vchristod84 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μεταχειρισμένο z3 compact? Είναι όπλο
mahone1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα να αλλάξω τη μπακατέλα που έχω για κινητό και να πάρω κάποιο καινούργιο. Το κινητό το χρησιμοποιώ για browsing chat και με νοιάζει περισσότερο η μπαταρία και να μη λαγγαρει πάνω στον χρόνο. Camera χρησιμοποιώ ελάχιστα. Είχα κλείσει για 6p αλλα είδα ότι σπάει πολύ εύκολα και αγχώθηκα λιγάκι. Οι συσκευές p έχω δει είναι Huawei mate s , 6p και P9 . Κοιτούσα για 1+3 βεβαια αλλα δεν ξέρω σε περίπτωση που πάθει κάτι τι γίνετε με το service. Ευχαριστώ!!!! Κοιτα για το 1+3 η καλητερη επιλογη σε αυτα που ανεφερες μην κολλας στο σερβις πραγματικα. Σορυ κιολας αλλά πυροτουλβλα είστε όσοι τα πιστεύεται.. Έχετε το κινητό και ξέρετε?! Δοκιμάσετε κανένα με αυτόν τον CPU?! Εγώ έχω 6p κ lumia 950xl δν εβγαλε ΚΙΧ το galaxy s6 πιο πολύ ζεστενοταν.. αντίθετος το lg g flex 2 επερνε φωτιά στο λεπτό! Άμα δν ξέρετε ή δν έχετε εμπειρία μην μιλάτε! Κ εγώ διαβάζω πολλά τι με αυτό έτσι είναι? Το εχω τεσταρει απο ενος φιλου μου τον 810 οντως τιγανιζεις κιολας αμα λαχει...τωρα για το 6p δεν ξερω αλλα σκεψου τι λεγαμε για στο αλλο ποστ για τα μεγαλα μπεζελ...
2.1Ohm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το εχω τεσταρει απο ενος φιλου μου τον 810 οντως τιγανιζεις κιολας αμα λαχει...τωρα για το 6p δεν ξερω αλλα σκεψου τι λεγαμε για στο αλλο ποστ για τα μεγαλα μπεζελ... Ωραία κράτα στο χέρι σου πρώτα το κινητό και μετά μιλαμε! Παντού λένε ότι είναι μία χαρά δν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασίες το 6ρ αλλά αφουντονλες εσύ όχι έτσι πρπει να είναι
Ntelosxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία κράτα στο χέρι σου πρώτα το κινητό και μετά μιλαμε! Παντού λένε ότι είναι μία χαρά δν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασίες το 6ρ αλλά αφουντονλες εσύ όχι έτσι πρπει να είναιΟ 2.10 εχει δικιο. Κι εγω εχω το flex2 που ζεσταίνεσαι, αναλογα τη χρήση, και ειχα μέχρι προχθές το 6p που δε ζεσταινόταν με τπτ. Και τα δυο εχουν τον 810. Το λεω βαση εμπειριας και οχι το τι γράφουν τα φορουμς.
Harris2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον φίλε εγώ έχω το one plus 3 είναι τζάμι .... Τώρα με το σέρβις δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αρχικά ή εταιρία δίνει ένα χρόνο εγγύηση . Μετά από αυτό τον χρόνο απλά στέλνει ς το κινητό στην εταιρεία αυτό . Το κινητό είναι πολύ καλο και ανθεκτικό
johnyboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 2 χρόνια έχει όχι ένα, δεν είναι αιφον
panos0100 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον θελω την γνωμη σας για ενα κηνιτο το samsung j1 θελω να ρωτησω αξιζει να το παρω; δινω μεχρι 100Ε αλλα αν αξιζει θα δωσω κατι παραπανω με ενδιαφερει να εχει δυνατο ηχο και καλη μπαταρια
panos- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον θελω την γνωμη σας για ενα κηνιτο το samsung j1 θελω να ρωτησω αξιζει να το παρω; δινω μεχρι 100Ε αλλα αν αξιζει θα δωσω κατι παραπανω με ενδιαφερει να εχει δυνατο ηχο και καλη μπαταρια Πάρε το Moto E2. 1
panos0100 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 motorola αν καταλαβα καλα; υπαρχει ακομα αυτη η εταιρεια; θα το κοιταξω ενας υπαληλος με ειπε για το zte α300 αυτα αξιζουν καθολου;
panos- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 motorola αν καταλαβα καλα; υπαρχει ακομα αυτη η εταιρεια; θα το κοιταξω ενας υπαληλος με ειπε για το zte α300 αυτα αξιζουν καθολου; όχι δεν αξίζει. Τα Moto πλέον είναι σειρά της Lenovo, δεν υπάρχει σαν εταιρία πλέον η Motorola.
panos0100 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 αα μαλιστα το συγκεκριμενο εχει δυνατο ηχειο;
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον θελω την γνωμη σας για ενα κηνιτο το samsung j1 θελω να ρωτησω αξιζει να το παρω; δινω μεχρι 100Ε αλλα αν αξιζει θα δωσω κατι παραπανω με ενδιαφερει να εχει δυνατο ηχο και καλη μπαταρια Να ανοιξεις δικο σου θεμα αγαπητε απο το να μπαινεις σε θεμα αλλου(με κινητο/budget διαφορετικο απο το δικο σου κιολας)και να το χαλας. 1
alex.fentagin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά σε περίπτωση που πέσει το ταμείο λέτε να πάρω 5x 32αρι η να προτιμήσω το mate s?? Η έχετε κάτι άλλο να προτείνεται με max 300ευρώ??
panos0100 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Να ανοιξεις δικο σου θεμα αγαπητε απο το να μπαινεις σε θεμα αλλου(με κινητο/budget διαφορετικο απο το δικο σου κιολας)και να το χαλας. καλα φιλε ενταξει οτι να ναι εισαι ειπα να ρωτησω εδω μου απαντησε το παιδι και τελος τι λογος σου πεφτει εσενα; και δεν χαλασα κανενα θεμα και αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη απο το παιδι αν του χαλασα το θεμα του, απλα καταλαβαινω και λεω γιατι να ανοιγουμε ασκοπα θεματα ενω μπωρουμε να το αποφυγουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα