(των flagship) θα έλεγα!
redmanftw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 τοτε τι χαζομαρες λεει αυτο το λινκ που εβαλε απο το kimovil το skroutz της κινας δηλαδη!
alex.fentagin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 μάγγες βλέπω οτι το Honor 8 έχει πέσει πολύ σε λευτά, λετε να συμφέρει λέτε η ουτε καν??? Βλέπω έχει πολύ καλα specs
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Η έχετε κάτι άλλο να προτείνεται με max 300ευρώ?? Και το g5 ειναι στα ιδια χρηματα εδω και καιρο.Ασε που η τιμη κυκλοφοριας του εν λογω κινητου ειναι στα 399ευρω αρα λογικο να δειχνει τοσο κατω η τιμη του. Camera χρησιμοποιώ ελάχιστα. Επισης εγραψες αυτο,και το δυνατο στοιχειο του Honor ειναι η καμερα. Το αναλυτικοτερο ισως review για το Honor 8 ειναι αυτο εδω Αλλιως μπορεις να δεις αυτο.Και τα δυο video πιστευω θα σε καλυψουν απολυτα οσον αφορα το κινητο αυτο.
alex.fentagin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 πήγαινα για mate s αλλα βλέπω ότι έχει 4giga ram, καλο cpu και εννοείτε πως θα πάρει update γιατί είναι σχετικά καινούργιο σε σχέση με το mate s που δεν θα πάρει αλλο. Αξίζει να δώσω 60 ευρω παραπάνω για honor 8 η να αγοράσω mate s?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα